پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز
رستوران داری، از رویا تا واقعیت

7 نکته مهم برای رستوران های تازه تاسیس

5 سال پیش ( 1397/11/12 )
پدیدآورنده : ایوان ویدجایا   پدیدآورنده : علی آل علی  

بدون تردید تاسیس و مدیریت یک رستوران رویای بسیاری از افراد است. آشپزی در محیطی کاملا شیک و در عین حال دوستانه بسیار لذت بخش خواهد بود. با این حال همه ماجرا نیز به همین زیبایی و سادگی نیست. براساس آمار موسسه Upserve در سال گذشته نزدیک به 30درصد از رستوران های تازه تاسیس در همان سال نخست فعالیت ورشکست شدند. بدون تردید چنین خبری برای علاقه مندان به رستوران داری بسیار شوکه کننده خواهد بود.

بسیاری از افرادی که علاقه مند به تاسیس رستوران هستند، مهارت شان در طبخ خوراکی های مختلف برای اعضای خانواده را ملاک قرار می دهند. با این حال باید توجه داشت که آشپزی در خانه برای اعضای خانواده و دوستان تفاوت بسیار زیادی با آشپزی حرفه ای در رستوران ها برای مشتریان متعدد دارد. به این ترتیب مهارت شما در زمینه آشپزی در خانه به هیچ وجه ملاک مطلقی برای استعدادتان در مدیریت یک رستوران نیست. اوضاع نامناسب بسیاری از بازارها نیز علت اضافی برای احتیاط در ورود به دنیای آشپزی حرفه ای است. همانطور که در ابتدا بیان شد، نزدیک به 30درصد رستوران ها در همان سال نخست ورشکسته می شوند. با این حساب باید علاوه بر سرو غذاهای لذیذ از نظر اقتصادی نیز آنها را مقرون به صرفه ارائه کرد.

نکته مهم رستوران های تازه تاسیس

با توجه به گزارش سایت Ryan Nivakoff توصیه بسیاری از رستوران دارهای کارکشته به کارآفرینان جوان علاقه مند به آشپزی تلاش برای یادگیری مفاهیم اساسی رستوران داری است. من در مقاله حاضر قصد کنکاش هرچه بیشتر پیرامون نکات مهم برای تاسیس رستوران را دارم. به این ترتیب ریسک های احتمالی ورود به عرصه آشپزی حرفه ای تا حد زیادی کاهش خواهد یافت. اکنون اجازه دهید به بررسی هفت نکته برتر در این زمینه بپردازیم.

1. تاسیس رستوران تازه به هیچ وجه ارزان نخواهد بود

وقتی صحبت از تاسیس یک رستوران تازه می شود، فقط سرآشپز مورد نیاز نیست. استخدام خدمه آشپزخانه، هزینه های بازاریابی، تهیه پروانه کسب و تاییدیه های ابتدایی لیست بلندبالایی از هزینه ها را فراهم می کند. وب سایت Restaurant Engine به عنوان یکی از برترین پایگاه های تحلیلی در حوزه کسب وکار آشپزی هزینه های تاسیس یک رستوران را نزدیک به 50 هزار دلار برآورد کرده است. البته هر چقدر محل تاسیس رستوران مان، سابقه کارکنان و کیفیت ابزارها بهتر باشد، سطح هزینه ها نیز افزایش خواهد یافت. بدون تردید همه افراد علاقه مند به شروع کسب وکاری جدید مقداری بودجه در اختیار دارند. قرض گرفتن از دوستان و اعضای فامیل نیز یکی از راه های همیشه مناسب محسوب می شود. با این حال باید توجه داشت که هزینه های تاسیس یک رستوران به هیچ وجه پایین نیست، بنابراین رستوران داری باید به عنوان یکی از کسب وکارهای میان رده از نظر بودجه مورد نیاز قلمداد شود.

مطلب مرتبط: منو؛ رسانه‌ قوی بازاریابی برای رستوران‌ ها

اگر بودجه مناسب در اختیار ندارید، راه اندازی یک رستوران سیار (پشت ون یا کامیون) را مد نظر قرار دهید. همچنین تاسیس یک کترینگ به منظور تولید غذا به صورت صنعتی نیز راهکار مناسبی برای شروع کار با بودجه کمتر است. در هر دو حالت ما کارمان را با بودجه ای کمتر شروع خواهیم کرد. نکته جالب اینکه برخی از رستوران های مشهور نیز کار خود را به همین طریق شروع کرده اند.

2. اهمیت فرآیند انتخاب محل

اجازه دهید پیش از پرداختن به این بخش یک ضرب المثل قدیمی را نقل کنم: «وقتی چیزی می خری، پول در خواهی آورد.» براساس این ضرب المثل خرید اجناس و کالاهای باکیفیت نوعی سود محسوب می شود. اگر قصد داریم مشتریان خرید غذا از رستوران مان را به مثابه سود قلمداد کنند، باید محل رستوران مان را به طور درست انتخاب کنیم. وقتی صحبت از انتخاب محل رستوران یا به طور کلی فروشگاه می شود، ذهن بسیاری از افراد به سوی مناطق ثروتمندنشین شهرها می رود. اجازه دهید در همین ابتدا این باور غلط را اصلاح کنیم. به هنگام صحبت از مکان مناسب منظور اصلی من امکان دسترسی ساده مشتریان به آن است. به این ترتیب یکی از معیارهای اصلی ترافیک کم، پارکینگ عمومی و تراکم جمعیت مناسب است. توصیه من در اینجا انتخاب محل کسب وکار پیش از شروع فرآیند تهیه بودجه از دوستان یا بانک هاست. به این ترتیب به خوبی از میزان پول مورد نیازتان مطمئن خواهید بود. در غیر این صورت شاید در میانه کار با کمبود بودجه به دلیل اشتباه محاسباتی مواجه شوید.

3. ضرورت برنامه کاری واضح

هر کسب وکار نیازمند برنامه ای کاربردی و واضح است. به این ترتیب اهداف و شیوه دستیابی به آنها به سادگی مشخص خواهد شد. خوشبختانه امروزه خدمات گسترده ای به کارمندان و مشتریان ارائه می شود. یکی از مهم ترین آنها بیمه کارمندان است. به این ترتیب پیش از شروع به کار رسمی باید نسبت به بیمه تمام کارمندان رستوران مان اطمینان حاصل کنیم. توجه به قوانین مالیاتی نیز بسیار مهم خواهد بود. به طور معمول مقدار مالیات رستوران ها با توجه به نوع خدمات شان متفاوت است. به همین خاطر باید به درستی نوع مالیات رستوران مان را مشخص کنیم. در غیر این صورت شاید به اشتباه هزینه بیشتری را پرداخت نماییم.

نکته بسیار مهم به هنگام تدوین برنامه کاری توجه به ویژگی منحصر به فرد آن است. بدون تردید رستوران های زیادی در شهر محل سکونت ما فعال هستند. با این حال تعداد اندکی از آنها زبانزد هستند. اگر قصد شهرت یافتن در میان مشتریان را داریم، باید به فکر ارائه کیفیت بسیار بالا و خاصی باشیم. فقط در این صورت نام رستوران مان در ذهن مخاطب خواهد ماند.

4. خلق مفهومی منسجم از رستوران مان

مفهوم رستوران در معنایی وسیع به منو، دکوراسیون و حتی نام آن شکل می دهد. به این ترتیب مردم انتظارات مشخصی از رستوران مورد نظر خواهند داشت. توجه داشته باشید که مردم فقط برای میل یک وعده غذایی به رستوران ها نمی روند. آنها به دنبال کسب تجربه ای تازه نیز هستند.

وقتی صحبت از مفهوم رستوران می شود، توضیح مطلب با اشاره به مثال های عینی بسیار راحت تر خواهد بود. فرض کنید قصد صرف غذا در خارج از خانه را دارید. رستورانی با لوگوی میگو به خوبی شما را با ساختار دریایی غذاهایش آشنا خواهد کرد یا رستورانی که در نام اصلی اش از عبارت «فست فود» استفاده کند، به خوبی بیانگر نوع خوراکی های خود است. به هنگام انتخاب نوع فعالیت رستوران مان باید در پی خلق مفهومی منسجم پیرامونش باشیم. فقط در این صورت سطح انتظارات مشتریان هماهنگ با واقعیت های رستوران مان خواهد بود.

5. یادگیری شیوه های مدیریت کسب وکار

تهیه غذاهای بسیار خوشمزه تنها مهارت مورد نیاز شما برای راه اندازی یک رستوران تازه تاسیس نیست. به این ترتیب باید نسبت به یادگیری شیوه های مدیریت رستوران و از همه مهم تر حسابداری هزینه ها نیز اقدام کنیم. به طور معمول بخش مدیریت با اندکی تلاش برای یادگیری مفاهیم پایه حل خواهد شد. با این حال در زمینه حسابداری باید به سراغ افراد حرفه ای برویم. اگرچه در بسیاری از سایت ها شیوه های حسابداری شخصی کسب وکار آموزش داده می شود، اما در مورد رستوران ها چنین اقدامی اصلا منطقی نیست. توجه داشته باشید که در مدیریت یک رستوران به عنوان صاحب رستوران و سرآشپز مسئولیت های زیادی متوجه شما خواهد بود. در کنار اینها اهمیت رسیدگی به حساب ها را نیز باید مدنظر قرار داد. فقط یک اشتباه ساده برای نابودی تمام تلاش های شما در زمینه رستوران داری کافی است. به این ترتیب در این یک مورد حتما به سراغ حسابدار حرفه ای بروید.

6. آمادگی برای ساعت های کار زیاد

به عنوان صاحب یک رستوران باید آماده کار طولانی مدت باشید. وقتی صحبت از ایجاد کسب و کار مستقل می شود، همه چیز به راحتی صورت نمی گیرد. به این ترتیب باید به راحتی از اوقات استراحت تان کم کنید. به ویژه در سال های ابتدایی کارتان دیگر رنگ تعطیلات و آخر هفته آرام را نخواهید دید. همه این تفریحات حداقل برای چهار تا پنج سال تعطیل خواهد شد.

مطلب مرتبط: 5 موردی که قبل از شروع کسب و کار جدید به آن نیاز دارید

7. استفاده از سیستم های امنیتی و رفاهی مناسب

بسیاری از رستوران های موفق دلیل شهرت شان را علاوه بر کیفیت مطلوب غذاها، استفاده از سیستم های جانبی مناسب نیز عنوان کرده اند. به عنوان مثال در زمینه نوبت دهی به مشتریان استفاده از روبات های هوشمند بسیار مفید خواهد بود. به این ترتیب مشتریان امکان رزرو غذا و صندلی خود از طریق اینترنت را خواهند داشت. در زمینه تامین امنیت رستوران نیز خوشبختانه ابزارهای هوشمند و مطمئنی در بازار وجود دارد. به این ترتیب خیال شما بابت امنیت رستوران تان تا حد زیادی راحت خواهد شد. وقتی خیال ما بابت امور جانبی راحت باشد، تمرکز بیشتری روی کار اصلی مان خواهیم داشت. به این ترتیب توصیه پایانی من استفاده از سیستم های هوشمند امنیتی و رفاهی است.

بدون تردید علاقه صرف به طبخ غذا ما را بدل به رستوران دارهای موفق نخواهد کرد. مسیر موفقیت در این حرفه شامل یادگیری شیوه های مدیریت کلی رستوران، ایجاد تعادل مالی و بازاریابی مناسب برای کسب وکارمان نیز هست. در این مقاله تمرکز اصلی من بیان هفت مورد از ضرورت های ابتدایی راه اندازی رستوران بود. امیدوارم مطالب من کمکی هرچند کوچک به شما در این زمینه کرده باشد.

منبع : noobpreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nIEkVhHe
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه