چهارشنبه, ۲۸ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Wed, 18 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

در اختتامیه نخستین دوره جشنواره فیلم کوتاه بمانی درتاریخ پنجم دی ماه سال‌جاری قرار است برای کیانوش عیاری، فیلمساز ایرانی به پاس یک‌عمر خدمت به سینمای ایران و ثبت آداب و رسوم و فرهنگ ایران بزرگداشتی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، این جشنواره به‌همت سازمان میراث فرهنگی و با موضوع ثبت ایران و ایرانی در دوبخش مستند و داستانی، سوم تا پنجم دی‌ماه سال‌جاری با نمایش آثار راه‌یافته به‌بخش مسابقه و تقدیر از آثار برگزیده در کاخ نیاوران تهران برگزار می‌شود. سیدعلیرضا طاهری، دبیر جشنواره بمانی بابیان اهداف برگزاری این جشنواره گفت: هدف از برگزاری جشنواره «بمانی» تشویق به‌ساخت فیلم درحوزه میراث فرهنگی است و قصد داریم جشنواره بمانی را در تقویم سالانه جشنواره‌های کشور ثبت کنیم تا فیلمسازان، هر سال برای این جشنواره فیلم بسازند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/bVQzweiO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه