پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 16 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

من سال های متمادی است که به دلیل ابتلا به اختلال دوقطبی با افسردگی دست و پنجه نرم می کنم، اما شریک تجاری ام در تمام این سال ها در سخت ترین شرایط کنارم بوده و همواره از من حمایت کرده است. با توجه به تجربیات شخصی ام تصمیم گرفتم، راه هایی را برای کمک به شریک تجاری تان یا هر فرد دیگری ارائه کنم که از افسردگی رنج می برد.

به این نشانه ها توجه کنید

آیا رفتار شریک تجاری تان عوض شده است؟ افسردگی گاهی به حدی می رسد که پنهان کردن آن دشوار می شود. اگر شریک تان دیر سر کار می آید، در خانه می ماند یا به تماس های فروش جواب نمی دهد، شاید در افسردگی غرق شده است. پایین آمدن سطح بهره وری، بی حال بودن، انرژی نداشتن و از دست دادن دید مثبت همیشگی نیز از نشانه های افسردگی است. هرچند افسردگی در شکل ها و شیوه های گوناگون نمود می یابد، با توجه به چند نشانه می توانید افسردگی را تشخیص دهید؛ افراد افسرده زودرنج می شوند، همواره خسته هستند، از درد یا عارضه های دیگر رنج می برند، بی نظم تر و شلخته تر از معمول می شوند، فراموشکار می شوند، نمی توانند به خوبی تمرکز کنند، هیچ چیز برای شان جالب نیست و مهم تر از همه گوشه گیر و منزوی می شوند.

گوش شنوا داشته باشید

علاوه بر این که مراقب بروز نشانه های افسردگی هستید، یکی از مهم ترین کارهایی که می توانید برای شریک تان انجام دهید، این است که گوش شنوایی داشته باشید. منظورم این است که واقعاً گوش بدهید و فقط نشنوید. به یک احوال پرسی ساده بسنده نکنید، از شریک تان بخواهید که برای تان درد و دل کند و دردهایش را با شما تقسیم کند. اگر می دانید که همکارتان شرایط سختی دارد، از او بپرسید که فشارها و استرس های ناشی از تحمل این مشکلات را چطور مدیریت می کند. سؤالات باز بپرسید، برای جواب دادن و فاش کردن آنچه در ذهن و قلبش می گذرد، به او زمان بدهید. ذهن افسرده عادت دارد که حتی به خودش هم دروغ بگوید، بنابراین اگر او سفره دلش را در همان دفعه اول یا دوم پیش شما باز نکرد، تعجب نکنید. صبور باشید و به او بفهمانید که هر وقت خواست، می تواند مشکلاتش را با شما در میان بگذارد.

مطلب مرتبط:توصیه های تیم فریس برای غلبه بر استرس و افسردگی کارآفرینی

همدردی نشان بدهید

افراد افسرده جهان را از ورای عینک بدبینی می بینند، دنیا به نظرشان تیره و تار است و هیچ امیدی به آینده ندارند. وقتی افسرده هستید، به خودتان دروغ می گویید، برای مثال به خودتان تلقین می کنید که به اندازه کافی خوب نیستید. انسان افسرده از افسردگی خود شرمسار است. زمانی که می خواهید به شریک افسرده تان کمک کنید، صحبت های کاری را کنار بگذارید. اگر صحبت های دلسوزانه تان رنگ و بوی کار داشته باشد، ممکن است شریک تان تصور کند که دارید او را به اهمال و کوتاهی در کار متهم می کنید. یکی از شرکای سابقم کمترین احساس همدردی نسبت به افسردگی من نداشت و به جای همدلی کردن با من درمانده و تلاش برای یافتن علت واقعی مشکل باعث می شد از این که افسردگی ام بر کارم اثر گذاشته است، احساس گناه کنم.

راستگو باشید

خصلت دیگری که به اندازه همدردی نشان دادن مهم است، این است که گاهی باید حقیقت را هر چقدر هم که تلخ باشد، بیان کنید. فراموش نکنید که به رغم تمام این اتفاقات با هم شریک کاری هستید و سلامت روان شریک تان تأثیر مستقیمی بر رابطه و صد البته کسب و کارتان دارد. از این که مشکلات را رودررو و البته با ملاطفت بیان کنید، نترسید و در عین حال همکارتان را ترغیب کنید که برای بیرون کشیدن خود از باتلاق افسردگی و غلبه بر مشکلات تلاش کند و در صورت لزوم از متخصص کمک بگیرد. شریک من سنگ صبورم است و با من همدردی می کند، اما اجازه نمی دهد که عذر و بهانه بتراشم. شریکم نگرانی ها و توصیه های خود را صادقانه بیان می کند، این نصایح چه به آنها عمل کنم، چه آنها را نادیده بگیرم، دقیقاً همان چیزی است که لازم است. به قول سعدی «من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال»

بهره گیری از کمک متخصصین

بازیابی سلامت روان شریک تجاری تان احتمالاً بهترین سرمایه گذاری ای است که می توانید برای پیشرفت در کسب و کارتان انجام دهید. همکارتان مجبور نیست به تنهایی با افسردگی خود مبارزه کند. رفتاردرمانی شناختی، درمان دارویی و روش های تخصصی دیگر در غلبه بر این دشمن نامرئی به شما و همکارتان کمک می کند. شریک تان را تشویق کنید که به پزشک مراجعه کند تا متخصص تشخیص دهد که آیا عدم تعادل شیمیایی و عامل های خارج از کنترل دلیل افسردگی است یا خیر. به علاوه گروه های مذهبی و غیرمذهبی گوناگونی به صورت برخط و معمولی برای کمک به افراد دچار افسردگی، اختلال دوقطبی و دیگر ناراحتی های روانی وجود دارد. برای شروع کافی است از پزشک عمومی معالج تان بخواهید که مشاور یا گروه های مفید را به شما معرفی کنند یا از اطرافیان پرس وجو کنید.

منبع : inc
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PFhsE73N
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه