شنبه, ۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 27 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

5 عادت همیشگی مدیران بد

5 سال پیش ( 1397/7/25 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : جان رمپتون  

اگرچه این طور به نظر می رسد که مدیران همواره با گذشت زمان و کسب تجربه، عملکرد خود را بهبود می بخشند، با این حال نتایج آمارها در این رابطه حاکی از آن است که این امر در برخی از موارد ثابت مانده و پیشرفتی را به دست نمی آورند. بدون شک همین امر باعث می شود تا شما به عنوان یک مدیر بد مطرح شده و محیط کاری نیز مکانی ایده آل برای کارمندان نباشد. توجه داشته باشید که بدون رضایت شغلی، عملکرد تیم شرکت فوق العاده نخواهد بود و شرکت شما نمی تواند با سایر رقبا به شکل مناسبی، مواجه شود.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 5 عادت همیشگی و نادرست این دسته از مدیران، خواهیم پرداخت. بدون شک آشنایی با این موارد، نخستین گام در راستای بهبود و یا حذف آن ها خواهد بود.

1-عدم تعامل درست با سایرین

این امر که کم ترین توجهی به افراد شرکت خود نداشته باشید، باعث خواهد شد تا آن ها وجود خود را بی ارزش دانسته و دیر یا زود به دنبال شغلی دیگر برای خود باشند. این امر در حالی است که بهترین تصمیمات از دل نظر جمع بیرون خواهد آمد. درواقع شما باید فضای کافی را برای نظرات تمامی افراد ایجاد کرده و آن ها را به خوبی بررسی کنید. در این رابطه اگرچه نظر مشاوران و افراد کلیدی شرکت، ارزش بالاتری خواهد داشت، با این حال این امر نباید باعث شود تا دیگران خود را کم ارزش تلقی کنند. در نهایت توجه داشته باشید که با این سیاست در صورت بروز شکست نیز تنها یک نفر مقصر اصلی معرفی نخواهد شد و افراد نسبت به آن واکنش به مراتب بهتری را از خود نشان خواهند داد. در این رابطه توجه داشته باشید که افراد با یکدیگر متفاوت بوده و این امر باعث می شود تا نتوانید با همگان به یک صورت رفتار کنید. به همین خاطر همواره توصیه می شود تا تیم خود را کوچک نگه داشته تا امکان شناخت و تعامل درست، مهیا شود. نکته پایانی این بخش این است که لازم است تا ارزش انتقاد را از تعریف و تمجیدها بالاتر دانسته و روحیه انتقادپذیری را در خود تقویت کنید.

مطلب مرتبط: مدیران مسموم را بشناسید

2-تردید بیش از حد و عدم قدرت تصمیم گیری در زمان مناسب

بدون شک هیچ محصولی را نمی توان بی نقص دانست. به همین خاطر هم است که هر ساله برندهای مختلف، محصولی جدید را به بازار معرفی می کنند. در این رابطه در موارد متعددی مشاهده شده است که مدیران از قدرت تصمیم گیری را در زمان مناسب برخوردار نبوده و همین امر باعث می شود تا مشتریان به سراغ برندهای دیگر بروند. در این رابطه توجه داشته باشید که افراد تامین نیاز خود را منتظر واکنش شما نگه نخواهند داشت و به همین خاطر یک مدیر باید بتواند از دل تمام ترس ها و تردیدها بیرون آمده و بهترین تصمیم ممکن را بگیرید. فراموش نکنید که شما در سال ها بعد فرصت کافی را برای بهبود محصولات خود خواهید داشت، با این حال در صورتی که قدم اول را برندارید، بدون شک فرا رسیدن موقعیت مناسب ممکن است بیش از حد زمان بر باشد و رقبای شما عملا عرصه را برای حضور شرکت جدید، تنگ کنند. تحت این شرایط حتی اگر محصول شما کیفیت بالایی را نیز داشته باشد، به علت این که سایرین بازار را به کنترل خود در آورده و چند سال جلوتر از شما هستند، کار برای شما عملا غیرممکن خواهد بود. به همین خاطر لازم است تا یک نقطه شروع و برنامه ای درست برای پیشرفت برای خود داشته باشید و در این رابطه از به تاخیر انداختن بیش از حد کارها و اقدامات خود، جلوگیری کنید.

3-عدم احترام به کارمندان و افراد تیم شرکت

همه ما با این جمله معروف آشنا هستیم که می گوید افراد از کار خود استعفا نمی دهند بلکه مدیران خود را ترک می گویند. بدون شک رفتار مدیران با کارمندان از جمله مهم ترین عوامل رضایت شغلی محسوب می شود. به همین خاطر نباید آن ها را از رفتار خوب خود، محروم ساخت. فراموش نکنید که با رشد شما شرکت های رقیب بدون شک در اندیشه جذب افراد تیم خواهند بود. تحت این شرایط در صورتی که افراد از کار خود رضایت کافی را نداشته باشند، شرکت با معضل از دست دادن ستاره های خود مواجه خواهد شد. فراموش نکنید که احترام و رفتار مناسب با افراد تیم شرکت هیچ گونه هزینه ای را برای شما به همراه نداشته ولی تاثیر عمیقی را به جا خواهد گذاشت. به همین خاطر لازم است تا از همان ابتدای کار خود نسبت به این امر جدی باشید.

همچنین بهتر است تا نسبت به افرادی که عملکرد بهتری را از خود نشان می دهند، رفتار صمیمی تری را از خود نشان دهید تا سایرین نیز تمایل پیدا کنند تا تغییراتی را در فعالیت های خود اعمال کنند. فراموش نکنید که از جمله مواردی که باعث می شود تا افراد خود را محترم شمارند این است که امنیت شغلی آن ها تامین شود. بدون شک افرادی که نمی دانند در سال های بعد، چه جایگاهی در شرکت خواهند داشت، با تردیدهای جدی در رابطه با ماندن و یا ترک شرکت مواجه خواهند شد. به همین خاطر لازم است تا هر ساله برنامه خود را برای استفاده از آن ها به خوبی مشخص کرده و این اطمینان را در آن ها ایجاد کنید که شما پشتیبان آن ها خواهید بود. در نهایت لازم است تا فضا را برای پیشرفت و ترقی افراد فراهم آورده و در برابر اشتباهات آن ها به مانند مربی ای دلسوز و نه صرفا یک منتقد بی رحم، باشید.

4-عدم توجه به جزییات

این امر که بیش از حد نتیجه گرا باشید، باعث می شود تا توجه چنانی به جزییات موجود نداشته و شرکت را از رشد و پیشرفت محروم سازید. درواقع این امر که تلاش های افراد را نادیده گرفته و علت شکست یا حتی پیروزی را تحلیل نکنید، در نهایت رشدی در وضعیت شرکت رخ نخواهد داد. به همین خاطر لازم است تا نکته سنجی و نگاه کردن به مسائل از جوانب مختلف را به عادت کاری خود تبدیل کنید. تحت این شرایط بدون شک عملکرد شما به عنوان مدیر و در نهایت تمام شرکت، بهبودهایی را تجربه خواهد کرد که در بازار به شدت رقابتی حال حاضر یک مزیت رقابتی بزرگ است.

مطلب مرتبط: حرف ‌های خوب از زبان مدیران بد

5-کمبود مهارت های سازمانی

این امر که مدیران را تنها افرادی بدانید که تصمیم گیری هایی را انجام می دهند، تصوری کاملا غلط بوده و آن ها برای هدایت تیم خود نیازمند مهارت های به مراتب بیش تری هستند. به همین خاطر لازم است تا ضمن مشخص کردن مهارت های لازم سازمانی، خود نیز نسبت به رعایت آن ها جدی باشید. همچنین فراموش نکنید که لازم است تا همواره به عنوان الگوی سایرین بوده و سطح بالای خود را حفظ و تقویت کنید.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kYqQ1vz6
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه