جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

چگونه پیشنهادهای کاری بیشتری داشته باشیم

3 سال پیش ( 1399/4/27 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : لسلی کینگ  

بدون شک هر فردی تمایل دارد که تعداد زیادی پیشنهاد کاری داشته باشد. این امر باعث خواهد شد تا انتخاب برای آنها ساده ‎تر باشد. همچنین این امر کاملا رویایی خواهد بود که شما هیچ‎ گاه به دنبال کار نگشته و مدیران مستقیما پیشنهاد همکاری بدهند. با این حال حتی اگر به این سطح نیز دست پیدا نکنید، همواره راهکارهایی وجود دارد که باعث خواهد شد تا شانس شما برای پیدا کردن شغل و موفقیت در هر مصاحبه ‎ای افزایش پیدا کند. در ادامه این موارد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1-در لینکدین حضور فعال داشته باشید

پیشنهاد کاری بیشتر

نخستین نکته ‎ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما باید از همین امروز یک صفحه در لینکدین را برای خود ایجاد کنید، با این حال تنها حضور کافی نبوده و شما باید کاملا فعال باشید. در کنار این موضوع به‎ روز رسانی مداوم اطلاعات شما و کامل کردن اطلاعات پروفایل، از دیگر اقدامات حیاتی خواهد بود. در این رابطه حتی خرید حق اشتراک ماهانه 60 دلاری این شبکه، باعث خواهد شد تا به امکانات بیشتری دست پیدا کنید. این امر باعث خواهد شد تا زمینه آشنایی برندهای بیشتری با شما شکل گیرد. درواقع جالب است بدانید که در حال حاضر بسیاری از مدیران از طریق این شبکه اقدام به استخدام نیروی جدید می‎کنند.

2-رزومه‎ ای حرفه ‎ای ایجاد کنید

شما با مطالعه چند مقاله در زمینه اصول رزومه‎ نویسی و مشاهده چند نمونه موفق، می‎توانید به خوبی در این رابطه اقدام کنید. درواقع افرادی که رزومه‎ ای ندارند، زمینه رشد بسیار کمی را خواهند داشت. در اختیار داشتن رزومه به شما این امکان را می‎دهد که بتوانید سریعا مدیران مختلف را به استخدام خود ترغیب کنید. درواقع رزومه مجوز اولیه برای دعوت شدن به مصاحبه محسوب می‎شود. در نهایت فراموش نکنید که در رزومه شما باید اصل کوتاه ‏نویسی رعایت شود.

3-تمرین داشته باشید

برای این امر که در مصاحبه ‏های مختلف درخشان ظاهر شوید، ضروری است تا به خوبی تمرین کنید. در این رابطه با کمی جست و جو در اینترنت می‏توانید رایج‏ترین سوالات در مصاحبه‏ های شغلی را پیدا کنید. همچنین تلاش کنید که قبل از روز مصاحبه، اطلاعات خود را در رابطه با برند مذکور، افزایش دهید. در این رابطه دنبال کردن صفحات آنها در شبکه‎ های اجتماعی مختلف نیز سودمند خواهد بود. درواقع به هر میزان که اطلاعات بالاتری را داشته باشید، امکان پاسخ‎ دهی بهتری را نیز خواهید داشت. در رابطه با تمرین خود فراموش نکنید که شما تنها به پاسخ‏ ها نباید بسنده کرده و اصول زبان بدن و مدیریت زمان را نیز مورد توجه خود قرار دهید. همچنین مطالعه مقالاتی نظیر مواردی که نباید در مصاحبه کاری مطرح شود، باعث خواهد شد تا به سطح حرفه ‏ای ‏ها نزدیک‏تر شوید.

مطلب مرتبط: 3 اقدامی که در هنگام دریافت پیشنهاد کاری باید انجام دهید

4-مزیت‏هایی را برای خود داشته باشید

آیا تفاوت خوبی میان شما با سایر کاندیداهای یک موقعیت شغلی وجود دارد؟ اگر پاسخ شما به این سوال منفی است، توصیه می‏شود تا برنامه ‏ای برای ارتقای سطح خود داشته باشید. برای مثال به صورت کلی افرادی که مسلط به زبان‏ های بین‏ المللی هستند، شانس استخدام بالاتری را خواهند داشت، با این حال فراموش نکنید که مهارت‎ های دیگر نظیر تسلط به نرم‎افزارهای مرتبط و گذراندن دوره‎ های آموزش می ‎‏تواند شانس شما را افزایش دهد.

5-تنها پاسخ‎دهنده به سوالات نباشید

اگر در طول مصاحبه صرفا منتظر باشید تا سوالاتی از شما پرسیده شود، بدون شک در گروه کارمندان روباتی قرار خواهید گرفت. درواقع مدیران و افراد مصاحبه ‎کننده تمایل دارند تا شما نیز فعالیتی را داشته باشید. در این رابطه شما باید بدانید که حق سوال پرسیدن را داشته و بهتر است تا یک تعامل دوطرفه ایجاد کنید. برای مثال مطرح کردن این پرسش که یک کارمند نمونه از نظر شما دارای چه ویژگی ‎هایی است و یا چه اصل‎ هایی برای شرکت حیاتی محسوب می ‎شود؟ بسیار مناسب خواهد بود.

6-به جزییات توجه داشته باشید

عدم توجه به جزییات یک قرارداد می ‎تواند برای شما مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد. در این رابطه توصیه می ‎شود که به مواردی نظیر شرایط پیشرفت و افزایش حقوق توجه داشته و موارد را به خوبی بررسی کنید. این امر در حالی است که در موارد بسیاری مشاهده می‎ شود که افراد تنها به شغل موردنظر توجه داشته و از جزییات آن غافل می ‎شوند. همین امر نیز آنها را با مشکلات جدی مواجه خواهد ساخت. همچنین در کنار توجه به حقوق خود، به نحوی رفتار کنید که بیانگر آن باشد که برای شما اهدافی فراتر از دستمزد وجود دارد.

7-از کمک گرفتن واهمه نداشته باشید

در نهایت شما می ‎توانید از اطرافیان خود برای انتقال تجربه استفاده کنید. در این رابطه برخی از افراد به شکلی حرفه‎ ای عمل کرده و با کارمندان شرکت‏ های موردنظر خود، ارتباط برقرار می‎ کنند. این ارتباط باعث خواهد شد تا بتوانند از توصیه‎ های آنها برای استخدام شدن استفاده کرده و شانس بالاتری را به دست آورند.

منبع : allbusiness
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EroB53f8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه