یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 5 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

رقابت صادر کنندگان کشور برای انتخاب صادر کنندگان نمونه کشور در 69 گروه کالای رقم خورده و براساس مقررات این رقابت، حداقل میزان صادرات سالانه برای شرکت در این رقابت در گروه های مختلف متفاوت است.

انتخاب صادرکننده نمونه در69 گروه کالایی کلید خورد

گــروه هـای «فعــالیـت های مشاوره و طراحی مهندسی» و همــچنیـن محصــولات «دانش بنیان و با فناوری بالا» حداقل میزان صادرات سالانه یک میلیون دلار و برای گروه کالایی محصولات پتروشیمی و فرآورده های نفتی 100 تا 200 میلیون دلار در نظر گرفته شده است.

مجتبی خسرو تاج، قائم مقام وزیر صنعت و رئیس سازمان توسعه تجارت در تشریح چگونگی انتخاب صادرکنندگان نمونه در روز ملی صادرات گفت: صادرکنندگان و فعالان اقتصادی امسال در 69 گروه کالایی برای کسب عنوان نمونه و ممتاز و همچنین دریافت مدال افتخار صادرات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، خسروتاج در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت بیستمین سالروز ملی صادرات با بیان این مطلب گفت: صادرکنندگان برای حضور در این مسابقه ملی باید از حداقل ارزش صادراتی تعیین شده برخوردار باشند و بنگاه هایی که صادرات آنها از رقم تعیین شده بیشتر باشد از امتیاز بیشتری در مقایسه با رقبا برخوردار می شوند.

رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه تعداد کل ثبت نام کنندگان در سامانه نمونش 478 بنگاه بود، اظهار داشت: این تعداد نسبت به سال گذشته 10.6درصد افزایش یافته که از این میزان 461 بنگاه در بخش کالا و 17بنگاه در بخش خدمات ثبت نام کرده اند. کل پرونده های پذیرش شده 161 مورد اعلام شده که 150 پرونده در بخش کالا و 11 پرونده در بخش خدمات بوده است.

خسروتاج در ادامه گروه های کالایی و خدماتی ثبت نام و پذیرش شده به وسیله دبیرخانه انتخاب صادرکنندگان نمونه را در بخش های کشاورزی، صنایع غذایی، مصالح ساختمانی، دارو و تجهیزات پزشکی، صنایع شیمیایی، محصولات پتروشیمی و فرآورده های نفتی، صنایع دستی و فرش دستباف، نساجی و پوشاک، چرم و صنایع وابسته، فلزات و صنایع وابسته، خودرو و قطعات یدکی، لوازم خانگی و اداری، برق و الکترونیک، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، بازرگانی عمومی، فناوری بالا و دانش بنیان، خدمات و سایر بخش ها، طبقه بندی کرد.

وی گــروه هــای کالایی گل، نهال و گیاهان زینتی، محصولات دامی غیرخوراکی، سایر محصولات کشاورزی، سنگ ساختمانی بریده شده، کاشی و سرامیک، چینی بهداشتی، محصولات سلولزی، موکت، شمش و آلیاژ آلومینیوم، کشتی، قایق و سایر شناورها، هواپیما و تجهیزات هوانوردی، دوچرخه و موتورسیکلت و قطعات آن، مبلمان و دکوراسیون اداری و منزل، لوستر، چراغ و لوازم روشنایی، انواع سوییچ و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی، حمل و نقل بین المللی، فناوری اطلاعات (آی. تی) و نرم افزار، محصولات فرهنگی و هنری و صدور خدمات نیروی انسانی را در میان 69 گروه کالایی موجود در سال 95، فاقد متقاضی دانست.

رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه استان های ایلام، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد در فرآیند امسال مشارکت نداشته اند، خاطرنشان کرد: استان تهران با ثبت نام 53 بنگاه در رتبه اول مشارکت استان ها و پس از آن استان های خراسان رضوی با 14 و اصفهان و فارس با 12 بنگاه در رتبه های بعدی قرار دارند.

خسروتاج بیان کرد: از میان 161 شرکت کننده متقاضیان مشارکت در گروه های رنگ، رزین و چسب، تبدیلی پتروشیمی، فرآورده های پایه نفتی، کاتد مس، شمش فولاد حد نصاب لازم برای انتخاب را کسب نکردند.

وی در ادامه اظهار داشت: ارزیابی صادرکنندگان براساس سه شاخص انجام می شود که به شاخص های عمومی، شاخص های اختصاصی و ارزش افزوده تقسیم می شوند.

قائم مقام وزیر صنعت در ادامه به شاخص های عمومی انتخاب صادرکنندکان نیز اشاره ای کرد و افزود: در ارزیابی بنگاه های صادراتی براساس شاخص های عمومی، مجموع امتیازاتی که یک بنگاه می تواند به دست آورد 1000 امتیاز است که در چهار دسته «درآمد ارزش حاصل از صادرات»، «حفظ و توسعه بازارهای هدف و فعالیت های بازاریابی»، «مهارت فنی و تخصصی»، «عضویت بنگاه ها در تشکل های تخصصی صادراتی» طبقه بندی می شود.

خسروتاج اضافه کرد: سکوهای شناور، وسایل دندانپزشکی، دستگاه های کمک ناوبری رادیویی، دستگاه های ارسال یا دریافت صدا، توربین ها و چرخ های هیدرولیک، جرثقیل، دستگــاه های فتوگرامتری، مانیتور، محرک ماهیچه قلب، هلیوم مایع، خازنS.D.M، دندان های مصنوعی و... نیز جزو کالاهایی بوده که به سبد صادراتی کشور اضافه شده است.

به گفته وی، 22 قلم کالا شامل کمپرسورهای معدنی، وازلین گرید دارویی، فرمولیبدن، موم با گرید دارویی، انواع جعبه دنده صنعتی خودرو، کلاچ، قفل گاردان، اجزا و قطعات توربین های گازی غیر از اجزا و قطعات توربوجت ها و توربوپراپلرها، دستگاه الکتروکوتر، دستگاه مانیتور علائم حیاتی، آنتن تلسکوپی، اجزا و قطعات توربین های بخار و. . . نیز برای نخستین بار از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به کشور چین به عنوان نخستین کشور هدف صادراتی با ارزش حدود 4میلیارد دلار و سهم 18درصدی از کل صادرات، ادامه داد: امارات متحده عربی با رقم 3.4میلیارد دلار و سهم 16 درصدی در رتبه دوم و عراق با رقم 3 میلیارد دلار و سهم 14درصدی در رتبه سوم قرار دارند و پس از آن ترکیه با 2.3میلیارد دلار و جمهوری کره با 1.7میلیارد دلار رتبه های چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده اند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/q6wYn4vu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه