یکشنبه, ۱۹ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sun, 8 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

یک عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: دولت یازدهم وارث خرابی‌های خیلی زیادی است که متاسفانه به‌گونه‌ای نیستند که به سادگی قابل جبران باشند. نمونه آن نیز ساخت انواع و اقسام سدها در اقصی نقاط کشور است که مشخص شده کارشناسی نبوده است.

سیدمحمد سادات ابراهیمی در گفت‌و‌گو با ایسنا تاکید کرد: این خرابی‌ها به‌گونه‌ای نیستند که به سادگی قابل جبران باشند به‌خصوص با کسری شدید اعتبارات نفت که مشکل را صدچندان کرده است. به عبارت دیگر دولت جدید وارث سیاست‌گذاری‌هایی است که از قبل طراحی شده و دولت نمی‌تواند به این راحتی آنها را در نظر نگیرد و اقدام به حذف آنها کند مانند ساخت انواع و اقسام سدها در کشور که کارشناسی نبوده و دلیل آن هم این است که خیلی از آنها هنوز نتوانسته‌اند آبگیری شوند. او ادامه داد: یعنی آبی نبوده که آبگیری شود به عبارت دیگر این سدها در نقاط خوبی ساخته نشده است. در برخی جاها هم ساخت‌و‌ساز نیمه‌کاره رها شده و میلیاردها تومان هزینه از بین رفته حال آنکه می‌شد با این اعتبارات عظیم که جز موارد معدود، بهره‌برداری مستقیمی برای کشاورزی ما نداشته اقدامات بهتری صورت گیرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اگر دولت بخواهد این سدها را تعطیل کند با فشار برخی از نمایندگان مواجه می‌شود. سدهایمان که از قبل آبگیری شده به نوبه خود چالش‌های دیگری را برای کشاورزان ایجاد کرده است.

سادات ابراهیمی با اشاره به طرح تامین آب‌های کوچک که در بودجه سال 94 گنجانده شده، گفت: تاثیرگذاری این طرح می‌تواند به مراتب بیشتر از ساخت سدها باشد چون اعتبار بهره‌برداری از آن بسیار کمتر و سریع و آسان قابل اجراست. اگر این طرح در نقاط مختلف کشور اجرایی شود از لحاظ اقتصادی به‌صرفه است. این نماینده مجلس افزود: این حرکت‌ها مثبتند ولی کافی نیستند، مثلا ما هنوز در بخش آب پرتی زیادی داریم و هدررفت آب ما در بخش کشاورزی بسیار بالا است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/BLftmrd9
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
بازار کریپتو دوباره لرزید؛ فرصت خرید است یا تله گاوی؟ قیمت طلا امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۴؛ سیگنال مهم برای خریداران بورس بین الملل مناطق آزاد وارد فاز اجرایی شد؛ معاملات کاملاً ارزی می شود شعار تبلیغاتی | اصول نوشتن شعار جذاب، خلاقانه و ماندگار بازار خودرو زیر سایه استانداردهای جدید؛ حذف مدل ها یا ارتقای کیفیت؟ قیمت دلار امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۴؛ سیگنال مهم برای معامله گران ایران در آستانه «بحران آب بی سابقه»؛ آب سدها به زیر ۱۰% رسید اقتصاد ژاپن در پیچ تاریخی؛ دولت چه مسیری را انتخاب می کند؟ مسکن حمایتی در پیچ وخم اجرا هشدار دوگانه برای بازارها؛ اشتغال و تورم آمریکا در راه است قیمت طلا ۱۸ عیار در ۱۹ بهمن ۱۴۰۴؛ بازار شوکه شد؟ اشتباه ۴۴ میلیارد دلاری؛ صرافی کره ای چگونه بیت کوین ها را «اشتباهی» پخش کرد؟ روابط کاری حرفه ای چطور کسب و کار را نجات می دهد؟ قیمت دلار امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۴؛ بخریم یا صبر کنیم؟ قیمت خودرو های داخلی و مونتاژی در بازار / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه