جمعه, ۱۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 9 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

مجموع تسهیلات پرداختی ریالی و ارزی در دوره یادشده بیش از 28 هزار میلیارد ریال بود که نسبت به رقم افزون بر 22 هزار میلیارد ریال در هفت ماهه ابتدایی سال 92 بیانگر رشد 28 درصدی است. به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات، 20 مشتری اول این بانک در حوزه‌های صنعت، برق، انرژی، نفت و پتروشیمی در مجموع 63 درصد از مانده تسهیلات اعطایی را به خود اختصاص می‌دهند و 37 درصد بقیه به سایر شرکت‌های تولیدی و خدماتی مربوط است. 

برابر این گزارش ترکیب تسهیلات پرداختی از محل منابع مختلف نشان می‌دهد، تسهیلات ارزی و ریالی پرداخت شده در دوره هفت ماهه 93 نسبت به دوره مشابه سال 92 به ترتیب 40 و 24 درصد رشد را نشان می‌دهد. 

همچنین جایگزینی صندوق توسعه ملی به جای حساب ذخیره ارزی موجب شد تا استفاده از منابع صندوق توسعه ملی نسبت به سال گذشته نزدیک به 200 درصد رشد داشت. 

اعتبار اسنادی داخلی ریالی صادره نسبت به سال گذشته در مقطع مهر ماه، رشد قابل توجهی را نشان داد و از رقم 811 میلیارد ریال در مهرماه 92 به بیش از یک‌هزار و 100 میلیارد ریال در مهرماه 93 رسید. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/A3PQj8z4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه