پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

چهارشنبه گذشته خبر‌های ضدونقیضی درباره فیلتر شدن سه اپلیکیشن ارتباط‌رسان در برخی خبرگزاری‌ها منتشر شد که طبق آن لاین، تانگو و واتس آپ مسدود خواهند شد.  در این خبر که به نقل از یک مقام در کمیته تبیین مصادیق مجرمانه منتشر شده بود از فیلتر شدن این سه اپلیکیشن ظرف چند ساعت آینده خبر داده بود و اعلام شد: «براساس اطلاعات به دست آمده مشخص شد که مقام قضایی دستور فیلترینگ سه‌ نرم‌افزار پیام رسان را صادر کرده است. براساس این اطلاعات قرار است سه نرم‌افزار تانگو، واتس‌آپ و لاین فیلتر شده تا امکان استفاده از آن فراهم نباشد.»

پس از ارائه این خبر رمضانعلی سبحانی‌فر، عضو کارگروه کمیته تعیین مصادیق مجرمانه از این خبر اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: تاکنون چیزی در این زمینه به کارگروه نرسیده و اطلاعی از این موضوع نداریم.  وی ادامه داد: جلسات کمیته تعیین مصادیق براساس آیین‌نامه هر دوهفته یکبار برگزار می‌شود و پرونده‌هایی که دارای شاکی خصوصی هستند و پرونده‌های دارای تخلفات مجرمانه یا مصادیق مجرمانه را طبق روال مورد بررسی قرار می‌دهد،

این‌در حالی است که تاکنون مطلبی در این زمینه به کمیته اعلام نشده است.  اما بعد از گذشت چند روز از انتشار این خبر هیچ‌گونه اختلالی در ارائه خدمات سه اپلیکیشن مذکور رخ نداد و کاربران کماکان به این اپلیکیشن‌ها دسترسی دارند.  بهزاد سلامی، کارشناس رسانه‌های نوین درباره علت مسدودسازی اپلیکیشن‌های ارتباطی در ایران به «فرصت امروز» گفت: فیلتر شدن صفحات اجتماعی و اپلیکیشن‌های پیام‌رسان که طی سال‌های گذشته رخ داده است به گفته مسئولان مربوطه به علت ترویج مطالب غیر‌اخلاقی و داشتن شاکی خصوصی است که قرار شد با راه‌اندازی فیلترینگ هوشمند فقط محتوایی که برای جامعه مضر است شناسایی و فیلتر شود و محتویات دیگر آن در دسترس کاربران باشد. 

وی افزود: با توجه به اینکه وزارت ارتباطات چندین بار اعلام کرده که موافق فیلترشدن نیست و با راه‌اندازی فیلترینگ هوشمند جلوی انتشار محتویات مجرمانه را خواهد گرفت، انتظار نمی‌رود این سه اپلیکیشن مسدود شوند. سلامی درباره توان فیلترینگ هوشمند در اشاعه مطالب غیر‌اخلاقی گفت: فیلترینگ هوشمند روی شبکه اجتماعی اینستاگرام با موفقیت آزمایش شده است و تا به حال من اختلالی در عکس‌هایی که در این شبکه به اشتراک گذاشته می‌شود مشاهده نکرده‌ام و این یکی از علت‌های موفقیت‌های اجرای فیلترینگ هوشمند است که امیدوارم این موفقیت ادامه یابد تا از مسدود‌سازی بیشتر اطلاعات قانونی جلوگیری شود. 

این کارشناس رسانه‌های نوین افزود: به نظر من مسدود‌سازی اپلیکیشن‌ها جلوی افرادی که قصد سوءاستفاده از فضای مجازی را دارند نخواهد گرفت و فیلترکردن غیر‌کارشناسانه تنها کاربرانی را که به طور معمول و برای کارهای تحقیقاتی خود از دنیای مجازی بهره می‌گیرند محدود خواهد کرد. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aG0puCOe
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه