چهارشنبه, ۲۹ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Wed, 18 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

تازه‌ترین شماره مجله «انشا و نویسندگی» ویژه طنزنویسی منتشر شد. به گزارش ایسنا، شصت و چهارمین شماره نشریه «انشا و نویسندگی» ویژه طنز نویسی منتشر شده است. در این شماره مطلبی از ابوالفضل زرویی نصرآباد با عنوان «دوران فترت طنز»، اکبر اکسیر «شاعران طنزپرداز به شرافت و شعور طنز احترام بگذارند»، ناصر فیض «جلسات شعر طنز مثل قارچ در حال روییدن هستند»، احمد عربانی «کمیت بالا رفته، کیفیت پایین آمده» و نسیم عرب‌امیری «از شنیدن خبر مرگ یکدیگر خوشحال می‌شویم» منتشر شده است.

همچنین در این شماره چند داستان و شعر طنز به چاپ رسیده است. در بخش‌های دیگر این نشریه حسین یعقوبی مطلبی با عنوان «ترجمه متون طنز» نوشته است. «پینوکیو در دنیای مدرن و چند نمایشنامه دیگر»، « بسته پیشنهادی فیلم کمدی»، « دردسرهای دنیای مدرن»، «در باب مضرات توضیح نابجا» (ابوالفضل زرویی نصرآباد)، «بحث در مختصات هایکو» (مسیح طالبیان)، «طنز در سالی که گذشت» و «انشاء و خبرهای پیدا و پنهان آن» دیگر مصالب منتشر شده در این شماره از این مجله هستند. ماهنامه «انشا و نویسندگی» با صاحب‌امتیازی و مدیرمسئولی «سیدحسین محمدی‌ حسینی‌نژاد» منتشر می‌شود.

535312623426135113561352452512136232347243

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/w5kRMNTc
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه