جمعه, ۱۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 9 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس پژوهشکده بیمه، ضریب نفوذ بیمه در سال 92 را 1.73 درصد اعلام کرد و گفت: البته میزان تقاضای بیمه (بازرگانی و اجتماعی)در اقتصاد ملی 9.18 درصد است. به گزارش ایرنا، غدیر مهدوی افزود: ضریب نفوذ بیمه درکشور در سال 90 معادل 1.37 درصد، در سال 91 معادل 1.85 درصد و در سال 92 معادل 1.73 درصد است. این مقام مسئول در خصوص دلایل کاهش ضریب نفوذ بیمه در سال گذشته، اظهار کرد: ضریب نفوذ بیمه حاصل تقسیم حق بیمه تولیدی بر تولید ناخالص داخلی است، بنابراین اگر ارقام صورت و مخرج تغییر کند، حاصل آن نیز متفاوت خواهد بود. براساس اعلام بانک مرکزی تولید ناخالص داخلی در کشور در سال 92 افزایش یافته و این در حالی است که حق بیمه تولیدی در کشور به همان میزان تغییر نکرده، بنابراین ضریب نفوذ بیمه کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه تحقیق در خصوص ضریب نفوذ بیمه دقیق و گسترده بوده است، تصریح کرد: علاوه بر ضریب نفوذ کل تقاضای بیمه کشور نیز مورد بررسی قرار گرفت که براساس آن مشخص شد بخش عمده تقاضای بیمه‌ای کشور مربوط به بیمه‌های اجتماعی است و در مجموع در سال 92 تقاضای بیمه در اقتصاد ملی (بازرگانی و اجتماعی) 9.18 درصد بوده است. برهمین اساس مردم در بخش‌های مختلف تقاضای بیمه دارند، اما نحوه پاسخگویی به آن بحث دیگری است.

مهدوی با بیان اینکه رییس کل بیمه مرکزی در سال گذشته انجام 40 طرح پژوهشی را به پژوهشکده بیمه تفویض کرده بود، اظهار کرد: از این تعداد تاکنون 16 طرح پژوهشی به پایان رسیده است.

وی، ارائه نرخنامه مشورتی را برای تمام شاخه‌های بیمه‌ای از طرح‌های پژوهشی پایان یافته دانست و اظهار کرد: از آنجا که اصلاح رویه در نرخ‌ها بر بازار تاثیرگذار است، بنابراین صنعت بیمه برای نخستین بار دارای نرخنامه مشورتی شد.

وی با تاکید بر اینکه، نرخ‌ها در صنعت بیمه به‌صورت دستوری توسط بیمه مرکزی تعیین نمی‌شود، افزود: قرار است بیمه مرکزی در خصوص نرخ‌ها تنها به بازار رهنمون انجام دهد. بررسی تحلیل ضریب نفوذ بیمه کشور نیز از دیگر پروژه‌هایی است که کار تحقیقاتی آن به پایان رسیده است.

رییس پژوهشکده بیمه، بازنگری شرایط عمومی بیمه اتومبیل، بحث مالیات بر ارزش افزوده و طرح بیمه اتومبیل را از دیگر طرح‌های پژوهشی ذکر کرد و گفت: در سال گذشته 81 کتاب توسط پژوهشکده بیمه چاپ شده که 59 جلد آن چاپ اول و 22 جلد تمدید چاپ شده است.

مهدوی از آغاز تدریس رشته بیمه‌سنجی در دوره دکترا در دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و گفت: این رشته با همکاری پژوهشکده بیمه راه‌اندازی شده است.

وی حمایت مالی 170 پایان‌نامه دانشگاهی و برگزاری 119 هزار نفر ساعت کلاس آموزشی برای نمایندگان و کارگزاران را از دیگر اقدامات نام برد و گفت: قرار است 13 آذر ماه بیست و یکمین همایش ملی و هفتمین همایش بین‌المللی بیمه توسعه برگزار شود که در راستای آن 240 مقاله دریافت و پس از داوری 20 مقاله انتخاب شده است.

مذاکرات پژوهشکده بیمه با مجلس برای طرح راننده محور بودن بیمه شخص ثالث

وی درباره طرح راننده محور بودن بیمه شخص ثالث به جای خودرو محور بودن گفت: این طرح در پژوهشکده بیمه تکمیل شده و جلساتی را در خصوص آن با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار کرده‌ایم. مهدوی با تاکید بر اینکه مجلس در این زمینه روال خاص خود را دارد، افزود: بهتر است بینش‌های تصمیم‌گیران و دانشگاه‌ها به یکدیگر نزدیک شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/0qbBfTg5
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه