سه شنبه, ۳۰ دی(۱۰) ۱۴۰۴ / Tue, 20 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مواد غذایی، لبنیات و نوشیدنی ایران و ترکیه به میزبانی آنتالیای ترکیه با هدف صادرات برگزار می شود.

به گزارش فرصت امروز، وهاب منافی، عضو اتاق بازرگانی تبریز و نماینده نمایشگاه انفاش(آنتالیا)، با اعلام خبر فوق گفت: این نمایشگاه هر ساله با هدف معرفی محصولات کشاورزی و مواد غذایی ایران و ترکیه به سایر کشورها در انفاش (آنتالیا) برپا می شود.

وی افزود: فعالان و تولیدکنندگان صنایع غذایی، لبنیات، خشکبار و نوشیدنی می توانند با ارایه درخواست برای حضور در این نمایشگاه، محصولات و تولیدات خود را به بازارهای منطقه ای و جهانی معرفی کنند.

منافی اظهار کرد: علاقه مندان و فعالان صنایع غذایی برای گرفتن غرفه در نمایشگاه بین المللی مواد غذایی ایران و ترکیه می توانند به سایت: www.anfasfoodproduct.com مراجعه کنند.

گفتنی است؛ بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی مواد غذایی، لبنیات و نوشیدنی انفاش(ترکیه) از کشورهای چین، کره جنوبی، آلمان، اسپانیا، هلند، فرانسه، آذربایجان، ایران و عراق هستند.

این نمایشگاه از ۲۶ تا ۲۹ بهمن ماه ۹۵ در انفاش(آنتالیا-ترکیه) برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UWa6Bn5l
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه