سه شنبه, ۱۳ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 3 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

عزت الله حبیب زاده، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص نابه سامانی صنعت و بازار خودرو و تحرکاتی که می باید صورت بگیرد تا شرایط را به نفع اقتصاد، صنعت و مردم تغییر دهد، گفت: «مدتی است که مجلس به همه وزرای دولت چهاردهم رأی مثبت داده و ترکیب کابینه تکمیل شده و کارش را شروع کرده است و از طرفی هم مجلس دوازدهم چند روزی است که در تعطیلات تابستانی و سرکشی نمایندگان در حوزه های انتخابیه خود به سر می برد و تا حدود ۱۰ روز دیگر کار مجلس از سر گرفته خواهد شد و کمیسیون ما که، کمیسیون تخصصی در بخش خودروست، بنا دارد در اولین بررسی هایش، صنعت و بازار خودرو را مورد بحث و صحبت قرار دهد.»

به گزارش فرصت امروز به نقل از اسب بخار، وی افزود: «چندی پیش آقای محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور گفتند که قرعه کشی برای خرید خودرو می باید حذف شود و از قرار معلوم دولت چهاردهم هم می خواهد تغییراتی را در سطح تصمیم گیری در این صنعت ایجاد کند که باید منتظر باشیم و ببینیم دستور عمل آن ها چیست، هرچند که ما هم در مجلس کار نظارتی و قانون گذاری خود را به جد دنبال خواهیم کرد.»

دولت به دنبال سروسامان دادن به واردات، بازار و قیمت خودرو

نماینده جلفا و مرند تصریح کرد: «موضوعی که بر همه روشن و واضح است، حمایت چنددهه ای از صنعت خودرو و خروجی نه چندان خوب در این عرصه است. البته باید بگویم که حمایت ما از قطعه سازان، شایسته نبوده است. برای نظم دادن به صنعت و بازار خودرو، نیازمند یک کار مطالعاتی جدی هستیم، یعنی باید ببینیم در گذشته چه کارهایی با چه خروجی هایی انجام شده است و با آن کارکردها، نقشه راه آینده را ترسیم کرد.»

حبیب زاده اظهار داشت: «صنعت خودروی ما نوسان های زیادی داشته است و متأسفانه در بخش کیفیت خودرو، خودروسازان عملکرد ضعیفی داشته اند. چه معنی دارد که مشتری، خودرو نو را تحویل بگیرد و چند روز بعد به نمایندگی مراجعه کند و بگوید این قطعات، که گاهی قطعات اصلی است، درست کار نمی کند. یعنی فرد، هم هزینه بالا کرده و هم رضایت نسبی ندارد که این اتفاق واقعاً پس از گذشت دهه ها از کارکرد صنعت خودروسازی جای تأمل دارد.»

وی یادآور شد: «تصمیم گیری در صنعت و بازار خودرو ضروری است و ما در مجلس نوپای دوازدهم حتماً روی این موضوعات حساس هستیم و در تلاشیم کارهایی صورت دهیم که اثرات آن در جامعه دیده شود که البته اراده دولت هم در این راستا بسیار کلیدی است.»

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: «کار مطالعاتی و سپس کارِ کارشناسی لازمه پیگیری هر عیب و ایرادی است. مرکز پژوهش های مجلس به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی کشور، در این رابطه کار کرده است و چندی پیش این روند را در قالب یک نامه دریافت کردم، اما باید بگویم کار مطالعاتی و داشتن نقشه راه در این راستا ضرورتی است که همه دستگاه ها و نهادهای ذی نفع باید انجام دهند و به باور من، کارهای مطالعاتی ای که تاکنون صورت گرفته، کافی نبوده است.»

حبیب زاده در پایان خاطرنشان کرد: «واردات خودرو چند سالی است که به یک مطالبه عمومی تبدیل شده و در این راستا، قانون گذاری هم صورت گرفته است و مطمئن باشید در این دوره مجلس و دولت، این کار مهم صورت خواهد گرفت. باید رقابت ایجاد شود و بین عرضه و تقاضا تعادل به وجود آید. افزایش کیفیت، عرضه به موقع خودرو و ایجاد قیمت های بهتر از گذشته برای مردم، تا حدی در گرو فرآیند واردات خودروست که ان شاا… با قاطعیت موضوع را دنبال خواهیم کرد.»

جدول کامل قیمت خودروهای داخلی و وارداتی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hcGfrkIY
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه