پنجشنبه, ۲۹ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Thu, 19 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

یک هنرمند آثارش را به نفع کودکان بیمار بخش ICU  یکی از بیمارستان‌های فوق تخصصی تهران برای نمایش و فروش می‌گذارد. رامین پورسعید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این آثار در قالب هنر طراحی حروف ارائه می‌شوند و اگرچه ممکن است شباهت‌هایی با سبک‌های هنری دیگر داشته باشند، اما سبک کلی این آثار ابداع خودم است.

او ادامه داد: این آثار در کمتر از چند ثانیه به قلب من الهام می‌شوند و طراحی آنها روی کاغذ تا 12 ساعت ممکن است طول بکشد. انگیزه کمک به نوزادان یکی از بیمارستان‌های فوق تخصصی تهران که فرزندم «آیین» در آنجا بستری بود، باعث شد این آثار به فروش گذاشته شوند.

پورسعید همچنین افزود: پنج تابلوی هنری با عناوین «برگ»، «محمد»، «فاطمه - حسین»، «معلم» و «درختی که سجده کرد» ارائه شده‌اند و همچنان در حال کار هستم. احتمالا آثار دیگری به نمایشگاه اضافه می‌شوند.

رامین پورسعید متولد سال 1350 در طالقان و مدرس گروه حقوق دانشگاه پیام نور استان البرز است. آثار این هنرمند در محفل ادبی - هنری «چیستا» به نشانی کرج، 45 متری کاج (عظیمیه)، جنب نظام پزشکی برای فروش و نمایش عرضه شده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cvqw1Aoh
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه