شنبه, ۲۱ مهر(۷) ۱۴۰۳ / Sat, 12 Oct(10) 2024 /
           
فرصت امروز

از همان ابتدای دوران حرفه ای فعالیتم به عنوان یک کارآفرین همیشه به دنبال ایجاد و توسعه یک برند حرفه ای و جذاب بوده ام. با این حال زمانی که در سال 2014 از شغلم به منظور تاسیس آژانس شخصی خود در حوزه روابط عمومی خارج شدم، فرصت پیش آمده را موقعیتی مناسب برای هدایت ایده های خود در زمینه برندسازی به مرحله ای بالاتر یافتم.

حقیقت این است که به عنوان یک کارآفرین تازه کار شما به سرعت آزادی عمل کافی و انعطاف مورد نیاز برای مدیریت برند شخصی تان را خواهید یافت. چنین آزادی عمل و انعطافی هرگز پیش از این در اختیار شما به عنوان کارمند موسسه یا شرکتی دیگر نبوده است. به این ترتیب شما آزادی عمل وسیعی در زمینه تعیین استراتژی های آنلاین برندسازی، معرفی چهره ای متفاوت از شرکت تان به مخاطب و همچنین تعیین مسئول های مختلف برندتان خواهید داشت. مهمتر از همه اینها، شما فرصت صحبت با مخاطب های تان از جانب برند خود را خواهید یافت.

راز برندسازی شخصی

در حالی که تاسیس برند تازه و شخصی برای بسیاری از افراد لذت بخش و هیجان انگیز است، بسیاری از مردم آن را ترسناک و شروع زندگی حرفه ای سخت قلمداد می کنند. نکته مهم در این میان حفظ اعتماد به نفس و تلاش برای استفاده از این فرصت در راستای توسعه برند شخصی و ترجمه اهداف حرفه ای مان به زبانی قابل درک برای مشتریان است.

2 برند همیشه بهتر از یک برند هستند

هنگامی که من شرکت خود را تاسیس کردم، برخلاف بسیاری از صاحبان آژانس های روابط عمومی، آن را مطابق با نام خانوادگی ام «آژانس ارتباطی هارت» یا «آژانس روابط عمومی برایان هارت» نام گذاری نکردم. دلیل این کار در وهله نخست عدم علاقه من به شروع کار برندم درست مانند سایر رقبا بود. همچنین تمرکز اصلی من در زمینه خلق برندم بازنمایی تصویری کامل از تیم شرکت و کار گروهی درون آن بود. بی تردید نام گذاری یک برند براساس نام موسس آن به هیچ وجه چنین حسی را منتقل نخواهد کرد. در نهایت نیز هدف اصلی من از تاسیس برند شخصی ام رشد آن در کنار برند اصلی و کمک به توسعه ارتباط آن با مخاطب هدف بود.

مطلب مرتبط: ۵ راز برندسازی که هر کسب و کار باید بداند

توسعه و مدیریت دو برند مجزا به صورت همزمان به شما فرصت دو برابر ساختن دستیابی تان به مخاطب در فضای دیجیتال را می دهد. همچنین میزان دیده شدن شما از سوی مخاطب نیز تا حد زیادی افزایش خواهد یافت. به عنوان مثال، اکنون شما با داشتن دو برند دارای دو اکانت توییتر، اینستاگرام و لینکدین خواهید بود. با توجه به تفاوت برندهای شما هر کدام از آنها طیف متفاوتی از کاربران را به خود جلب خواهد کرد. نکته مهم در این میان امکان جلب نظر تمام مخاطب های دو برند به هدف اصلی کسب وکار شماست. در هر صورت ماهیت فعالیت هر دو برند در یک کسب وکار و صنعت خواهد بود.

نکته جالب بازاریابی در مورد داشتن دو اکانت امکان به اشتراک گذاری و به نوعی تبلیغ متقابل میان برندهاست. به این ترتیب در صورت تولید محتوایی جذاب از سوی یکی از برندها در صفحه برند دوم نیز می توان آن محتوا را بازنشر داد. با این حال پیش از رسیدن به چنین نقطه ای از موفقیت در مدیریت دو اکانت مان باید تلاش زیادی در راستای جلب نظر مخاطب انجام دهیم. در غیر این صورت عملکرد ما هرگز مورد پسند مخاطب قرار نخواهد گرفت.

همگام سازی برندمان با ضرورت های حضور در عرصه دیجیتالی

در طول فرآیند تاسیس برند شخصی تان به منظور حمایت از برند اصلی باید یک نکته مهم را در نظر داشته باشید: هماهنگی با عرصه دیجیتال برندسازی. بر این اساس در ابتدا باید آشنایی کاملی با ضرورت های حضور در فضای شبکه های اجتماعی پیدا کنیم. یکی از نکات مهم درخصوص برندسازی برای برندهای شخصی پرهیز از به اشتراک گذاری محتوای غیرمرتبط با کسب وکارمان است. این نکته برای بردهای اصلی نیز کاربرد دارد. با این حال در زمینه برند شخصی به دلیل اتکای آن بر یک فرد مشخص باید تا جای ممکن به تولید محتوای هماهنگ با شخصیت حرفه ای مان بپردازیم.

در مرحله بعد باید به فکر آپدیت پروفایل مان و مشخصات آن باشیم. در هر صورت یک شرکت جدید نیازمند لوگو، شعار و البته حال و هوای متفاوت در زمینه بارگذاری مطالب در شبکه های اجتماعی است. اگر محتوای هر دو برند شما مانند هم باشد، دیگر دلیلی برای مخاطب به منظور تعامل با برند شخصی تان باقی نخواهد ماند. به همین خاطر همیشه باید تفاوت های محسوسی میان برند اصلی و شخصی مان قائل باشیم. در زمینه مدیریت یک برند رسمی بارگذاری تصاویر کم کیفیت و سلفی هرگز توصیه نمی شود. با این حال در مورد برندهای شخصی داستان کاملا متفاوت است. در حقیقت برند شخصی باید علاوه بر زندگی حرفه ای، بازنمای زندگی عادی و روزمره ما نیز باشد. درست به همین خاطر تهیه و بارگذاری تصاویر سلفی یا ویدئوهایی کوتاه از تجربه زندگی روزمره اقدام جالبی در زمینه برندسازی برای یک برند شخصی خواهد بود. در نهایت، پس از بررسی نکات اصلی در مورد یک برند شخصی باید جزییات پروفایل مان در شبکه های اجتماعی را نیز به دقت درج کنیم. این جزییات کلید ارتباط مخاطب با ما خواهد بود.

مطلب مرتبط: بررسی چالش های برندسازی در دنیای امروز / چگونه برندمان را بدل به بخشی از زندگی مردم کنیم؟

پس از آنکه مشخصات اصلی و جزییات برندمان را برای فعالیت در شبکه های اجتماعی مشخص کردیم، نوبت به انتخاب پلتفرم هدف خواهد رسید. به یاد داشته باشید که بنا بر نوع فعالیت شما پلتفرم خاصی به کارتان خواهد آمد. به همین خاطر تلاش برای هماهنگی با همه پلتفرم ها شاید در وهله نخست چندان موفقیت آمیز نباشد. به علاوه در مقام یک برند شخصی که با معضلات عدیده در زمینه بودجه (حقیقتا همه ما با این مشکل مواجه ایم) دست و پنجه نرم می کند، ولخرجی برای مدیریت چند اکانت در پلتفرم های مختلف اصلا منطقی و امکان پذیر نیست.

در زمینه تولید محتوا باید نسبت به جذابیت آن برای مخاطب اطمینان حاصل کنیم. مشکل بسیاری از برندها در این زمینه عدم توجه به سلیقه و خواست مخاطب است. به این ترتیب در نهایت محتوای تولیدشده فقط از نظر اعضای آن برند جذاب به نظر می رسد. در این زمینه استفاده از محتوای تولیدی کاربران گزینه عالی خواهد بود. این کار علاوه بر فراهم سازی محتوای رایگان برای برندمان به مخاطب نیز سیگنال امیدوارکننده مبنی بر اهمیت دیدگاه ها و توجه شان منتقل خواهد کرد.

ایجاد تاثیر و کسب اعتبار

هر کارآفرین تازه کاری باید توانایی ارتباط با کانال های اجتماعی بزرگ در عرصه کسب و کارش را داشته باشد. مفهوم کلی کانال ارتباطی در اینجا به معنای هرگونه ابزار ایجاد ارتباط میان ما و دیگران است. به طور کلی رسانه ها (چه در بعد محلی و چه بین المللی) کانال بسیار مناسبی جهت برقراری ارتباط های اولیه به حساب می آیند. در بسیاری از موارد ترتیب مصاحبه با برخی از خبرگزاری ها پس از تاسیس برند جدیدمان مناسب خواهد بود. در این مصاحبه ها به عنوان صاحب برند فرصت عالی در راستای معرفی برندمان به مخاطب خواهیم داشت. راهکار دیگری برای معرفی برندمان به مخاطب اقدام به نگارش مقاله های تحلیلی در زمینه کسب وکار برای سایت های مشهور است. به عنوان مثال، همین اقدام من را در نظر بگیرید. من به عنوان صاحب یک آژانس روابط عمومی در سایت Inc مقاله می نویسم. این کار فرصت برقراری ارتباط با مخاطب تازه را به من می دهد. همچنین جایگاه برند من را در حد یک کارشناس خبره مسائل کسب وکار بالا می برد.

خوشبختانه به عنوان یک آژانس روابط عمومی برند من فرصت معرفی خود به عنوان یک کانال ارتباطی را داشته است. به این ترتیب اکنون بسیاری از برندها برای توسعه جایگاه شان به سراغ ما می آیند. بی شک ایجاد روابط قوی با سایر برندها برای ما منافع بسیاری به دنبال خواهد داشت. در هر صورت امروزه بسیاری از برندها فرصت و توان مدیریت امور روابط عمومی خود را ندارند. به همین خاطر اغلب به سراغ همکاری با آژانس های روابط عمومی می روند. در هر کسب وکاری که فعالیت داشته باشید، برقراری روابط گسترده با سایر برندها به سودتان خواهد بود.

مطلب مرتبط: فراتر از برند سازی / وقتی خود شما یک برند هستید

در دنیای امروز که همه عرصه ها به شدت شخصی سازی شده است، فعالیت یک شرکت بدون داشتن نمایی شخصی و خودمان برای مخاطب امکان پذیر نیست. به این ترتیب با تاسیس برند شخصی مان فرصت کسب توجه و رضایت بیشتر مشتریان عصر دیجیتال را خواهیم داشت.

منبع : inc
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UeT2KADJ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتادانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedy
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه