یکشنبه, ۲۲ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Sun, 13 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش فرصت امروز به نقل از خبرآنلاین، علی خسروانی درباره روند بازار خودرو می گوید: در رابطه با قیمت خودرو های وارداتی، باید گفت این خودروها بیشترین حباب قیمتی را دارند و هر چه لوکس تر، حباب بیشتر است.

وی با ذکر مثالی عنوان می کند: مدل های بنز، بی ام و، لنکروز و هیونداهای مدل های گران قیمت تر بیشترین حباب را دارند و فاصله قیمت شان با قیمت های جهانی خیلی زیاد است و در صورت آزادی واردات خودروهای کارکرده، حباب قیمتی آن ها می شکند.

در صورت آزادی واردات خودرو های کارکرده، حباب قیمت خودرو از بین می رود

نایب رییس اتحادیه فروشندگان خودرو تصریح می کند: اخیرا هم دیدیم که هیات دولت مصوبه ای داشت و آن سقف ۸۰ هزار کیلومتر را هم برداشت. قبلا گفته بودند که باید زیر ۸۰ هزار کیلومتر باشد. این موضوع البته جای بحث دارد که بازی با مصوبه ها دارد اذیت کننده می شود، ولی به هرحال این خودروها بیشترین ریسک قیمتی را دارند.

خسروانی در پاسخ به این سوال که این خودروها احتمال ریزش قیمت دارند؟ متذکر می شود: قطعا احتمال ریزش قیمت دارند. قیمت خیلی از این خودروها با دلار ۳۰۰ هزار تومان حساب می شود.

جدول کامل قیمت خودروهای داخلی و وارداتی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/9l6dGO2s
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه