پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

برایان اکتون، هم بنیانگذار واتس اپ، همچنان بر این عقیده خود مُصِر است که کاربران باید حساب های کاربری فیس بوک خود را پاک کنند.

به گزارش زومیت، اواخر اسفند ۱۳۹۷، هم بنیانگذار واتس اپ اعلام کرد همین الان فیس بوک را پاک کنید. بعد از گذشت ماه ها، وی هنوز بر عقیده خود مصر است و به تازگی در حاشیه نشست WIRED25 گفته است:
درحالی که کاربران خودشان باید درباره نحوه حضور و استفاده از شبکه های اجتماعی تصمیم بگیرند، مصرانه کاربران را به پاک کردن فیس بوک تشویق می کنم.

پاک کردن حساب های کاربری فیس بوک

بعد از رسوایی و بحران کمبریج آنالیتیکا، برایان اکتون از کاربران درخواست کرده بود فیس بوک را ترک کنند. در رسوایی کمبریج آنالیتیکا، داده های مربوط به ۸۷ میلیون کاربر به صورت نادرست در اختیار کمبریج آنالیتیکا قرار گرفت و در انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا نیز از این داده ها سوءاستفاده شد.

بعد از این رسوایی، برایان اکتون در توییتی با هشتگ DeleteFacebook# از کاربران خواست برای همیشه فیس بوک را کنار بگذارند و آن را پاک کنند. اکتون در سپتامبر ۲۰۱۷ از فیس بوک جدا شد و کمپینی علیه فیس بوک با همین هشتگ راه اندازی کرد. وی دلیل برخوردهای تند خود را معامله حریم خصوصی کاربران برای درآمدزایی اعلام کرده است. همین مسائل باعث شد برایان اکتون رابطه حسنه ای با مارک زاکربرگ نیز نداشته باشد. برایان اکتون درنهایت تصمیم گرفت میلیون ها دلار پول و سرمایه را رها کند و حتی به عنوان منتقد علیه شبکه اجتماعی فیس بوک ظاهر شود.

روزنامه نگاری به نام استیون لوی در مصاحبه ای با برایان اکتون درباره چرایی علنی کردن احساسات و تصمیماتش در قبال فیس بوک پرسید، اکتون در پاسخ اعلام کرد:

در آن مقطع زمانی، فیس بوک با مشکلات مختلفی دست وپنجه نرم می کرد. کاملا متوجه بودم زمان مناسبی برای افشای حقایق است. مشکل بزرگ و اساسی فیس بوک را کاملا درک می کردم و درنهایت، تصمیم گرفتم همه چیز را به صورت علنی مطرح کنم.

در سال ۲۰۱۷، چامات پالیهاپیتیا، رئیس پیشین مرکز رشد شرکت نیز اعلام کرد:

ما ابزارهایی ایجاد کرده ایم که ساختارهای اجتماعی جامعه مان را از هم پاشیده است.

برایان اکتون پس از ترک فیس بوک، مؤسسه غیرانتفاعی سیگنال (Signal)، یکی از رقبای واتس اپ را راه اندازی کرد. روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر می توانند از پیام رسان رمزگذاری شده سیگنال در سراسر جهان استفاده کنند. در زمینه رمزنگاری پیام رسان ها برایان اکتون معتقد است مارک زاکربرگ باید طرزفکر خود را درباره شبکه های اجتماعی تغییر دهد. موضوع رمزنگاری در اپلیکیشن های پیام رسان موضوعی بود که برخی سیاستمداران و مقام های دولتی از آن انتقاد کرده بودند.

سیاستمداران نگران پیامدهای امنیتی رمزگذاری پیام رسان ها هستند. ماه گذشته، ایالات متحده از فیس بوک خواست رمزنگاری در واتس اپ را غیرفعال کند. تمامی این نگرانی ها به امنیت ملی مربوط می شود. باتوجه به آنچه گفته شد، مارک زاکربرگ با نبردی دشوار رو به رو است. برایان اکتون اعتقاد دارد:

اگر مارک زاکربرگ طرزفکر خود را تغییر دهد، فیس بوک قدرت بیشتری به دست خواهد آورد، ولی متأسفانه چنین رویکردی برای آنها بسیار دشوار است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/qfdzePIt
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه