سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Tue, 20 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران چندی پیش در یکی از اظهار نظرهای خود در رسانه ها با اشاره به اینکه نمی توان جلوی پیشرفت کار کسب و کارهای مجازی را گرفت، در برابر نگرانی مشاغل سنتی از تشکیل اتحادیه جدید گفت: باید در راستای ارائه خدمات نوین حرکت کنند. موضوع مقاومت کسب و کارهای سنتی، موضوع خاص ایران نیست و این مسئله در تمام کشورهایی که این دوران را سپری کرده اند، اتفاق افتاده و به همین علت است که به این کسب و کارها، کسب و کارهای اختلال گر (Disruptive Companies) می گویند. 

فرشاد وکیل زاده ادامه داد: البته این اختلال به معنی نوآوری و خلاقیتی است که به همراه فناوری و پلتفرم های جدید کسب و کار، منجر به رشد و بهره وری بالاتر می شود اما برای کسب و کارهای سنتی مشکل ایجاد می کند.  تنها راهکار موجود برای کسب و کارهای سنتی را درک صحیح و شناخت کامل از این تحول ساختاری و حرکت آگاهانه در جهت آن دانست و تأکید کرد: هر گونه مقاومت در برابر این حرکت محکوم به شکست است. 

حرکت به سمت فناوری به معنی راه اندازی یک وب سایت یا یک اپلیکیشن موبایل نیست و متأسفانه بسیاری از دوستان با چنین برداشتی ساده انگارانه زیان های زیادی را تجربه کرده اند و در نهایت از بازار خارج شده اند. طراحی استراتژی کسب و کار و پلتفرم هایی که بتوان براساس آن نیازهای آینده را پاسخ داد، مهم ترین بخش کسب و کارهای مجازی هستند، پس از آن نیروی انسانی ماهر از اصلی ترین پیش نیازها برای پیاده سازی و اداره این کسب و کارها است، پس اینکه فکر کنیم حرکت به سمت فناوری صرفا با راه اندازی یک وب سایت صورت می گیرد، واقعا اشتباه است.

  نقش دولت در حمایت از کسب و کارهای مجازی بسیار مهم است و حمایت صرفا به معنای برگزاری چندین جلسه حتی در سطح وزرا یا فعالان این صنف نیست. حمایت نیازمند عزم جدی و راسخ و حرکت به این سمت در کنار فعالان این حوزه است، البته اینکه در سطح وزرا شاهد همین حمایت هستیم بسیار حائز اهمیت و خوب است. 

در حال حاضر پول، قدرت و ارتباطات نزد کسب و کارهای سنتی و بازاریان است و آنها فعالیت های این بخش را تهدیدی برای خود می دانند و سعی می کنند از تمامی ابزارهای ممکن برای مقابله با این بخش استفاده کنند. اما نگاهی به تجربه کشورهای دیگر نشان می دهد که این مقاومت بی نتیجه خواهد بود و لذا توصیه من به دوستان تغییر رویکرد است. 

افزایش رقابت و بهره وری در کنار افزایش کیفیت خدمات و کاهش قیمت ها نتیجه ورود کسب و کارهای اینترنتی به بازار است و مصرف کنندگان برنده نهایی این جریان هستند. در این پروسه میلیون ها نفر از هموطنان عزیز ما منتفع خواهند بود و بخش اندکی از جامعه هم به دلیل عدم توانایی در رقابت، از بازار حذف می شوند.

کارشناس تجارت الکترونیک

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Z4fDY73k
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه