شنبه, ۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 27 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

در پی اعلام ورود فناوری اینولاكس (نسل نو توربین‌های بادی) به ایران، شركت‌های سرمایه‌گذاری ایرانی، با استقبال از این فناوری، زمینه توسعه آن را در ایران فراهم کردند. به گزارش روابط عمومی شركت وات‌ویند، صاحب امتیاز اینولاكس در ایران، توافق نامه آغاز عملیات ایجاد نیروگاه بادی اینولاكس به ظرفیت 200 مگاوات با دو شركت بنام در حوزه انرژی منعقد شد. مهندس مسعود سه دهی مدیرعامل شركت وات ویند با اعلام این خبر افزود: شرکت پایه‌گذاران ایده‌های توانمند و شرکت بین‌المللی تولید انرژی بادی کاسپین منجیل، در خصوص طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی نیروگاه بادی اینولاکس به ظرفیت هر كدام 100مگاوات با این شركت به توافق رسیده‌اند.

وی گفت: این توافق نامه گامی جدی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر با فناوری اینولاكس در ایران به شمار می‌آید و نشان‌دهنده شناخت ضرورت‌ها و توانمندی‌های اینولاكس و اعتماد سرمایه‌گذاران توانمند در ایران است. مدیرعامل وات ویند گفت: این توافقنامه به عقد قرارداد منجر و در شش ماه آینده به مرحله اجرا گذاشته می‌شود. گفتنی است هزینه احداث یک نیروگاه 100 مگاواتی با تکنولوژی اینولاکس در ایالات متحده 750دلار در هر کیلووات تخمین زده شده است، این در حالی است که ارزان‌ترین نمونه‌های توربین‌های بادی سنتی (چینی) حدود 1100دلار تا 1300دلار در هر کیلوات است، همچنین میزان انرژی تولیدی در سال برای نیروگاه‌های بادی اینولاکس بیش از دو برابر توربین‌های سنتی است.

سه دهی سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های اینولاكس را بسیار مقرون به صرفه دانست و گفت: بسیاری هزینه‌های اولیه را ملاک ارزانی و گرانی می‌دانند، در حالی که حتی اگر هزینه احداث این نیروگاه‌ها به نسبت دیگر نیروگاه‌ها از هر نوع مساوی یا حتی بیشتر هم فرض شود، با توجه به ضریب ظرفیت چند برابری و عمر مفید بیش از 20ساله نیروگاه اینولاكس و هزینه بسیار كم تعمیرات و نگهداری در این نیروگاه‌ها، ارزش سرمایه‌گذاری دراین حوزه مشخص می‌شود.

در انرژی‌های تجدید پذیر، مدت زمان بازگشت سرمایه اهمیت دارد كه در نیروگاه‌های اینولاكس، دوره بازگشت سرمایه كمتر از سه سال است،‌ بنابراین اینولاکس از نظر اقتصادی گوی سبقت را از سایر رقبای خود ربوده است. با استفاده از تکنولوژی اینولاکس، ظرفیت عملی انرژی بادی کشور را که از سوی مبادی ذی‌ربط 18 گیگاوات اعلام شده می‌توان به 180 گیگاوات افزایش داد و این خود تحولی عظیم در صنعت تولید انرژی کشور خواهد بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/KpGc9Mty
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه