یکشنبه, ۵ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Sun, 27 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار از رشد صادرات پسته و خرما در ۹ ماهه اخیر خبر داد. محمد حسن شمس فرد در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص تولید و صادرات پسته اظهار کرد: تولید نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. وی افزود: تولید سال گذشته پسته ۱۷۵ هزارتن و در سال‌جاری ۲۳۰ هزار تن است که با توجه به این آمار شاهد افزایش تولید این محصول هستیم.

شمس فرد با تاکید بر اینکه با توجه به تولید مطلوب پسته، بازار شب عید در تامین این محصول مشکلی نخواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید این محصول مطلوب بوده است بازار شب عید مشکلی در رابطه با پسته نخواهد داشت. رییس اتحادیه صادرکنندگان درخصوص صادرات خرما گفت: مقدار صادرات امسال نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/sL793gTO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه