جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

نجات و بقای کسب و کار مستلزم اتخاذ تصمیم ها و انتخاب های سخت است، از طرفی علاقه به کسب وکار مورد نظر برای نجات آن در اولویت است.

بیل گیتس: موفقیت یک معلم کثیف است. به افراد باهوش القا می کند که هرگز شکست نمی خورند.

پژوهش های کاترین شاو از دانشگاه استنفورد و فرانسیس لافونتن از دانشگاه میشیگان نشان می دهند احتمال دستیابی کارآفرینان شکست خورده به موفقیت در تلاش دوم بیشتر است، از طرفی هرچقدر کسب وکار اولیه آنها به مدت طولانی تری فعال بوده باشد، فرصت دستیابی آنها به موفقیت در مرتبه دوم بیشتر است، بنابراین هر فعالیت اقتصادی شکست خورده یک جنبه مثبت هم دارد.

بااین حال شکست دردناک است. تمام کارآفرین ها هم به دنبال ساخت استارتاپ هایی هستند که هیچ وقت شکست نمی خورند. به خصوص زمانی که کارآفرینی زمان و پول زیادی را صرف کار خود کرده باشد، این شکست برای او دردناک تر است، اما می توان از هر شکست یک درس و تجربه ارزشمند گرفت.

نکته: اگر تسلیم نشوید، فراتر از تصور خود به موفقیت می رسید، بنابراین اگر استارتاپ شما وارد یک مسیر پیچیده شده است، این روش ها را بررسی کنید:

۱. به استارتاپ علاقه داشته باشید

استیو جابز: تنها راه برای انجام یک کار خوب، عشق ورزیدن به کاری است که انجام می دهید

بزرگ ترین اشتباهی که کارآفرین ها مرتکب می شوند ساخت محصولی است که نه به آن اعتقاد دارند و نه آن را دوست دارند. بعضی کارآفرین ها به خاطر رونق یک محصول خاص در بازار به دنبال آن می روند (نه به این دلیل که آن محصول را دوست دارند). به طور خلاصه، عشق، باور و علاقه به خدماتی که ارائه می دهید و محصولی که می سازید حتی در شرایط سخت هم به حفظ و بقای شما کمک می کند.

داستان فیل لیبین را در نظر بگیرید: لیبین پس از فروش دو شرکتی که علاقه ای به آنها نداشت، تصمیم گرفت شرکت متفاوتی را تأسیس کند. او و تیمش به جست وجوی مخاطب پرداختند، محصول مورد علاقه خود را تولید و تجارت دلخواه خود را دنبال کردند. این محصول پلتفرم Evernote بود. بااین حال لیبین به دلیل محدودیت های مالی تصمیم گرفت پس از مدتی به کار خود پایان دهد؛ اما در لحظات آخر ایمیلی از یک سرمایه دار سوئدی دریافت کرد که طرفدار Evernote بود و مبلغ ۵۰۰ هزار دلار را برای ادامه کار شرکت به او پیشنهاد داد. پس از مدتی ارزش Evernote به بیش از یک میلیارد دلار رسید.

مطلب مرتبط:کارآفرینان چگونه می توانند استارت آپ خود را نجات دهند

۲. دلیل مشکل را پیدا کنید

فردریک دبلیو. اسمیت: رهبرها در مقابل مشکلات می ایستند و استانداردهای قضاوت و تمایل به قضاوت خود را بالا می برند.

در صورت بروز هر اتفاقی و صرف نظر از واکنش افراد به خدمات شما، از بازخوردها و نظرات دیگران ناراحت نشوید. در عوض سعی کنید نسبت به یافتن راه حل برای مشکلات خود ذهنی باز و خلاق داشته باشید. غول ورزشی، آدیداس در کمپین بازاریابی ایمیلی خود با تیتر تبریک، شما از ماراتن بوستون جان سالم به در بردید، مرتکب اشتباه بزرگی شد. بیننده ها این تیتر را بی ربط با بمب گذاری تروریستی ماراتن بوستون در ۲۰۱۳ نمی دانستند که منجر به کشته شدن سه نفر و آسیب رسیدن به ۲۶۰ نفر شد.

اما آدیداس خیلی سریع عقب نشینی کرد و این لطمه به اعتبار خود را با صادر کردن یک بیانیه معذرت خواهی عمومی رفع کرد. این حرکت آدیداس هوشمندانه بود زیرا به خاطر این ایمیل تنش زا به تیتر اول بسیاری از مطبوعات تبدیل شده بود. به گفته کامرون پوئتشر، معاون توسعه سازمانی شرکت اوبر که قبلا با این قبیل مشکلات روبه رو شده بود «شرکت ها باید در مورد اشتباهات خود شفاف عمل کنند. هر خطایی می تواند فرصتی برای پیشرفت به شمار برود».

۳. ایجاد فرصت هایی برای بقای کسب و کار

میلتون برل: اگر فرصت در نزد، در بسازید.

گاهی ممکن است استارتاپ شما به مرز شکست برسد در این شرایط باید روشی خلاقانه را برای حل مشکلات خود در پیش بگیرید. در اینجا، صرف نظر از دیوانه وار بودن راه حل تا وقتی که آن را امتحان نکنید نمی دانید به چه نتیجه ای خواهید رسید.

ایلان ماسک بر سر دوراهی نجات سازمان SpaceX و Tesla قرار گرفته بود. او این دو راهی را این گونه توصیف می کند: نمی توانستم بین SpaceX یا Tesla یکی از آنها را انتخاب کنم، از طرفی هم نمی توانستم پول باقی مانده را بین آنها تقسیم کنم.

موقعیت دشوار ماسک یک راه حل کنشگر را به او ارائه داد. او برای نجات SpaceX قراردادی با ناسا امضا کرد. این قرارداد ۱.۶ میلیارد دلار منجر به پیشرفت و موفقیت SpaceX شد. سپس برای نجات تسلا یک وام ازSpaceX گرفت و ۵۰ میلیون دلار را هم از سرمایه گذاری خود دریافت کرد، در نتیجه شرکت تسلا چند ساعت قبل از ورشکستگی رسمی در کریسمس ۲۰۰۸ نجات پیدا کرد.

۴. تا زمانی که مشکلات حل شود، سرسختی خود را حفظ کنید

هنری فورد: چه فکر کنید می توانید، چه فکر کنید نمی توانید، در هر دو صورت حق با شماست.

بعضی کارآفرین ها شکست را نشانه ای از توقف کار سازمان خود می بینند اما این تصور دور از واقعیت است. شاید آنها برای بهبود بهره وری و کارایی خود در کسب وکار و اطمینان از درستی عملکرد استارتاپ خود همه راه ها را به درستی طی کرده باشند؛ اما در چنین موقعیت هایی، باید سرسخت باشند و باور به شکست را از خود دور کنند.

آریانا هافینگتون در فضای نشر آنلاین به موفقیت رسید اما برای رسیدن به این موفقیت چالش ها و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشت. او برای انتشار دومین کتاب خود به ۳۶ ناشر مراجعه کرد تا سرانجام پاسخ مثبت گرفت. هافینگتون در قدم بعدی در سال ۲۰۰۵ هافینگتون پست را تأسیس کرد. نشریه او بازخورد اندکی داشت اما او باز هم تسلیم نشد با تلاش و پشتکار مستمر در سال ۲۰۱۱، HuffPo به یک میلیارد بازدید صفحه رسید و با قیمت ۳۱۵ میلیون دلار توسط AOL خریداری شد.

منبع : ENTREPRENEUR/zoomit
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WcZU7sB8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه