شنبه, ۱۸ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 7 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

فرماندار شهرستان چالوس با بیان اینکه تداوم بارندگی شدید در منطقه که از یکشنبه شب آغاز شده و همچنان ادامه دارد، سبب رانش حاشیه آزادراه شده است، گفت: این رانش در مسیر شمال به جنوب باعث بسته شدن آزادراه تهران - شمال شده و اکنون نیروها برای بازگشایی ضلع غربی آن مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایرنا، محمدناصر زندی افزود: مسیر جنوب به شمال آزاد راه باز است و مسافران در این مسیر در حال تردد هستند اما مسافرانی که قصد تردد از سوی چالوس به مرزن‌آباد را دارند، از جاده قدیم استفاده می‌کنند.
فرماندار چالوس از بلاتکلیفی متولی نگهداری و رفع نقاط حادثه‌خیز این قطعه از آزادراه انتقاد کرد و گفت: با اینکه بارها این موضوع با مسئولان نهادهای ذی‌ربط در میان گذاشته شده اما تاکنون نتیجه‌بخش نبوده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/W0E6LDI5
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه