جمعه, ۳۰ شهریور(۶) ۱۴۰۳ / Fri, 20 Sep(9) 2024 /
           
فرصت امروز

با توجه به این امر که به تازگی جدیدترین محصول اپل؛ آیفون 15 رونمایی شده است. بهترین زمان برای صحبت کردن از ارزشمندترین برند حال حاضر جهان می باشد. درواقع رازهای موفقیت و تکنیک های فروش اپل، بدون شک برای هر کسب و کاری کاربردی خواهد بود. با این حال در ابتدا لازم است تا به تاریخچه این برند نگاهی داشته باشیم. 

شرکت اپل، یکی از بزرگ ترین و موفق ترین شرکت های فناوری جهان است که در زمینه های تولید رایانه شخصی، تلفن همراه، لوازم الکترونیکی مصرفی، نرم افزار و خدمات آنلاین فعالیت دارد. این شرکت در سال ۱۹۷۶ توسط استیو جابز، استیو وزنیاک و راندی وینگ تأسیس شد. استیو جابز و استیو وزنیاک، دو دوست جوان، در سال ۱۹۷۶ در یک گاراژ در شهر بلومینگزدهیل کالیفرنیا، شرکت اپل را تأسیس کردند. هدف آنها، تولید رایانه های شخصی مقرون به صرفه و کاربرپسند برای عموم مردم بود. نخستین محصول اپل، کامپیوتر اپل ۱ بود که در سال ۱۹۷۶ به بازار عرضه شد. این کامپیوتر، یک موفقیت تجاری بود و راه را برای تولید رایانه های شخصی شخصی سازی شده باز کرد. در سال ۱۹۷۷، اپل، کامپیوتر اپل ۲ را عرضه کرد که با داشتن یک رابط کاربری گرافیکی، انقلابی در دنیای رایانه های شخصی ایجاد کرد .در سال ۱۹۸۴، اپل، رایانه اپل مکینتاش را عرضه کرد که با داشتن یک رابط کاربری گرافیکی کاربرپسند و طراحی زیبا، به سرعت به یکی از محبوب ترین رایانه های شخصی در جهان تبدیل شد. در سال ۱۹۸۵، استیو جابز، اپل را به دلیل اختلافات با هیأت مدیره ترک کرد. 

رازهای موفقیت اپل

او در سال ۱۹۸۶، شرکت نکست را تأسیس نمود که با موفقیت های خوبی برای وی همراه شد. این امر در حالی بود که اوضاع برای اپل ابدا خوب پیش نمی رفت. همین امر باعث شد تا در سال ۱۹۹۷، استیو جابز به اپل بازگشت و به عنوان مدیر اجرایی این شرکت منصوب شد. 

مطلب مرتبط: الگوی بازاریابی اپل: داستان مارکتینگ خاص ترین برند دنیا

او با رهبری خود، اپل را به یکی از موفق ترین شرکت های فناوری جهان تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۸، اپل، آی پاد را عرضه کرد که یک انقلاب در صنعت پخش موسیقی دیجیتال ایجاد کرد. سال 2001 آیفون معرفی شد که انقلابی در زمینه گوشی های هوشمند بود. در سال 2007 نیز آی پد معرفی شد که زمینه را برای تولید تبلت به همراه داشت. در سال 2010 نیز اپل واچ به عنوان یک محصول نوآورانه دیگر معرفی شد. تمامی این اقدام تحت مدیریت استیو جابز رخ داد. وی در سال 2011 درگذشت و این اتفاق باعث شد تا چند سال، اپل بازنده بازار نسبت به سامسونگ باشد. این امر در حالی است که در پنج سال اخیر، این موضوع کاملا برعکس شده و اپل با قدرت، جایگاه نخست را در اختیار دارد. 

شرکت اپل، به دلیل استراتژی های فروش خلاقانه و نوآورانه خود، شناخته شده است. این شرکت، همواره به دنبال راه های جدیدی برای جذب مشتریان و فروش محصولات خود است. استراتژی های فروش شرکت اپل عبارتند از:

1-تمرکز بر کیفیت و طراحی:

شرکت اپل، همواره به کیفیت و طراحی محصولات خود اهمیت ویژه ای می دهد. این شرکت، معتقد است که محصولات باکیفیت و طراحی زیبا، می توانند مشتریان را جذب کنند. این امر در حالی است که برندهای دیگر، محصولات متنوع تری را تولید می کنند. با این حال اپل همواره بر اصول خود پایبند بوده و ابدا به دنبال سیاست هایی نظیر کاهش کیفیت جهت کاهش هزینه محصول نمی رود. به همین خاطر نیز در چند سال اخیر جایزه بهترین طراحی را به دست آورده است. همچنین این شرکت از سیستم عامل مخصوص به خود استفاده می کند که هماهنگی خارق العاده ای را با محصولات به همراه دارد. همین امر باعث می شود تا از هر برند دیگری، عملکرد بهتری را از خود خصوصا در زمینه امنیت، نشان دهد. درواقع خاص بودن اپل و شیوه کار متفاوت آنها، یکی از دلایلی است که باعث شده تا محبوبیتی بی نظیر را داشته باشد. 

2-استفاده از رسانه های اجتماعی:

شرکت اپل، از رسانه های اجتماعی به طور گسترده برای تبلیغ محصولات خود استفاده می کند. این شرکت، با ایجاد محتوای جذاب و تعاملی در رسانه های اجتماعی، می تواند توجه مشتریان را به محصولات خود جلب نماید. درواقع این بند به خوبی این موضوع را درک کرده است که امروزه شبکه های اجتماعی، مهمترین بستر فعالیت های تبلیغاتی محسوب می شود. دلیل این امر به خاطر این است که هر فرد به طور متوسط حداقل چهار ساعت از زمان شبانه روز خود را به این موضوع اختصاص می دهد. این امر در حالی است که یک بیلبورد و حتی تبلیغ تلویزیونی ممکن است حتی در طول یک روز، توسط این طیف وسیع از افراد دیده نشود. همچنین شبکه های اجتماعی قابلیت هایی نظیر تعامل با مخاطب را به همراه دارد که در هیچ کانال بازاریابی دیگری در این وسعت، دیده نمی شود. 

3-استفاده از خرده فروشی های اختصاصی:

شرکت اپل، خرده فروشی های اختصاصی خود را در سراسر جهان دارد. این خرده‎ فروشی ها، به مشتریان امکان می دهند تا محصولات اپل را به صورت حضوری مشاهده و آزمایش کنند. درواقع فروشگاه بزرگ و غیرتخصصی، امکان تجربه خرید لازم را به همراه ندارد و باعث می شود تا شما در معرض رقابت با برندهای مختلف قرار بگیرید. با این حال فروشگاه تخصصی خودتان، به معنای کنار رفتن سایر برندها و تمرکز پیدا کردن بر روی محصولات خودتان می باشد. در این زمینه فراموش نکنید که خرید چنین فضاهایی، خود یک نوع سرمایه گذاری محسوب می شود. درواقع ارزش زمین در فضاهایی که اپل فروشگاه خود را ایجاد می کند، با رشد قابل توجهی همراه است و این خود به معنای یک سرمایه گذاری بدون ریسک برای برند اپل است. 

4-استفاده از تبلیغات تلویزیونی:

شرکت اپل، از تبلیغات تلویزیونی برای تبلیغ محصولات خود استفاده می کند. این شرکت، با تولید تبلیغات تلویزیونی جذاب و تأثیرگذار، می تواند محصولات خود را به مخاطبان گسترده ای معرفی کند. درواقع این برند به خوبی می داند که تبلیغ باید خلاقانه باشد تا مخاطب را به سمت خود جذب نماید. در این زمینه می توان نمونه آن را در تبلیغ مقایسه سیستم عامل اپل و اندروید، مشاهده نمود. 

5-توجه به اصل مینیمالیسم:

در محصولاتی که اپل تولید و توزیع می کند همواره این نکته را می توان مشاهده کرد که همه چیز کاملا ساده و زیبا می باشد. همین امر باعث می شود تا کار کردن با محصولات، تجربه فوق العاده ای را داشته باشد. در این زمینه فراموش نکنید که اپل همواره در صنعت خود، پیشگام اقداماتی بوده است که بعدها توسط برندهای دیگر مورد استفاده قرار گرفت. 

6-سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه:

در حالی که برندهای دیگر به دنبال کپی برداری از اقداماتی هستند که توسط برندهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته و کم ریسک محسوب می شود، اپل سرمایه گذاری قابل توجهی در زمینه تحقیق و توسعه دارد. همین امر باعث می شود تا این شرکت بتواند هر ساله یک نوآوری جدید را داشته باشد. برای مثال فراموش نکنید که سال گذشته تا چه اندازه ای کیفیت عکس برداری و فیلم برداری اپل، تمجید شد که خود حاصل فعالیت مستمر در بخش تحقیق و توسعه بود. 

مطلب مرتبط: 7 درس استیو جابز برای مدیران و کارآفرین ها

7-توجه به بخش های پولساز دیگر:

درواقع اپل تنها در زمینه تکنولوژی فعالیت نمی کند. برای مثال اپل تی وی، فعالیت این برند در زمینه تولید فیلم و سریال محسوب می شود. همچنین این شرکت در برندهای سودآور، سرمایه گذاری انجام می دهد. جدیدترین نمونه آن را می توان در تیم اینتر مشاهده نمود که ارزش برند آن پس از پیوستن لیونل مسی، با رشدی تاریخی همراه شد. درواقع این بازیکن در فروش حال حاضر اپل سهم قابل توجهی را دارد. 

منبع : theguardian
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/K2HiVO5I
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزکمک به خیریهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیک
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه