جمعه, ۲۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Fri, 11 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در دیدار با استاندار تهران خواستار حمایت از اجرای طرح های استارت آپی در حوزه گردشگری و عرضه تولیدات هنرمندان صنایع دستی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی تهران، مجید مهدوی گفت: بخشی از مشکلات در حوزه صنایع دستی و گردشگری عرضه محصولات است که با حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در ایجاد استارات آپ های خلاق، عرضه محصولات برای گردشگران داخلی و خارجی و حتی بازارهای دور دست اروپایی فراهم می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران با اظهار اینکه: رشد تلکنولوژی موجب می شود تا شکل سنتی عرضه خدمات سفر در چند سال آینده دست خوش تغییرات قرار گیرد افزود:در ابتدای سال جدید کارگاه های آشناسازی با ساختار و مزایای طرح های استارتاپی برای مدیران دفاتر خدمات مسافرتی برگزار می شود.

وی افزود :ما باید به هنرمندان صنایع دستی نرم افزارهایی را معرفی کنیم تا به راحتی محصولات خود را بدون واسطه بازاریابی کنند و عرضه کنند که در نهایت رضایت خریدار و هنرمند حاصل می شود.

مهدوی گفت :به زودی با فراخوان عمومی از افراد خلاق در حوزه استارت آپ های گردشگری و صنایع دستی دعوت می شود تا طرح های خود را برای بررسی به استان تهران ارائه دهند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LpNKQ8uI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه