چهارشنبه, ۲۲ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Wed, 11 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
مدیر دفتر محیط زیست سازمان بهره‌وری انرژی ایران خبر داد

پایش زیست‌محیطی نیروگاه‌های کشور به‌صورت لحظه‌ای

11 سال پیش ( 1393/7/15 )
 

مدیر دفتر محیط زیست سازمان بهره‌وری انرژی ایران (سابا) از پایش زیست‌محیطی نیروگاه‌های کشور به‌صورت آنلاین خبر داد.

«رضا صمدی» در گفت‌وگو با پاون، اظهار کرد: عمده برق کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی و مابقی ازطریق نیروگاه‌های آبی، انرژی‌های نو و نیروگاه اتمی تامین می‌شود.

وی افزود: از مجموع ظرفیت نامی نیروگاه‌های نصب‌شده در کشور 22 درصد به واحدهای بخاری، 35 درصد به واحدهای گازی، 25 درصد به واحدهای سیکل ترکیبی، 15 درصد برق‌آبی و مابقی به واحدهای دیزلی، اتمی و انرژی‌های نو اختصاص دارد.

وی ادامه داد: گاز طبیعی، مازوت و گازوییل سوخت‌های فسیلی هستند که در نیروگاه‌های ما مورد استفاده قرار می‌گیرند اما بخش عمده سوخت نیروگاه‌ها به گاز طبیعی تعلق دارد.

وی با بیان اینکه سازمان بهره‌وری انرژی ایران از ابتدا به‌دنبال راهکارهای جلوگیری از آلودگی زیست‌محیطی بوده است، گفت: جلوگیری از تولید آلودگی به‌مراتب نسبت به دفع آلودگی هزینه‌های کمتری دارد و یکی از اقدام‌های سازمان بهره‌وری انرژی ایران برای به حداقل رساندن اثر نیروگاه‌ها بر محیط زیست، توجه به مکان‌یابی آنها است که کار کم هزینه‌تری درمقایسه با سایر طرح‌ها است.

وی اظهار کرد: براساس این طرح، تمام مکان‌هایی که از نظر اقتصادی، فنی و زیست‌محیطی قابلیت احداث نیروگاه داشته است، شناسایی و نقاط بهینه انتخاب شد.

وی تصریح کرد: معمولا نیروگاه‌ها با استفاده از گاز طبیعی استانداردهای زیست محیطی را دریافت می‌کنند اما طبیعی است که در زمستان با در اولویت قرار گرفتن تامین گاز شهری، مصرف سوخت‌های مایع در نیروگاه‌ها افزایش و به‌دنبال آن میزان آلایندگی نیروگاه‌ها افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد وزارت نیرو و تاکید وزیر نیرو بر استفاده از گاز طبیعی در نیروگاه‌های حرارتی است، افزود: بیش از 90 درصد نیروگاه‌های کشور امکان استفاده از سوخت گاز طبیعی را دارند و تعداد بسیار محدودی نیروگاه که از شبکه گاز دور هستند، امکان استفاده از این نوع سوخت را ندارند.

وی از پـایـش و مـانـیـتـورینگ زیست‌محیطی نیروگاه‌های کشور به‌صورت آن‌لاین خبر داد و گفت: اگر اطلاعات درستی از نیروگاه‌ها در اختیار نباشد، امکان برنامه‌ریزی برای کنترل آلودگی آنها امکان‌پذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برخی نیروگاه‌ها تجهیزات پایش آنلاین و لحظه‌ای را نصب کرده و تعدادی دیگر از نیروگاه‌ها در حال نصب هستند تا پایش به‌صورت لحظه‌ای صورت بگیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GSNv5LYD
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ هنر مدیریت هر نوع بحران تجاری تبلیغات به چت جی پی تی رسید؛ OpenAI در مسیر تغییر مدل درآمدی و بازتعریف رابطه با کاربر قیمت طلا و سکه در آخرین معاملات بازار / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ بازار خودرو در آستانه فروش وارداتی ها؛ آیا عرضه محدود می تواند بازار را آرام کند؟ اسپیس ایکس رؤیای مریخ را کنار گذاشت و به ماه فکر می کند قیمت دلار در ۲۱ بهمن ۱۴۰۴؛ آخرین نرخ ها و نوسان بازار استراتژی بازاریابی | راهنمای جامع تدوین و اجرای استراتژی موفق ریاض در بازنگری بزرگ Vision 2030؛ پروژه های عظیم زیر تیغ کمبود منابع قیمت طلا امروز ۲۱ بهمن ۱۴۰۴؛ تصمیم سخت خریداران طلا ضربه ریزش کریپتو به نزدیکان ترامپ؛ پرتفوی رمزارزی خانواده زیر فشار قیمت خودرو در نقطه حساس؛ چرا بازار قفل شد؟ بهترین هدیه روز ولنتاین برای خانم ها که عشقتان را ثابت می‌کند راهنمای انتخاب آژانس بازاریابی حرفه ای همه چیز به آمارها گره خورد؛ بازارها در آستانه آزمون اشتغال و تورم آمریکا
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه