یکشنبه, ۳۰ آذر(۹) ۱۴۰۴ / Sun, 21 Dec(12) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش فرصت امروز به نقل از برنا، بابک صدرایی کارشناس حوزه صنعت خودرو در خصوص محسوس نبودن حضور خودرو های وارداتی در شهر گفت: این خودرو ها بیشتر در پارکینگ ها یا نمایشگاه ها هستند در واقع به دلیل سیستم توزیع معیوب، ما خودروی سال در خیابان نمی بینیم.

وی ادامه داد: ایجاد سامانه یعنی دادن این پیغام به بازار که حجم واردات با نیاز بازار (تقاضا) همخوانی نخواهد داشت تعداد زیادی از افرادی که اقدام به ثبت نام کردند برای مصرف شخصی نبوده بلکه جهت سرمایه گذاری این کار را کردند. در واقع به دنبال این هستند که ۲.۵ میلیارد هزینه خودرو بدهد و بعد در بازار ۴.۵ میلیارد بفروشند برای همین امروز خودرو ها در نمایشگاه یا پارکینگ است.

صدرایی ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش واردات خودرو های پر فروشی مانند تویوتا و وارد شدن خودرو های سهمیه ای جانبازان این شکاف کمتر خواهد شد در واقع اگر دولت مشکلات معمول گمرک و واردات را حل کند و از سوی دیگر سقف واردات را از ۲۰ هزار دلار به حداقل ۲۵ هزار دلار برساند و اجازه دهد خودرو های قوی تر و با آپشن وارد شود و دست وارد کننده باز باشد وضعیت بازار خودرو های خارجی بهتر خواهد شد.

پیش بینی کاهش قیمت خودرو های وارداتی اواخر سال یا نهایت در بهار سال آینده

این کارشناس حوزه خودرو در خصوص مشکلات واردکننده ها گفت: علاوه بر مشکلات معمول گمرکی و محدودیت ارزی وارد کننده مجبور است به خاطر تحریم ها از تولیدکننده چینی خودرو تهیه کند یعنی تویوتایی که در سایت چین تولید می شود را وارد کند که مدل های آنها محدود است و از طرفی باید کمتر از ۲۰ هزار دلار هم باشد در نهایت اگر روند تخصیص ارز به همین کیفیت ادامه پیدا کند این شکاف قیمتی کمتر خواهد شد به طور مثال میتسوبیشی اوتلندر در بازار ۴ میلیارد فروخته می شود، اما شرکت وارد کننده امروز دارد با قیمت ۲.۵ میلیارد ثبت نام می کند با تحویل ۹۰ روزه، این اتفاق به بازار سیگنال میدهد که سود خودرو خارجی ثبت نامی کمتر خواهد شد.

وی ادامه داد: از طرفی دولت در بودجه سال آینده ۲ میلیارد دلار برای واردات خودرو اختصاص داده که رقم خوبی است و اگر روند فعلی حفظ شود از اواخر سال یا نهایت در بهار سال آینده قیمت خودرو خارجی منطقی خواهد شد.

صدرایی در خصوص وضعیت بازار خودرو های داخلی گفت: تصمیم های اشتباه پیامد های اشتباه و سنگین تری به دنبال دارد وضعیت امروز بازار خودروی داخلی ماحصل قیمت گذاری دستوری است.

وی ادامه داد: یکی از قول هایی که اتابک در روز های اول وزارت داد حذف قیمت گذاری دستوری است، اما این کار را نمی توان یک شبه انجام داد و نیازمند زمینه سازی است اگر این کار انجام نشود اثرگذاری معکوس خواهد داشت.

صدرایی در پایان تصریح کرد:زمانی باید ااین اتفاق رخ دهد که خودروساز توان تولید و پاسخگویی بازار را داشته باشد بخشی از تقاضای فعلی برای سود کردن و استفاده از شکاف قیمتی است که با ازاد سازی این دسته از افراد از لیست خریداران خارج خواهند شد، اما مصرف کننده واقعی همچنان وجود دارد و باید کارخانه بلافاصله خودرو او را تحویل دهد اگر نتواند اینکار را کند دوباره بازار دو نرخی ایجاد خواهد شد و اینبار قیمت ها خیلی بالاتر از بازار آزاد فعلی خواهد بود.

جدول کامل قیمت خودروهای داخلی و وارداتی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/AKMSUyO8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2847 روزنامه فرصت امروز صفر تا صد طراحی خبرنامه برای برند تغییر استانداردهای سوخت آمریکا؛ آیا واقعاً به نفع خودروساز و مصرف کننده است؟ قیمت طلا و سکه در آخرین معاملات بازار / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ دیجئو دارایی کلیدی شرق آفریقا را می فروشد؛ تمرکز بر ترازنامه و «خروج انتخابی»  «Nothing» با سرمایه گذاری مردمی ۸ میلیون دلار گرفت؛ رشد برند با جامعه، نه فقط VC بانک مرکزی روسیه نرخ را ۱۶٪ کرد؛ پیامش برای کسب وکارها: «پول هنوز گران است»  ترامپ مدیا با شرکت فیوژن ادغام می شود؛ وقتی «روایت» جای «تناسب کسب وکار» را می گیرد قیمت دلار امروز بازار آزاد شنبه ۲۹ آذر در کانال ۱۳1 هزار تومان تزریق هوش هیجانی به فرهنگ سازمان قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ویزا و مسترکارت ۱۶۷.۵ میلیون دلار برای پرونده کارمزد ATM پرداخت می کنند شاخص کل بازار بورس به دنبال فتح کانال 4 میلیون واحد برنامه ریزی هوش مصنوعی در ایران؛ چگونه در شرایط تحریم تصمیم درست بگیریم؟ قیمت خودرو های پر تیراژ داخلی در اولین روز هفته شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه