شنبه, ۲۹ آذر(۹) ۱۴۰۴ / Sat, 20 Dec(12) 2025 /
           
فرصت امروز

فرمانده انتظامی تهران بزرگ، خدمات و تسهیلات پلیس پایتخت برای اصناف و شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین ساجدی‌نیا دیروز در حاشیه طرح دستگیری بیش از 100 زورگیر و سارق در پایتخت، درباره تمهیدات پلیس در ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: پیش از آغاز ماه مبارک رمضان چندین نشست میان پلیس پایتخت و صنوف مراکز تهیه و توزیع غذا برگزار و در آن تصمیماتی برای نحوه فعالیت این صنوف گرفته شد. طبق این تصمیمات همچون سال‌های گذشته برای مراکز تهیه و توزیع غذا برنامه‌هایی تهیه و تدوین شده و مسئولان این گونه واحدها به منظور ارائه خدمات شهروندان باید فعالیت خود را براساس آن تنظیم کنند.

تذکر پلیس به روزه‌خواران، موافقت با اکران بامدادی سینماها

وی با بیان اینکه نحوه فعالیت این صنوف به آنان ابلاغ شده است، گفت: براین اساس مراکز تهیه و توزیع غذا، اغذیه‌فروشی‌ها، سفره‌خانه‌ها، آبمیوه‌فروشی‌ها و قهوه‌خانه‌ها از نیم‌ساعت قبل از ساعت افطار تا نیم ساعت قبل از سحر می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به موافقت پلیس با اکران بامدادی سینماها در طول ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: در این مورد نیز همچون سال‌های گذشته مجوز فعالیت سینماها از افطار تا سحر صادر شده است. پلیس با فعالیت سینماها در این بازه زمانی موافق است و سینماداران به جز ایام شب‌های قدر می‌توانند از افطار تا پیش از سحر نسبت به اکران فیلم‌ها اقدام کنند و پلیس نیز در راستای تامین امنیت با آنان همکاری خواهد داشت.

ساجدی‌نیا همچنین با اشاره به کاهش ساعت طرح زوج و فرد در ایام ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: ساعت پایان طرح زوج و فرد در ماه رمضان دو ساعت کاهش یافته و در ساعت 17 به پایان می‌رسد، اما ساعت محدوده طرح ترافیک تغییری نکرده و همان ساعت 17 است.

وی درباره تمهیدات پلیس در شب‌های قدر نیز گفت: برای این شب‌ها پلیس در دو حوزه ترافیکی و انتظامی تسهیلاتی را به شهروندان ارائه خواهد داد و بر این اساس در اطراف امامزاده‌ها، مساجد و تکایا استقرار نیرو خواهیم داشت.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به افرادی که به هر دلیل امکان روزه‌گرفتن برایشان وجود ندارد، اظهار کرد: ممکن است افرادی مسافر بوده یا به دلایلی دیگر نتوانند روزه بگیرند که از این افراد می‌خواهم رعایت حال روزه‌داران را کرده و در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی و احترام به حقوق شهروندی از روزه‌خواری در ملأ عام که جزو مصادیق نقض حقوق شهروندی و تخلف محسوب می‌شود، خودداری کنند.

سردار حسین ساجدی‌نیا روز چهارشنبه در ستاد آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران افزود: 22 باند منهدم شده از این تعداد زورگیر و کیف قاپ بودند که در مناطق مختلف تهران بزرگ فعالیت داشتند.

وی اظهار کرد: فعالیت اصلی اعضای هفت باند منهدم شده دیگر نیز سرقت خودرو و لوازم منزل بوده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/piGKQSY4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
تزریق هوش هیجانی به فرهنگ سازمان قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ویزا و مسترکارت ۱۶۷.۵ میلیون دلار برای پرونده کارمزد ATM پرداخت می کنند شاخص کل بازار بورس به دنبال فتح کانال 4 میلیون واحد برنامه ریزی هوش مصنوعی در ایران؛ چگونه در شرایط تحریم تصمیم درست بگیریم؟ قیمت خودرو های پر تیراژ داخلی در اولین روز هفته شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ سونی کنترل «Peanuts» را گرفت؛ وقتی نوستالژی به دارایی استراتژیک تبدیل می شود قیمت دلار بازار آزاد امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ Resolve AI با ARR کم اما ارزش گذاری ۱ میلیارد دلاری؛ بازی جدید «اتوماسیون عملیات» قیمت خودرو های داخلی و مونتاژی در بازار / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ Lovable و «ویب کدینگ»؛ جذب ۳۳۰ میلیون دلار برای ساخت نرم افزار با زبان طبیعی قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ چرا شکایت مشتری، بهترین هدیه برای رشد کسب و کار شماست؟ قیمت دلار امروز مرکز مبادله ارزی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت خودرو های داخلی جهش ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومانی را تجربه کردند
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه