معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران گفت: تا پایان امسال بیش از 50 هزار واحد مسکن مهر، در شهرهای زیر 25 هزار نفر به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد مسکن جواد حق‌شناس با بیان آنکه 350 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر توسط بنیاد مسکن در حال ساخت است، گفت: از این تعداد تاکنون 270 هزار واحد به متقاضیان تحویل شده است.
وی اظهار کرد: هم‌اکنون 80 هزار واحد در دست ساخت است که بیش از 50 هزار واحد از آنها تا پایان سال به متقاضیان تحویل خواهد شد.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن تصریح کرد: علاوه بر آن، هفت هزار واحد نیز توسط بنیاد مسکن  در حال احداث است که این پروژه‌ها از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز به پایان می‌رسد.
حق‌شناس با اشاره به تامین خدمات زیربنایی واحدهای مسکن شهری توسط بنیاد مسکن گفت: متاسفانه واحدهای مسکن مهر برخلاف واحدهای مسکن شهری به دلیل نداشتن خدمات زیربنایی قابل بهره‌برداری نیستند.