شنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 10 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل بانک پارسیان، در همایش تجلیل از مشتریان با مهم دانستن جایگاه اقتصادی در رشد و تعالی هر کشور در دنیا گفت: اگر ایران می‌خواهد در دنیا جایگاهی داشته باشد، باید جایگاه اقتصادی خود را تقویت کند، زیرا با اقتصاد است که کشورها را می‌شناسند. دکتر دیواندری خاطر نشان کرد: از نظر رقابتی در برهه کنونی بحث اقتصاد رقابتی مطرح است.

ما زمانی می‌توانیم در دنیا سرفراز و سربلند باشیم که در اقتصاد، حرفی برای گفتن داشته باشیم. وی با تاکید بر لزوم حمایت از کارآفرینان اقتصادی، گفت: امروز اقتصاد کشور به کارآفرینی نیاز دارد که با انگیزه است و عشق دارد که کار کند و با خدمت‌کردن خود تولید انجام دهد.

دیواندری با اشاره به تحقیق انجام گرفته در موسسه Deloitte، به بزرگ‌ترین چالش کشورمان، یعنی بیکاری اشاره کرد و گفت: موسسه Delotte تحقیقی انجام داده و در آن تحقیق که به تحقیق هزاره معروف است و باعث شده منبع و محل رجوع بسیاری از مقاله‌های علمی شناخته شده و آمارها مستند شود، سه چالش بزرگ جهان مطرح شده است. البته در آن پژوهش 10 تا 15 چالش وجود دارد که مهم‌ترین چالش‌هایی که جهان در این هزاره با آن رو‌به‌رو است، بیکاری است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3rEVGPDp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه