پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون رییس هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در ترکیه گفت: نقطه تمرکز ما این است که ترکیه به قطب انرژی و یک کشور ترانزیتی تامین‌کننده انرژی اتحادیه اروپا تبدیل شود و گاز دریای خزر و خاورمیانه را به اروپا انتقال دهد.

به گزارش پترونت، پس از برگزاری کنفرانسی در استانبول با موضوع «نقشه آینده انرژی»، بلا سزومباتی، معاون رییس هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در ترکیه، در مورد تداوم همکاری‌های انرژی بین اتحادیه اروپا و ترکیه ابراز امیدواری کرد.

سزومباتی گفت: همکاری‌های انرژی بین اتحادیه اروپا و ترکیه ادامه دارد. وی افزود: «هرچند ما منتظر گشوده شدن فصل پانزدهم در زمینه انرژی هستیم، اما تلاش می‌کنیم تا روابط خودمان را با استفاده از نشست‌هایی که آنها را یک دستور کار مثبت می‌خوانیم، تحکیم ببخشیم. ما تاکنون چهار نشست برگزار کرده‌ایم و این نشست‌ها ادامه خواهند داشت.»

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین موضوع در روابط اتحادیه اروپا و ترکیه، وفق دادن یک چارچوب حقوقی است، ادامه داد: «اگر نظم حقوقی ترکیه با نظم حقوقی اتحادیه اروپا هماهنگ شود، تجار اروپایی قادر خواهند بود در بخش انرژی ترکیه سرمایه‌گذاری کنند.»

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/XlcC6nQS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه