جمعه, ۱۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 9 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی مازندران گفت: زمینه‌های گسترش توسعه مناسبات و تقویت روابط اقتصادی میان روسیه و این استان فراهم شده و بازار روسیه فرصتی پیش روی مازندران گشوده است.

«غلامرضا عشریه» به اهمیت گسترش روابط اقتصادی این استان با روسیه اشاره کرد و افزود: با توجه به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، می‌توان بازار این کشور را با محصولات کشاورزی مازندران یاری کرد.

وی که در پی سفر چهار روزه خود همراه با معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار مازندران به کشور روسیه سخن می‌گفت به ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی مازندران و روابط مناسب ایران و روسیه اشاره کرد و افزود: در این سفر با شرکت در اجلاس توسعه روابط اقتصادی استان‌های جمهوری اسلامی ایران و روسیه در شهر پتی‌گورسک، تفاهم‌‌نامه‌ای در راستای توسعه روابط اقتصادی و رفع مشکلات صادرکنندگان به امضا رسید. عشریه اظهار کرد: هیات اقتصادی - تجاری از استان مازندران برای توسعه روابط اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجاری به روسیه اعزام خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/P5mucfsp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه