یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 19 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مدتی است که بازار رقابت بین دستیارهای صوتی کمپانی های مختلف بسیار داغ شده است. شرکت هایی مثل گوگل، اپل و مایکروسافت از پیشتازان بازار رقابت در این حوزه محسوب می شوند و البته هر یک مدعی هستند که از کیفیت و قابلیت هایی فراتر از دیگری برخوردارند. با این وجود نمی توان منکر این موضوع شد که شرکت اپل نخستین شرکتی بود که در سال 2011 به ارائه دستیار صوتی خود موسوم به siri اقدام کرد.

بر همین اساس است که توسعه استفاده از دستیار های صوتی روزبه روز رونق بیشتری می گیرد و این روزها مدیرعامل فیس بوک، مارک زاکربرگ هم به فکر استفاده از دستیار صوتی برای سیستم های هوشمند تحت پوشش شرکت خود افتاده است. بنابراین، پنجشنبه شب گذشته مراسم رونمایی از نخستین نسخه اجرای فرمان های صوتی با مدیریت مارک زاکربرگ و صداپیشگی مورگان فریمن در جمع اصحاب رسانه و مدیران و کارمندان سیستم اجرای پیغام های صوتی برگزار شد.

نخستین پیغامی که توسط هنرپیشه مشهور و کهنه کار هالیوودی به صورت نمادین قرائت شد این بود؛ «هی، اینجا نوشته شده: من یک پست ارسال کردم و هزار نفر دوست دارند پیغام صوتی من را بشنوند.» از دیگر چهره های مشهوری که قرار است طی روزهای آتی به عنوان گوینده فرمان های صوتی به این پروژه بپیوندند می توان به بازیگران شناخته شده ای مثل رابرت داونی جونیور  (بازیگر کاراکتر مرد آهنی) و آرنولد شوارتزنگر  (بازیگر کاراکتر ترمیناتور) اشاره کرد.

سیمون استامپف، مدرس ارشد علوم ارتباطات در دانشگاه لندن در خصوص پروژه دستیار صوتی مارک زاکربرگ معتقد است؛ این پروژه دارای خلاقیتی ساده ولی به شدت تأثیر گذار است. درواقع، جدید بودن این ایده در کنار استفاده از صداهایی که برای بسیاری از کاربران خاطره انگیز هستند، احتمال استفاده افراد از این فرمان ها را چند برابر کرده و رقابت با این ایده را به شدت دشوار می کند.

براساس گفته های مدیران این پروژه، هدف استفاده از چهره های مشهور برای اجرای فرمان های صوتی، ایجاد تفاوت و برتری نسبت به رقبا و خلق تجربه ای متفاوت از فرمان های صوتی برای کاربران است. اما نکته جالب اینجاست که هنوز مدت زیادی از آغاز به کار این پروژه نگذشته، حاشیه هایی به دنبال آن به راه افتاده است. یکی از حاشیه های زودهنگام این پروژه به جنسیت دستیاران صوتی انتخابی زاکربرگ مرتبط است.

برخی نهادهای مدافع حقوق زنان و البته تعدادی از کاربران معتقدند انتخاب مردان برای گوینده های دستیار صوتی و عدم استفاده از صدای زنان، تبعیض جنسیتی آشکار و غیرقابل بخشش است. درواقع این گروه از کاربران و کارشناسان معتقدند تصمیم در خصوص اینکه جنسیت گوینده دستیار صوتی زن باشد یا مرد، موضوعی است که به تصمیم کاربر بستگی دارد و نباید انتخاب های افراد را محدود کرد.

با وجود همه این حاشیه ها و حتی در صورتی که صدای زنان به منوی انتخاب صداپیشه ها اضافه نشود، باز هم پیش بینی می شود که پروژه دستیار صوتی مارک زاکربرگ با اقبال عمومی بالای مخاطبان روبه رو شود.

ارتباط با نویسنده: royapakseresht@gmail.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3qEcgMn6
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه