جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

یکی از بزرگ ترین دغدغه ها و چالش های هر کارآفرین، این است که بهترین فرصت ها را برای گسترش همکاری با دیگران و رشد کسب وکار خود شناسایی کند.

هر رهبر یا کارآفرینی دوست دارد با تمام وجود برای موفقیت کسب وکار خود تلاش کند و هر کار لازمی را انجام دهد. رویدادها و جلسات یکی از مهم ترین مکان ها برای آشنایی با افراد مرتبط با صنعت و شناختن فرصت های جدید هستند. اما همانطور که می دانید انجام این کار عملی نیست؛ زیرا رهبر کسب وکار یک نفر است و نمی تواند به طور همزمان در تمامی جلسات، کنفرانس های مرتبط با رهبری و رویدادها شرکت کند. درنتیجه باید بهترین و مهم ترین رویدادها را از میان آنها انتخاب کند. حضور پیدا کردن تنها در رویدادهای خاص بسیار منطقی به نظر می رسد اما شاید از نظر یک کارآفرین قابل قبول نباشد. یک کارآفرین عادت کرده است همیشه در کنفرانس ها و جلسات مرتبط حضور داشته باشد و با عدم شرکت در یکی از آنها احساس می کند فرصت بسیار بزرگی را از دست داده است. 

کارآفرینان افرادی هستند که از شرکت در رویدادها لذت می برند و از این طریق با افراد جدید آشنا می شوند. مخصوصا اگر استارتاپی را به تازگی راه اندازی کرده باشند باید با شبکه سازی درست و مناسب از مهارت این افراد در آینده استفاده کرده یا بهترین اعضا را برای تیم خود انتخاب کنند. درنتیجه دائم نگران این موضوع هستند که با عدم شرکت در یک رویداد فرصت رشد کسب وکار خود را از دست بدهند.

واقعیت این است که رویدادها و کنفرانس های کاری هیچ موقع تمام نمی شوند و حضور در تمام آنها برای یک کسب وکار مناسب نیست. مطمئناً زمانی که کسب وکار رشد پیدا می کند، نه شما و نه هیچ یک از اعضای تیم زمان و منابع کافی برای حضور در رویدادها را نخواهید داشت. بنابراین بهترین و مؤثرترین راه این است که از میان دعوت نامه های بی شمار مناسب ترین آنها را شناسایی کنید. تشخیص مناسب ترین رویدادها چالش دیگری است که رهبر تیم باید با بررسی دقیق پشت سر بگذارد. سه سؤالی که در ادامه این مقاله زومیت بررسی می کنیم به تشخیص بهترین و مناسب ترین فرصت ها کمک می کنند.

۱- آیا مخاطبان و اهداف یکسانی با سایر شرکت کنندگان دارید؟

شاید این سوال ساده و واضح به نظر برسد اما پاسخ آن بسیار مهم است. تیم های بسیاری وجود دارند که زمان خود را برای پروژه های غیر مفید صرف می کنند. پروژه هایی که در بلند مدت هیچ فایده ای برایشان ندارد و تنها منابع و انرژی اعضای تیم را هدر داده است. بنابراین پیش از هر کاری، هدف اصلی شرکت در رویداد یا جلسه باید مورد توجه قرار بگیرد. تصور کنید به رویداد یا جلسه ای دعوت شده اید که هیچ وجه اشتراکی میان اهداف شما و آن ها وجود ندارد. این همکاری چگونه می تواند به رشد شما یا سایر شرکت کننده ها کمک کند؟ این موضوع در مورد فرصت های بازاریابی مشترک برندها نیز صادق است. امروزه شاهد برگزاری کمپین های تبلیغاتی مشترک بسیاری میان برندهای ایرانی و خارجی هستیم. آیا این کمپین برای هر یک از برندها به یک اندازه مهم است؟ آیا حوزه ی کاری برند و مخاطبان آن با موضوع کمپین، سمینار یا پروژه ی تحقیقاتی در ارتباط است؟

مطلب مرتبط: قیمت گذاری مناسب در شروع کسب و کار

شاید همکاری کردن در چنین شرایطی جالب و وسوسه کننده به نظر برسد اما تا زمانی که برندها مخاطبان و اهداف یکسانی نداشته باشند، حضور در چنین جلسات یا مراسمی تنها هدر دادن وقت و انرژی است.

۲- اهداف و موقعیت های آینده را نیز در نظر بگیرید

گاهی اوقات مشترک نبودن اهداف و مخاطبان دلایل کافی برای نپذیرفتن فرصت همکاری نیستند. انجام یک کار شاید در حال حاضر ایده ی خوبی نباشد یا مفید به نظر نرسد اما ممکن است در آینده مفید واقع شود. از همه مهم تر اینکه وقت و انرژی زیادی از شما و سایر اعضای تیم نمی گیرد اما موقعیت خوبی را برای طرف مقابل ایجاد می کند. این مدل از همکاری ها در بلند مدت جواب می دهد. به این صورت که کسب و کار مورد نظر با پیشنهاد فرصت های جالب اقدام به جبران لطف شما می کند.

به عنوان مثال فرض کنید شرکتی یک پلت فرم خبری راه اندازی کرده است و از شما می خواهد مطلبی برایش بنویسید. استراتژی محتوای شما با آن سایت خبری همخوانی ندارد اما به انجام این کار علاقه مند هستید. همچنین نوشتن یک مطلب کوتاه زمان زیادی از شما نمی گیرد، پس پیشنهاد را قبول می کنید. بعد از گذشت چند ماه کسب وکار آن پلت فرم خبری رونق می گیرد و بخش مرتبط با کسب وکار شما نیز در آن راه اندازی می شود. درنتیجه به واسطه ی رابطه ی خوب خود با مدیر آن کسب وکار می توانید مطالب خود را در سایت به چاپ برسانید. از آنجایی که سایت پرطرفدار است شانس بزرگی برای رشد کسب وکار شما فراهم می شود.

۳- آیا به جای گفتن «بله» می توانید پیشنهاد دیگری ارائه دهید؟

«نه» گفتن در برخی شرایط به هیچ عنوان ساده نیست مخصوصا زمانی که شخصی درخواست کمک کرده باشد. یکی از بهترین کارها در این شرایط پیشنهاد راه حل جایگزین و معرفی او به یک فرد یا کسب وکار مرتبط است. این روزها همه ی کارآفرینان و همه ی شرکت ها درگیر مسائل خود هستند و شاید فرصتی برای رفع مشکل طرف مقابل پیدا نکنند. بهترین کار در چنین شرایطی این است که شخص مورد نظر را به فرد دیگری معرفی کنید. گاهی اوقات معرفی کردن فرد یا کسب وکار حتی نتیجه ی بهتری خواهد داشت. رد یک فرصت به هیچ عنوان بد نیست اما خوب است که با پیشنهاد بهتری همراه باشد.

یک کارآفرین هر روز در حال یاد گرفتن موضوعات جدید است و همیشه بهترین معلم، تجربه است. رهبر یک کسب وکار به مرور زمان یاد می گیرد انجام چه کارهایی و برقراری ارتباط با چه کسانی به پیشرفت کسب وکارش کمک خواهد کرد. سه سوالی که در این مقاله بررسی کردیم روند تصمیم گیری را سرعت می بخشند و احتمال اشتباه را کاهش می دهند.

منبع : FORBES/zoomit
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/F4lz513b
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه