دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Mon, 6 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

یک کارشناس صنعت بیمه معتقد است: هرچند طرح اصلاح قانون بیمه شخص ثالث توسط بیمه مرکزی برای بررسی به مجلس ارائه شد اما مجلس با تغییر این طرح به قانون بیمه اجباری خسارت وارده به شخص ثالث در اثر حوادث رانندگی، ماهیت آن را به‌گونه‌ای تغییر داد که دیگر اطلاق این طرح به اصلاحیه قانون بیمه شخص ثالث ناممکن است.

به گزارش ایرنا، محسن مصفا درباره اصلاحیه قانون بیمه شخص ثالث گفت: لایحه اصلاح قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 1387 با توجه به تجربیات حاصل از دوره آزمایشی قانون مذکور و با بررسی تجربیات بین‌المللی و برگزاری جلسه‌های کارشناسی با صاحب نظران مختلف از جمله سندیکای بیمه‌گران ایران و پیرو جلسه‌هایی که متعاقب ارجاع لایحه ارسالی قبلی به معاونت حقوقی و امور مجلس ریاست جمهوری با معاونت مذکور برگزار شد، تهیه و به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است‌.  

وی ادامه داد: همزمان با تهیه لایحه اولیه در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سال 1391، طرح اصلاح قانون موصوف نیز با مضمون لایحه اصلاحی با پیگیری فعالان صنعت بیمه از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران تهیه و تقدیم مجلس شده که با توجه به تاخیر در ارسال لایحه اصلاح به مجلس، طرح اصلاح از ابتدای سال جاری در دستورکار کمیسیون اقتصادی قرار گرفت‌.  

وی تاکید کرد: به منظور بررسی کارشناسی طرح، کمیسیون مذکور یک کمیته فرعی متشکل از نمایندگان دستگاه‏های ذی‌ربط و برخی از نمایندگان مجلس را مامور بررسی اولیه مواد طرح و اعلام نتیجه به کمیسیون کرد. باوجود آنکه تکلیف کمیته، بررسی همان طرح بود و چندین جلسه کارشناسی برای آن برگزار شد، اما به جای ارائه نتیجه طرح و اصلاحات آن به کمیسیون، پیش‏نویس دیگری با عنوان «قانون بیمه اجباری خسارت وارده به شخص ثالث در اثر حوادث رانندگی» مشتمل بر 73 ماده و 27 تبصره که از سوی ریاست کمیته و با همکاری یکی از کارشناسان مرکز پژوهش‏های مجلس تهیه شده بود، به‌عنوان جایگزین طرح در دستور کار قرار گرفت‌.  

این کارشناس تصریح کرد: پیش‏نویس مذکور که اطلاق عنوان طرح اصلاح قانون به آن غیرممکن است، دارای مشکلات و ایرادهای فاحش بسیاری است و مبنا قراردادن آن پیامدهای سویی را به دنبال خواهد داشت‌.  این کارشناس در پایان اظهار کرد: به‌عنوان نتیجه‌گیری باید گفت که با توجه به تغییرات بنیادین صورت گرفته در طرح نمایندگان، دیگر نمی‌توان به آن عنوان طرح داد و طبق اصول قانون اساسی صرفا طرح‌های نمایندگان و لوایح دولت قابل تصویب در مجلس هستند و مرکز پژوهش‌های مجلس حق ارائه طرح یا لایحه را ندارد و صرفا به‌عنوان مشاور نمایندگان می‌توانند نظریه‌های کارشناسی خود را ارائه کنند. بنابراین پیش‌نویس ارائه شده با توجه به ایرادهای مذکور قابلیت بررسی و تصویب در مجلس شورای اسلامی را ندارد .

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/OJ0SRa9l
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه