جمعه, ۱۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 3 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

5 قانون از 5 سرمایه‌ گذار برتر دنیا

9 سال پیش ( 1394/1/29 )
پدیدآورنده : سارا گلچین  

سرمایه‌گذاران بزرگ دنیا معمولا نگاه همسویی ندارند و هر کدام با نگاهی خاص به سرمایه‌گذاری می‌نگرند اما بسیاری از آنها با این نکته موافق هستند که پولسازی در بازار به یک استراتژی باثبات نیاز دارند. لازمه داشتن استراتژی باثبات ایجاد مجموعه‌ای از قوانین است. اگر تا به‌حال برای سرمایه‌گذاری‌های خود قوانین مشخصی نداشتید، حالا وقت دست به کار شدن است. بهترین راه برای وضع قوانین مناسب گوش سپردن به توصیه‌های بزرگان این عرصه است. 

آنچه پیش‌روی شماست، حرف‌هایی طلایی است از پنج نفر از بهترین و موفق‌ترین سرمایه‌گذاران تاریخ که می‌تواند راهگشای‌تان باشد.

«نسبت به تجارت‌های موفق بردباری پیشه کنید و در برابر تجارت‌های ناموفق به سرعت واکنش نشان دهید یا به عبارت بهتر حساس شوید.

به یاد داشته باشید، غیرممکن است که سرمایه یا تجارت به حجم قابل توجهی برسد، اگر ما تنها در 30 درصد مواقع «درست» کار کنیم، تازمانی که شکست‌های‌مان کوچک و موفقیت‌های‌مان را بزرگ تلقی کنیم.» این قانون دنیس گارتمن، تاجر موفق و کارشناس مالی شبکه‌های تلویزیونی دنیا اشاره او به دارایی‌هایی است که سرمایه‌گذاران جوان به اشتباه آن را ثروت می‌نامند. به گفته گارتمن اجازه دهید تجارت برنده پیش برود؛ بدین معنا که با نخستین نشانه‌های سود قصد فروش سرمایه خود را نکنید. دوم اینکه اجازه ندهید تجارت بازنده از دست‌تان فرار کند. سرمایه‌گذارانی که در بازار پولسازی می‌کنند با از دست رفتن بخش کوچکی از پول خود چندان مشکلی ندارند اما اگر مقدار پول زیاد باشد برای‌شان مشکلات عدیده‌ای پیش خواهد آمد. به اعتقاد آقای گارتمن چندان نباید به زمان دلخوش بود و به گذر زمان اعتماد داشت. آنچه مهم است اینکه به تجارت برنده اجازه پیش رفتن داد و هر چه سریع‌تر از دست تجارت بازنده راحت شد.

«خریدن یک شرکت بسیار موفق با قیمت منصفانه خیلی بهتر از خریدن یک شرکت معمولی با پول هنگفت است.»

جمله بالا از وارن بافت یکی از موفق‌ترین سرمایه‌گذاران در سطح دنیاست. او نه‌تنها یکی از پولدارترین آدم‌های دنیاست، بلکه بازوی مالی بسیاری از رؤسای جمهور و رهبران جهان به شمار می‌رود. وقتی آقای بافت حرفی می‌زند بازارهای جهانی مسیر خود را با صحبت او تنظیم می‌کنند. براساس توصیه‌های آقای بافت، وقتی یک شرکت را ارزیابی می‌کنید، به کیفیت شرکت و قیمت آن نگاه کنید. کیفیت شرکت یکی از مهم‌ترین ملاک‌هاست و ارزیابی آن نیازمند بررسی ترازنامه‌ها، توجه به فراخوان‌ها و کنفرانس‌های شرکت و نیز حصول اطمینان از نحوه مدیریت مجموعه است. شرط خریدن یک شرکت اطمینان یافتن از کیفیت آن است. طبق آنچه آقای بافت می‌گوید، اگر کیفیت یک شرکت بالا باشد نباید انتظار داشت که با قیمت‌های مقرون به صرفه آن را خرید اما اگر یک شرکت چندان باکیفیت نباشد اصلا به خریدن فکر نکنید چون مفت هم نمی‌ارزد! 

«آیا واقعا علاقه‌مند به داشتن یک سهام درست و درمان هستید؟ بیش از 10درصد سرمایه‌های خود را به آن اختصاص دهید. ایده‌ها را سر و سامان دهید. ایده‌های سرمایه‌گذاری خوب نباید به خاطر متنوع بودن به فراموشی سپرده شوند.» 

جمله بالا از بیل گروس یکی از مدیران سرمایه‌گذاری شرکت PIMCO است. او مدیر صندوق بازگشت سرمایه کل در این شرکت نیز هست. قانون آقای گروس درباره مدیریت سرمایه‌گذاری است. یک قانون جهانی که بسیاری از سرمایه‌گذاران جوان می‌دانند این است که تنوع در سرمایه‌گذاری داشته باشند یا به عبارت دیگر همه سرمایه خود را در زیر یک نام نگذارند. تنوع در سرمایه‌گذاری در عین خوب بودن بدی‌هایی هم دارد از جمله اینکه ممکن است سود خوبی نصیب یکی از سرمایه‌های‌تان شود اما بقیه به این خوبی پیش نرود. پول درآوردن در بازار هم به‌نوعی به شانس بستگی دارد. پس همواره بخشی از پول‌تان را برای فرصت‌هایی که نیاز به سرمایه بیشتری دارند، در حساب‌تان نگاه دارید. همچنین وقتی که پس از تحقیقات به این نتیجه رسیدید که کارتان درست است، به هیچ‌وجه از عملی کردن نقشه‌های‌تان نهراسید. 

«ما آسیب می‌بینیم، اما من یک سرمایه‌گذار ثابت قدم هستم.»

شاهزاده الولید بن طلال که جمله بالا از اوست، یکی از سرمایه‌گذاران بنام سعودی است که یک شرکت هلدینگ هم دارد. اگر تنها یک نفر در دنیا وجود داشته باشد که از سرمایه‌گذاری بترسد، آن یک نفر قاعدتا باید شاهزاده طلال باشد اما این‌طور نیست. او 9/14درصد سهام سیتی گروپ را دارد که قیمتش پیش از بحران اقتصادی جهان به‌مراتب بیشتر از پس از آن بود. همچنین قیمت املاک او در هند مقدار قابل توجهی از ارزش خود را در پی همین بحران از دست داد. وقتی خیلی‌ها در آن بحبوحه بحران سهام خود را فروختند شاهزاده طلال مثل سرمایه‌گذاران بزرگ رفتار و آن را برای مدتی طولانی حفظ کرد و پس از گذر از بحران‌ها سودهای خوبی را نصیب خود کرد، در حالی‌که دیگران فقط صبر می‌کردند.

«من متقاعد شدم که همه سرمایه‌ها در مکزیک و آمریکای لاتین درست مثل همتایان خود در چین فرصت رشد و بهتر شدن دارند. این فرصتی برای سرمایه‌گذاری است.»

یکی از ثروتمندترین سرمایه‌گذاران جهان، کارلوس اسلیم، صاحب صدها شرکت و کارفرمای دست‌کم 250 هزار نفر است. نقل قول او که در بالا گفته شد، طرز تفکر بهترین سرمایه‌گذاران دنیا را نشان می‌دهد. آنها به آنچه الان اتفاق می‌افتد، نگاه نمی‌کنند. آنها با مطالعه سیر و حرکت کلی یک شرکت یا کل اقتصاد و چگونگی تعامل با رقبا، سرمایه‌های بزرگ خود را الان انجام می‌دهند و به انتظار نتیجه در آینده می‌نشینند. آنها همواره اندیشه‌ای پیشرو دارند. کسانی که به دنبال نتیجه گرفتن سریع از یک سرمایه‌گذاری هستند یا می‌خواهند ره صد ساله را یک شبه بروند، شانس حرکت‌های بزرگ را از دست می‌دهند. تلاش کنید تا برنده بزرگ بعدی باشید اما همیشه سرمایه خود را در شرکت‌های بزرگی بگذارید که دورنمای نگاه‌شان بلند است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/yxGrmg5s
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه