چهارشنبه, ۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Wed, 24 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

جلسات سخنرانی عمومی مالکان و مدیران کسب وکار، تأثیر مستقیم و مهمی در جذب مشتریان بالقوه و به  تبع آن، فروش کالا و خدمات شرکت دارد.

به گزارش زومیت، همیشه مالکان کسب وکار در مراحلی مجبورند اجرای عمومی داشته باشند و با مخاطبان صحبت کنند. گاهی باید ایده خود را برای سرمایه گذاران شرح دهند و گاهی باید محصولات و خدمات خود را به مشتریان معرفی کنند. گاهی هم باید در رویدادها شرکت کنند و تأثیر خوبی از برند خود به جای بگذارند.

با این حال اغلب مالکان کسب وکار (و حتی رهبران تیم ها) برای بهبود مهارت سخنرانی در جمع، زمان کافی نمی گذارند. باوجود اینکه یکی از مهم ترین وظایف کارآفرینان، متقاعد کردن مخاطبان است، ولی آنها واقعا به آن خوبی که تصور می کنند، حرف نمی زنند.

تحقیقات نشان می دهند کارآفرینانی که توانایی و مهارت های بهتری در صحبت کردن و سخنرانی دارند، درآمد بیشتری کسب می کنند، پس چرا می خواهید این فرصت درآمدزایی را از دست بدهید؟

در این مقاله چند راهکار برای ارتقای مهارت های گفتاری در جمع را شرح می دهیم که کمک می کنند کسب وکار خود را رونق دهید.

روابط خود را در خارج از دفتر کار تقویت کنید

بسیاری از مالکان کسب وکار به حد کافی از دفترشان خارج نمی شوند تا با مخاطبان ارتباط بهتری برقرار کنند. آنها ساعت های زیادی را به جلسات کاری، تجزیه وتحلیل روندها، برنامه ریزی و تصمیم گیری ها، تنها با تیم خود می گذرانند.

البته که شما شرکت خود را دوست دارید و می خواهید کسب وکارتان را در برابر چالش ها و فشارها محافظت کنید، اما به عنوان سرپرست برند، باید وقت بیشتری برای به اشتراک گذاری افکار رهبری خود اختصاص دهید. اگر بتوانید سخنرانی هایی عالی داشته باشید، فروش تان را افزایش می دهید و از طرفی نشان می دهید که شما و شرکت تان از هوشمندی و درایت بالایی برخوردارید.

مخاطبان مناسبی انتخاب کنید

چند سال پیش بابی عامر، یک سخنران حرفه ای شاهد مراسم سخنرانی یک رهبر کسب وکار برای کارآفرینان جوان بود. جلسه ای که اصلا خوب پیش نمی رفت، چراکه اکثر مخاطبان آن، افرادی نبودند که برای خرید خدمات آن شرکت برنامه ریزی کرده باشند.

عامر می گوید: بسیاری از مالکان کسب وکار در رویدادها صحبت می کنند، اما زمان یا مکان اشتباهی برای بیان حرف های شان انتخاب می کنند. شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که مخاطبان تان، هدف خوبی برای معرفی محصولات و خدمات شما هستند و طبیعتا هرچه تعداد مخاطبان بالقوه بیشتری داشته باشید، خشنودتر خواهید بود. ولی شما باید سخنرانی و اجرای مؤثر و مفیدی داشته باشید تا بتوانید پس از مراسم، شبکه های کاری بهتری بسازید که به فروش و درآمدزایی شما کمک می کنند.

ساختار سخنرانی

حتی کارآفرینان مشتاق و پرشور هم ممکن است گاهی صحبت های بی ربط، پراکنده و بی هدفی به زبان بیاورند. شما باید برای سخنرانی خود طوری برنامه ریزی کنید که طی آن مقصود اصلی خود را به مخاطب تان تفهیم کنید. درواقع ساختار و سازمان دهی سخنرانی (چه با استفاده از اسلاید و چه بدون آن) بهترین راهی است که به مخاطبان کمک می کند هدف شما را درک کنند. بابی عامر معتقد است که ساختار در درجه اول باعث جذب مخاطبان می شود و سپس کمک می کند آنها بتوانند به خوبی ایده های شما را دنبال کنند.

اسلایدها و ویدئوها، ابزار قدرتمندی هستند که می توانید با استفاده از آنها اجرایی به یادماندنی داشته باشید. به یاد داشته باشید که مخاطبان، انسان های متفاوتی هستند، پس ساختار صحبت های شما باید براساس نیازهای پایه ای آنها باشد.

درنهایت ساختار مکالمه شما برای افراد مختلفی که با شما وارد تجارت می شوند، متفاوت خواهد بود. برای درک بهتر این موضوع می توانید به سخنرانی درخشان نانسی دوارته در TED talk مراجعه کنید که ساختار سخنرانی مارتین لوترکینگ با عنوان  «من رؤیایی دارم» را با ساختار سخنرانی استیو جابز در نخستین رونمایی از آیفون، باهم مقایسه می کند.

اهمیت داستان سرایی

هر مالک کسب وکار، داستان خاص خودش را دارد  (هدف کلی کسب وکار و محصولات و خدمات ما چیست).

پشت هر محصول و خدماتی که پیشنهاد می دهید و معرفی می کنید، داستانی از پیشینه و چگونگی رشد آن وجود دارد. خیلی از کارآفرینان مخاطبان شان را با شرح جزییات، حواشی و مضامینی که برای آنها اهمیتی ندارد، خسته می کنند.

داستان گویی یک روش بسیار مؤثر برای توضیح پیچیده ترین ایده ها و حتی متن، رنگ ها، فرهنگ و ارزش های شرکت است. داستان شما حتی می تواند بین احساسات و علاقه مشتریان با خدمات شما رابطه ای مفید برقرار کند؛ مردم از شرکت هایی خرید می کنند که به آنها اعتماد دارند.

فروش روی صحنه

تماشای اینکه یک صاحب کسب وکار روی سن سخنرانی می خواهد به طور مستقیم و مصرانه محصولاتش را بفروشد، واقعا ناخوشایند و ناراحت کننده است. برعکس، زمانی که یک سخنران باهوش بدون تبلیغ بی محابا، می تواند نظر مخاطبان را جلب کند، اثر بسیار بهتری در فروش آینده شرکت خواهد داشت.

عامر می گوید: هنر سخنرانی این است که شما با هدف فروش محصولات برند خود، طوری صحبت کنید که مخاطبان را به تعامل با خود مشتاق کنید. این کار را زمانی می توانید انجام دهید که در مورد اینکه ایده ها و محتوای جدیدتان چگونه راه حل های خوبی برای رفع نیازهای مردم ارائه می دهند، سخنان باارزشی بیان کنید.

به یاد داشته باشید که حتی بهترین سخنرانان عمومی هم برای تقویت مهارت های خود وقت می گذارند. به عنوان یک صاحب کسب وکار، سخنرانی فرصت خوبی برای شما است که بتوانید برند خود را بهتر رهبری کنید و به دنبال آن فروش و درآمد بیشتری داشته باشید. پس ارزش کار و تلاش شما را دارد. این طور نیست؟

روی مهارت های ارتباطی خود سرمایه گذاری کنید، بازخورد بگیرید و بیشتر و بهتر صحبت کنید.

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/bnOkwlJ1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه