به گزارش فرصت امروز به نقل از اقتصادآنلاین، بر اساس قیمت محصولات ایران خودرو در ۸ خرداد ۱۴۰۴، سورن پلاس گران شد. سورن پلاس (XU۷P) حدود ۶ میلیون گران تر شد و به ۷۱۶ میلیون تومان رسید همچنین سورن پلاس دوگانه سوز (کپسول بزرگ) نسبت به دیروز ۲ میلیون افزایش قیمت یافت و به ۸۶۰ میلیون تومان رسید.
قیمت دنا پلاس شدیدا افزایش یافت. دنا پلاس بورسی حدود ۱۶ میلیون گران شد و به ۹۰۴ میلیون تومان رسید. قیمت دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) نیز با افزایش ۱۳ میلیونی نسبت به روز گذشته به ۱ میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان رسید.
پژو ۲۰۷ یک شبه گران شد. پژو ۲۰۷ موتور TU۳ نسبت به روز گذشته ۱۹ میلیون گران تر شد و به ۷۵۱ میلیون تومان رسید. همچنین پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما (رینگ فولادی) نسبت به دیروز ۱۳ میلیون گران تر شد و در حال حاضر به قیمت ۸۹۰ میلیون تومان در بازار معامله می شود.
یک مدل تارا گران شد. تارا اتوماتیک V4 حدود ۱۰ میلیون گران تر شد و به ۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان رسید.
قیمت هایما افزایش داشت. هایما اس ۷ ( S۷ ) پرو با افزایش ۸۵ میلیون تومان به قیمت ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان در بازار به فروش می رسد.
بر اساس قیمت محصولات سایپا در ۸ خرداد ۱۴۰۴، در بین محصولات خانواده ساینا، خودرو ساینا اس با افزایش ۳ میلیونی به ۵۰۹ میلیون تومان رسید.
یک مدل کوییک گران شد. کوییک GXR (رینگ فولادی) نسبت به دیروز ۳ میلیون گران تر شد و امروز با قیمت ۴۹۹ میلیون تومان در بازار معامله شد.
شاهین شدیدا گران شد. شاهین GL امروز به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان در بازار به فروش رسید که حاکی از افزایش قیمت ۲۵ میلیونی این خودرو نسبت به دیروز است. همچنین شاهین اتوماتیک G نسبت به روز گذشته ۱۴ میلیون گران تر شد و به ۹۵۹ میلیون تومان رسید.
پراید وانت برخلاف بازار ارزان شد. سایپا ۱۵۱(پراید وانت) با لاینر ۸ میلیون کاهش قیمت داشت و به ۴۳۷ میلیون تومان رسید.