جمعه, ۱ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Fri, 20 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

در جلسه مشترکی که هیات تجاری چین با اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلای ایران داشته، مذاکراتی در رابطه با زمینه‌های مشترک همکاری بین دو کشور صورت گرفته که قرار شده برای نخستین بار تفاهم‌نامه‌هایی امضا و همکاری‌های مشترک میان دو کشور آغاز شود.

عبادالله محمدولی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: در دیدار با هیأت تجاری چین که به ایران سفر کرده‌اند، در رابطه با فعالیت‌های مشترک مذاکراتی صورت گرفت و قرار شد این کشور در زمینه‌ ورود دستگاه‌ها و فناوری‌های جدید تراش سنگ‌های ارزشی با ما همکاری کند و در کوتاه‌مدت قرار است در این زمینه اقداماتی صورت گیرد.

وی گفت: کشور چین در بخش ذخایر طلا وضعیت مناسب و معادن خوبی دارد و در زمینه‌ واردات موادخام نیز صحبت‌هایی شد که بعد از انجام بررسی‌های لازم در قالب تفاهم‌نامه مشترکی این اقدامات آغاز می‌شود.

احتمال راه‌اندازی کارخانه‌های مشترک طلا در ایران و چین

محمدولی همچنین سرمایه‌گذاری در بحث راه‌اندازی کارخانجات مشترک طلا در ایران و چین را از دیگر محورهای مورد بحث عنوان کرد و افزود: باید مقدمات این کار مورد بررسی قرار گیرد و تفاهمات لازم منعقد شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی با بیان اینکه در کشور برلیان و الماس نداریم، عنوان کرد: با توجه به اینکه چین دارای ذخایر طلای بسیاری است و در بخش زیورآلات بازار خوبی دارد، بسیار مشتاق است در کارهای هنری و صنایع دستی با ما همکاری کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/HR63BCDj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه