جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

در جهان امروز صرفا با یک منبع درآمدی، زندگی سختی را تجربه خواهید کرد و همواره ممکن است با از دست دادن شغل خود، وارد یک بحران شوید. در این رابطه مهمترین مانع شروع یک کسب و کار جانبی، مسئله عدم بودجه می باشد. این امر در حالی است که بسیاری فرصت های شغلی را می توان نام برد که به سرمایه اولیه نیاز ندارد و ممکن است حتی به مقداری از سودآوری برسد که شغل اول خود را به صورت کامل کنار بگذارید. در این زمینه هفت مورد برتر را بررسی خواهیم کرد تا بتوانید بهترین تصمیم گیری ممکن را داشته باشید.


7 فرصت شغلی که به سرمایه اولیه نیاز ندارد 

1-مشاوره و آموزش داشته باشید

مشاوره دادن صرفا به مدرک تخصصی نیاز ندارد. درواقع شما می توانید مشاوره آنلاین محصولات برای برندهای مختلف هم باشید. در کنار این موضوع شما می توانید از مهارت های خود نیز کسب درآمد داشته باشید. در این زمینه ایجاد پکیج های آموزشی و فعالیت در یوتیوب، از جمله اقدامات رایج محسوب می شود. درواقع با مدتی فعالیت جذب در این شبکه و کسب هزار دنبال کننده، در سود تبلیغات سهیم خواهید شد که طبیعی است هرچه مخاطب بیشتری را به دست آورید، درآمد شما نیز فراتر می رود. با این حال شما تنها به این دو گزینه محدود نبوده و می توانید با موسسات آموزشی همکاری داشته باشید و یا شاگرد خصوصی پیدا کنید. در این زمینه حتی اگر مهارت خاصی ندارید، می توانید یک مورد محبوب را مدنظر قرار داده و پس از تکمیل یادگیری، اقدام به آموزش نمایید. 

مطلب مرتبط: ایده های پولساز بدون نیاز به سرمایه اولیه

2-به عنوان تاکسی اینترنتی فعالیت نمایید

درواقع شما می توانید با برندهایی نظیر Uber و Lyft همکاری داشته باشید و از وسیله نقلیه خود، کسب درآمد نمایید. شما می توانید پس از اتمام ساعت کاری در این زمینه فعالیت داشته باشید. با این حال در یکی از اقدامات دیگر در این رابطه برنامه Rideshare است که شما در آن مبدأ و مقصد خود را مشخص خواهید کرد و می توانید با افراد هم مسیر، همراه شوید. درواقع شما با این اقدام بدون نیاز به تغییر مسیر همیشگی، می توانید کسب درآمد داشته باشید. آمارهای جهانی در رابطه با اوبر حاکی از آن است که افراد معمولا 10 دلار به ازای هر یک ساعت فعالیت خود درآمد دارند. همچنین قرار گرفتن در مسیرهای مختلف، استهلاک خودرو شما را نیز به همراه خواهد داشت. به همین خاطر بهتر است که اولویت شما برای یک کار نیمه وقت، Rideshare باشد. در این رابطه شما تنها به ماشین محدود نبوده و از موتورسیکلت و حتی دوچرخه خود نیز می توانید کسب درآمد داشته باشید. 

3-خانه خود را اجاره دهید

با توجه به این امر که شما چندین ساعت از شبانه روز را در خانه حضور ندارید، می توانید خانه خود را به افراد مختلف اجاره دهید. درواقع ممکن است چند مسافر نیاز به فضای استراحتی برای چند ساعت داشته باشند. با این حال در این زمینه امنیت بسیار مهم بوده و لازم است تا با برندی همکاری داشته باشید که در صورت بروز مشکل، امکان پیگیری های لازم وجود داشته باشد. در این رابطه بدون شک Airbnb بهترین انتخاب محسوب می شود. در این رابطه شما تنها کافی است که از فضایی که قصد اجاره دادن آن را دارید، عکس تهیه کرده و شرایط و قیمت خود را ذکر کنید. این سایت با مخاطبان میلیونی خود، در کمترین زمان شما را با مشتری های مختلف مواجه می سازد. در این رابطه شما به اجاره کل فضای خانه نیز محدود نخواهید بود. درواقع بسیاری از افراد تمایل ندارند که فضای شخصی خانه خود را که در آن زندگی می کنند، به فرد دیگری اجاره دهند، تحت این شرایط شما می توانید انباری، واگن و هر چیزی را که مناسب استراحت و اقامت باشد، کرایه دهید. در این زمینه تنها مسئله اقامت مطرح نبوده و بسیاری از افراد به دنبال فضای کار ارزان قیمت هستند. برای مثال شما می توانید پارکینگ خود را به یک تیم استارت آپی اجاره دهید تا آنها از این فضا به عنوان دفتر کار خود استفاده کنند. 

4-در زمینه تحویل مواد غذایی فعالیت نمایید 

با توجه به این امر که امروزه خرید اینترنتی به یک اقدام محبوب تبدیل شده است مسئله تحویل سفارشات به یک دغدغه تبدیل شده است که شما می توانید در زمان های بیکاری خود، در این رابطه فعالیت داشته باشید. در این رابطه آمارها حاکی از آن است که شیوع جهانی ویروس کرونا باعث شده است تا شاهد رشد چند برابری فروش آنلاین باشیم و این روند قوت خود را حتی در شرایط حال حاضر که بهبودهای جدی رخ داده است، حفظ نموده و می تواند منبع درآمد بسیار خوبی باشد. 

5-فروش محصولات

بدون شک هر برندی تمایل دارد که فروش خود را افزایش دهد. در این زمینه شما می توانید مشتری پیدا کرده و به ازای هر فروش، درصد دریافت کنید. نکته جالب این است که بسیاری از افراد از طریق همین اقدام، درآمدهای قابل توجهی را دارند و شما می توانید یک صفحه در شبکه اجتماعی ایجاد کرده و یا در سایت های فروش محصولات، فعالیت داشته باشید. در این رابطه اقداماتی نظیر صنایع دستی را هم می توانید مورد توجه قرار دهید. با این حال در این بخش بیشترین رشد را زمانی تجربه خواهید کرد که یک نوآوری و محصول جدید وارد بازار کرده باشید. در این زمینه شما تنها به فروش محدود نبوده و می توانید به عنوان ادمین شبکه های اجتماعی نیز فعالیت داشته باشید. 

6-نگهداری از کودکان و حیوانات خانگی

بدون شک کودکان و حیوانات خانگی، به مراقبت نیاز دارند. تحت این شرایط شما می توانید با تامین این نیاز بسیاری از خانواده ها، درآمد داشته باشید. در این زمینه سایت هایی نظیر TrustedHousesitters وجود دارد که می توان از طریق آنها، مشتری های این حوزه را به راحتی پیدا کرد. 

مطلب مرتبط: کسب و کارهایی بدون نیاز به سرمایه اولیه

7-بلاگری 

به عنوان آخرین توصیه شما می توانید به عنوان بلاگر حوزه مورد علاقه خود، فعالیت داشته باشید. در این زمینه منبع اصلی درآمد شما از طریق تبلیغات خواهد بود. به همین خاطر ممکن است شما در سال اول فعالیت خود نیز درآمدی را نداشته باشید. با این حال این بازار به قدری جذاب است که با فعالیت حرفه ای، پس از مدتی درآمدهای فراتر از حد تصور را تجربه خواهید کرد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/9cLrIQzW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه