جمعه, ۲۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Fri, 11 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز
نخستین ابر استریم بازی های ویدئویی در ایران و خاورمیانه

تولد «پلی پاد» با حمایت بانک پاسارگاد

5 سال پیش ( 1398/5/20 )
 

«پلی پاد» نخستین ابر استریم بازی های رایانه ای در ایران و خاورمیانه، توسط شرکت فناپ و با حمایت بانک پاسارگاد متولد شد.

به گزارش روابط عمومی بانک پاسارگاد، «پلی پاد» در بستر سرزمین هوشمند پاد، توسط شرکت فناپ و با حمایت بانک پاسارگاد، امکان تجربه آنلاین بازی های رایانه ای را با کیفیت بسیار خوب، تنها با داشتن اینترنت و بدون نیاز به سخت افزاری قدرتمند، روی انواع رایانه، گوشی های همراه و حتی تلویزیون، به کاربر می دهد.

تولد پلی پاد

براساس این خبر، از سیستم های مچ میکینگ (Matchmaking) تا قابلیت برگزاری لیگ هایی با محوریت بازی های گوناگون، به این هدف در پلی پاد قرار گرفته اند که این پلتفرم تبدیل به محل مناسبی برای بازی سازها، بازی بازها و استریمرها شود.

در جهان، تنها شرکت های بزرگ اقدام به ساخت نسخه های مختلف از این پلتفرم کرده اند و پلی پاد، در ایران و خاورمیانه منحصر به فرد است.

گفتنی است علاقه مندان می توانند با مراجعه به وب سایت PlayPod به آدرس HTTPS://play.pod.land به صورت آنلاین اولین تجربه بازی های استریمی را آغاز کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/tR6BUeVm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه