جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز
شیوه های غلبه بر ترس های ساخت ویدئوی تبلیغاتی

ترس ها و تردیدهای ساخت ویدئوی تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی

4 سال پیش ( 1398/4/9 )
پدیدآورنده : ایوان ویدجایا   پدیدآورنده : علی آل علی  

ساخت محتوای تبلیغاتی با استفاده از فرمت های گوناگونی صورت می گیرد. در میان انواع فرمت های موجود هیچ کدام مانند ویدئو برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای کوچک هراس آور و دشوار نیست. مزیت های تبلیغات از طریق فرمت ویدئو کاملا آشکار است. به ویژه اگر ویدئوی موردنظر در شبکه های اجتماعی بارگذاری شود. افزایش آگاهی پیرامون برندمان، بهبود وضعیت جذب مشتریان و ارتقای جایگاه برندمان از جمله مهم ترین مزیت های استفاده از فرمت ویدئو در تبلیغاتی مبتنی بر شبکه های اجتماعی است. در طول چند سال اخیر اهمیت فرمت ویدئو نه تنها در حوزه بازاریابی و تبلیغات، بلکه کل اینترنت رو به افزایش است. پژوهش موسسه فورستِر از روند رو به رشد توسعه فرمت ویدئو حکایت دارد. به این ترتیب در طول پنج سال آینده 34درصد از بازار تبلیغات با فرمت های ویدئویی دنبال خواهد شد.

با توجه به اینکه علاقه کاربران به فرمت ویدئو رو به افزایش است، پس چرا طراح های تبلیغات و به ویژه برندها در کاربرد آن دچار اضطراب می شوند؟ به راستی چرا ایده طراحی ویدئوی تبلیغاتی برای بارگذاری در شبکه های اجتماعی حتی شجاع ترین و با اعتبارترین برندها را نیز دچار ترس و دلهره می کند؟

ساخت ویدئوی تبلیغاتی شبکه های اجتماعی

بدون تردید ریشه بسیاری از نگرانی های برندها در ناآشنایی با تبلیغات مبتنی بر ویدئو است. نگرانی پیرامون امور مختلفی نظیر پیام اصلی ویدئو، استفاده از تکنولوژی های مدرن و انتخاب شبکه اجتماعی مناسب در میان برندها بسیار رایج است. به نظر من اکنون زمان مواجهه با ترس ها و مشکلات مان در زمینه ساخت ویدئوی تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی است، بنابراین اجازه دهید به بررسی هر کدام از این مشکلات بپردازیم.

ترس اول: وجود کانال های پرشمار

فهرست شبکه های اجتماعی در طول چند سال گذشته بسیار پرتعدادتر از هر زمان دیگری شده است. فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، یوتیوب و بسیاری دیگر از پلتفرم های دیگر روز به روز در حال توسعه هستند. اگر برند شما در زمینه ساخت ویدئوهای تبلیغاتی تازه کار محسوب می شود، ایده حضور در همه پلتفرم ها را فراموش کنید. به این ترتیب شروع کار باید آرام و همراه با انتخاب یک یا دو پلتفرم اصلی باشد.

تبلیغات شبکه های اجتماعی

انتخاب شبکه اجتماعی هدف برای شروع فعالیت تبلیغاتی باید براساس سلیقه خریدار برندمان صورت گیرد. به عنوان مثال، اغلب کاربران فیس بوک شامل مردهای بین 25 تا 34 سال است. از سوی دیگر، پینترست به عنوان یک مثال متفاوت شمار بیشتری کاربر زن در اختیار دارد. براساس مطالعه مرکز پژوهشی Pew، اینستاگرام نیز در میان تمام افراد نسل جوان محبوبیت دارد.

مطلب مرتبط: 3 شیوه ساخت ویدئوهای جذاب برای کمپین

بدون تردید تلاش برای حضور در تمام پلتفرم های اجتماعی به هنگام شروع کار برندمان در حوزه تبلیغات به هیچ وجه عاقلانه نیست. این امر باید به صورت راهبردی و براساس سلیقه مشتریان و نوع مخاطب ایده آل مان برای جذب صورت گیرد.

تبلیغات شبکه های اجتماعی

ترس دوم: ناآگاهی از بیان نوع خاصی از محتوا

رایان کورال، یکی از موسس های استودیو شرپاس، در مقاله ای برای سایت Wipster اینگونه از ترس های ساخت ویدئو تبلیغاتی می گوید: «به راستی من گمان می کردم یکی از مهم ترین ترس های همیشگی در زمینه ساخت هرگونه محتوای چند رسانه ای مربوط به عدم پذیرش از سوی مخاطب باشد. همچنین ترس از عدم دستیابی به اهداف موردنظر نیز همیشه همراه من بود.»

بدون تردید همه ما تجربه ای مشابه رایان را داشته ایم. به منظور غلبه بر این مشکل باید شناخت دقیق از هویت مخاطب هدف مان به دست آوریم. تمام فرآیندهای بازاریابی و تبلیغات در صورت عدم آگاهی از هویت اصلی و سلیقه مخاطب هدف برندمان بی نتیجه خواهد بود.

اگر شما هنوز مدلی آرمانی از مخاطب هدف تان را درست نکرده اید، آن را در صدر برنامه کاری تان قرار دهید. خوشبختانه امروزه ابزارهای بسیار زیادی در اختیار برندها به منظور ارزیابی وضعیت مشتریان و همینطور دستیابی به سلیقه مخاطب هدف شان وجود دارد. فقط پس از شناخت درست مشتریان مان توانایی ارائه پیامی جذاب برای آنها را خواهیم داشت. در غیر این صورت همیشه مشکل ناتوانی در برقراری رابطه با مشتریان را خواهیم داشت. متاسفانه ناتوانی در خلق پیام مورد علاقه مشتریان یکی از مشکلات اصلی برندهای کوچک و بزرگ محسوب می شود. به همین دلیل باید فکری به حال آن کرد. راهکار نیز همانطور که بیان شد، در کسب شناخت دقیق از مشتریان و مخاطب هدف نهفته است.

ترس سوم: پیچیدگی و گرانی فرمت ویدئو

یکی از ترس ها و نگرانی های بزرگ پیرامون فرمت ویدئو مربوط به هزینه های آن است. برند ایندینگو به عنوان یک کارشناس خبره در زمینه ویدئو هزینه های تولید یک ویدئو تبلیغاتی حرفه ای را نزدیک به 3هزار دلار ارزیابی کرده است. بدون تردید این رقم برای ترس هر برندی کافی است. به ویژه برندهای کوچک که تازه در ابتدای راه هستند. به راستی اگر هزینه های تبلیغاتی ما بی سرانجام بماند، چه؟ یک نکته مهم در مورد هزینه های تولید ویدئوی تبلیغاتی مربوط به استفاده از تیم حرفه ای است. اگر ما تمایل به استفاده از تیمی کم تجربه تر یا حتی تولید ویدئو به وسیله کارمندان شرکت داشته باشیم، بدون تردید هزینه ها کاهش چشمگیری خواهد یافت.

ساخت ویدئوی تبلیغاتی

همانطور که مکس روزن، مدیرعامل برند ایندینگو، توضیح می دهد، تولید ویدئو تا حد زیادی شبیه به ساخت خانه است: «شما علاقه مند به یک کلبه هستید یا عمارت بزرگ؟ شما به دنبال ارزان ترین ویدئوی ممکن هستید یا قصد طراحی ویدئویی حرفه ای در سطح کلیپ های بین بازی سوپربال را دارید؟» در نهایت انتخاب برعهده ما خواهد بود.

بدون تردید ساخت ویدئوی بازاریابی برای بارگذاری در شبکه های اجتماعی بسیار مهم است، بنابراین نباید پیچیدگی و هزینه های بالا را به عنوان مشکلی چاره ناپذیر قلمداد کرد. یک برند ضرورتی به استفاده از ویدئوی طولانی یا حتی بسیار حرفه ای ندارد. به عبارت دیگر، شما نیازمند یک عمارت بزرگ نیستید. در این میان استفاده از نرم افزارهای ویرایش ویدئو مانند Yala Social کمک شایانی به شما خواهد کرد. چنین ابزارهایی در زمینه ساخت ویدئوهای دقیقا یک دقیقه ای به ما کمک می کند. به این ترتیب ویدئوی تولیدی دقیقا مناسب استفاده در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام خواهد بود.

بدون تردید اکتفا به یک کلبه کوچک به معنای ناتوانی در زمینه کسب موفقیت نیست. به عنوان مثال، نرم افزار Yala به بسیاری از برندهای بزرگ نیز در زمینه ساخت ویدئوهای تبلیغاتی کمک کرده است، بنابراین باید به دنبال پیامی جذاب برای ویدئوی مان باشی. فرآیند ساخت را با کمترین هزینه نیز می توان دنبال کرد.

ترس چهارم: ناآگاهی از معیار ارزیابی امور

ارزیابی میزان تاثیرگذاری محتوای برندمان در شبکه های اجتماعی اهمیت بالایی دارد. امروزه معیارهای بسیار زیادی برای ارزیابی وجود دارد. انتخاب یکی از این معیارها نظیر میزان کلیک، بازدید، لایک یا کامنت دردسرهای زیادی برای برندها به وجود می آورد.

ساخت ویدئوی تبلیغاتی

یکی از راهکارهای ساده و تاثیرگذار برای انتخاب معیار ارزیابی توجه به هدف برندمان از ساخت ویدئوی تبلیغاتی است. خوشبختانه امروزه سایت های بسیار زیادی در زمینه کمک به برندها برای یافتن اهداف مناسب در زمینه بازاریابی و تبلیغات وجود دارد. به این ترتیب با یک جست وجوی ساده در سطح اینترنت امکان برخورداری از راهنمایی رایگان برای یافتن اهداف برندمان وجود خواهد داشت. بدون تردید همیشه امکان دریافت کمک های حرفه ای و شخصی تر در این زمینه از سوی آژانس های کسب و کار و تبلیغات نیز وجود دارد.

به محض اینکه معیارهای مورد نظرتان برای ارزیابی وضعیت تبلیغات برند خود در شبکه های اجتماعی را پیدا کردید، ارزیابی ابتدایی از وضعیت فعالی برندتان داشته صورت دهید. به این ترتیب امکان سنجش تغییرات ناشی از تبلیغات مان و تاثیرش بر روی وضعیت برندمان به وجود می آید.

ترس پنجم: چقدر بودجه لازم داریم؟

به مانند هر استراتژی بازاریابی دیجیتال دیگری، حوزه تبلیغات ویدئویی مبتنی بر شبکه ای اجتماعی نیز دامنه قیمت های وسیعی را پوشش می دهد. برندها امکان پیگیری کمپین های بازاریابی کاملا رایگان تا نسخه های تبلیغاتی بسیار پرهزینه را دارند. در این میان شاید سرمایه گذاری بسیاری از برندها بر روی تبلیغات پولی جلب نظر کند، با این حال تبلیغاتی پولی تنها گزینه در دسترس ما نیست. نکته مهم درخصوص این شیوه ضرورت پیگیری آن پس از ارزیابی وضعیت برندمان و شناخت درست از مخاطب است. در غیر این صورت پول خود را به هدر خواهیم داد.

بدون تردید اختصاص زمانی مناسب برای مطالعه مقالات کاربردی در زمینه تبلیغات پولی و تبلیغات طبیعی راهگشا خواهد بود. متاسفانه امروزه بسیاری از برندها راهکارهای پیگیری تبلیغات رایگان را نمی شناسند، بنابراین همیشه به دنبال صرف هزینه های نسبتا بالا برای دستیابی به اهداف تبلیغاتی شان هستند. البته این امر به معنای عدم نیاز به هرگونه بودجه ای در زمینه بازاریابی و تبلیغات نیست.

مطلب مرتبط: راهکارهای تبلیغات در شبکه های اجتماعی

به بیان سارا بِری، کارشناس موسسه Web FX، به طور معمول کسب و کارها بین 10تا 13درصد از درآمد خود را صرف امور تبلیغاتی می کنند. از این میزان بودجه 25درصد آن در شبکه های اجتماعی صرف می شود. البته همه بودجه اختصاصی برای شبکه های اجتماعی به معنای دقیق کلمه در این پلتفرم ها خرج نمی شود. بسیاری از برندها هزینه های کلی تبلیغاتی در اینترنت را تحت همین عنوان طبقه بندی می کنند.

توصیه سارا بری سرمایه گذاری تمام بودجه برندمان در حوزه بازاریابی برای ساخت تبلیغات تاثیرگذار و جذاب است. به این ترتیب توجه شمار زیادی از مخاطب ها را به خود جلب خواهیم کرد. همچنین وی پیگیری آزمون های دو مرحله ای را برای شناخت بهترین الگوی تبلیغاتی برندمان مناسب می داند. به این ترتیب بودجه بازاریابی و تبلیغات برندمان به نحو کاملا تاثیرگذاری خرج خواهد شد.

بر ترس های خود غلبه کنید

فرقی ندارد چه چیزی شما را از ورود به عرصه بازاریابی ویدئویی در شبکه های اجتماعی می ترساند. به هر حال ترس های این حوزه بسیار تاثیرگذار هستند، با این حال راهی به جز رویارویی با ترس ها برای ما وجود ندارد. ما باید به دنبال راهکارهای راهبردی برای غلبه بر این ترس ها باشیم. در این میان نیز تفاوتی بین برندهای کوچک و بزرگ وجود ندارد.

منبع : noobpreneur
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/V1f3ARrI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه