جمعه, ۱۴ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Fri, 5 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس انجمن صنفی کانون گاوداران کشور با اشاره به افزایش صددرصدی قیمت نهاده‌های دامی در روزهای اخیر اظهار داشت: افزایش نرخ ارز مبادله‌ در بودجه سال آینده سبب شد عده‌ای از این مسئله سوء‌استفاده کنند. احمد مقدسی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: در پی این موضوع، افراد سودجو، از روزهای گذشته قیمت نهاده‌های دامی را با نرخ ارز 2850 تومان با تولید‌کنندگان دام و طیور حساب می‌کنند.

وی در خصوص آخرین وضعیت خرید تضمینی شیرخام از سوی سازمان تعاون روستایی تصریح کرد: این روند تا زمانی که شیرخام در بازار آزاد با قیمت 1440 تومان عرضه می‌شود ادامه خواهد داشت. مقدسی ادامه داد: در سال‌های اخیر بحث ورود شیر به بورس کالا مطرح بوده است اما آنچه مشاهده می‌شود در روند کند عرضه شیرخام و تعیین قیمت تضمینی از سوی سازمان است تا بتواند گره مشکلات تولیدکنندگان شیرخام را باز کند.

وی با اشاره به وضعیت افزایش قیمت نهاده‌ و تاثیر آن بر قیمت شیرخام یادآور شد: امیدواریم شاهد تغییر دوباره قیمت شیرخام باشیم زیرا گاوداران همچنان با ضرر و زیان محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/8uJPZszL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه