جمعه, ۲۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Fri, 13 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

کارخانه پایلوت (Pilot) بزرگ ترین کارخانه‌ تولید خودکار در ژاپن است و شعب بی شماری در سراسر دنیا از جمله در کشورهای انگلیس، برزیل، اندونزی، آلمان، فرانسه و ...  دارد.شعار خودکارهای پایلوت ضدآب بودن جوهر آن است. به گزارش مارکتینگ نیوز، حالا آژانس تبلیغاتی Grey با توجه به همین شعار، یک راهکار ساده و نوستالژی برای تبلیغ خودکارهای پایلوت انتخاب کرده است.

در طرح تبلیغاتی شرکت یادداشت یک مادر را بر کف بشقاب فرزندش می بینیم که با خودکارهای ساخت این شرکت نوشته شده است و کودک را بابت تمام کردن غذای داخل بشقابش تشویق می کند. متنی که در کف این بشقاب نوشته شده است هم توجه بزرگسالان را جذب می‌کند و هم بچه‌ها را و نشانگر این است که خودکارهای پایلوت برای تمام رده‌های سنی مناسب است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WIt1yBEj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه