سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس انجمن صنفی کانون گاوداران کشور با اشاره به افزایش صددرصدی قیمت نهاده‌های دامی در روزهای اخیر اظهار داشت: افزایش نرخ ارز مبادله‌ در بودجه سال آینده سبب شد عده‌ای از این مسئله سوء‌استفاده کنند. احمد مقدسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: در پی این موضوع، افراد سودجو، از روزهای گذشته قیمت نهاده‌های دامی را با نرخ ارز 2850 تومان با تولید‌کنندگان دام و طیور حساب می‌کنند.

وی در خصوص آخرین وضعیت خرید تضمینی شیرخام از سوی سازمان تعاون روستایی تصریح کرد: این روند تا زمانی که شیرخام در بازار آزاد با قیمت 1440 تومان عرضه می‌شود ادامه خواهد داشت. مقدسی ادامه داد: در سال‌های اخیر بحث ورود شیر به بورس کالا مطرح بوده است اما آنچه مشاهده می‌شود در روند کند عرضه شیرخام و تعیین قیمت تضمینی از سوی سازمان است تا بتواند گره مشکلات تولیدکنندگان شیرخام را باز کند.

وی با اشاره به وضعیت افزایش قیمت نهاده‌ و تاثیر آن بر قیمت شیرخام یادآور شد: امیدواریم شاهد تغییر دوباره قیمت شیرخام باشیم زیرا گاوداران همچنان با ضرر و زیان محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/8uJPZszL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه