پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

حراج آثار کلاسیک و مدرن هنری تهران، موجب دلگرمی هنرمندان پیشکسوت و حرکتی برای آینده جوانان تازه فارغ‌التحصیل شده از دانشگاه‌ها است.

منوچهر نیازی در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: پیش از انقلاب تنها سه دانشکده هنر در کشور وجود داشت اما اکنون حدود 30دانشگاه هنر داریم و دانشجویان زیادی مشغول تحصیل در این دانشگاه‌ها هستند، این هنرمندان جوان کم‌کم باید جای ما را بگیرند و برپایی حراج تهران باعث دلگرمی و تشویق آنها شده تا حرکت رو به جلو داشته باشند.

وی افزود: در ایران صدها پیکاسو، سالوادور دالی و ماتیس داریم، تنها باید این استعدادها مانند غنچه گل باز و شکوفا شوند؛ هنرمندان را باید درک کرد و به هنرشان ارج نهاد. اگر تاریخ هنر را ورق بزنیم، می‌بینیم که به‌عنوان نمونه کسی نقاش معروف هلندی ونسان ونگوگ را درک نمی‌کرد و در طول زمان زندگی نتوانست حتی یکی از آثارش را به فروش برساند اما اکنون در حراجی‌ها اثرش 400 میلیون دلار به فروش می‌رسد.

نیازی با اشاره به اینکه صادرات آثار هنری می‌تواند روزی جای صادرات نفت را بگیرد، گفت: درحالی‌که حراج تهران رویدادی اقتصادی است اما اساس آن فرهنگی است زیرا از این راه قابلیت‌های هنر ایران در دنیا طنین انداز می‌شود، اگر این راه درست طی شود و همه کشور به آن توجه کنند، روزی خواهد رسید که نیازی به نفت نخواهیم داشت و آثار هنری ارزشمند هنرمندان ارزآوری خواهد کرد.

وی بیان داشت: افرادی که در حراج تهران کار هنری خریداری می‌کنند، به آتیه ایران می‌اندیشند و علاوه بر حمایت از هنرمندان، سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

نیازی ادامه داد: هر هنرمند را باید در زمان خودش درک کرد و نباید هنر را دست کم گرفت، تمام زندگی ما را نقاشی تشکیل می‌دهد، هر چیز که در اختیار داریم و ساختمان و خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم نیز در اثر رونق بازار هنر به وجود آمده است.

وی گفت: بازار بین‌المللی هنر در حال رصد حراج تهران است و بازتاب خبر برگزاری آن در روزنامه‌های معتبر دنیا این مهم را تأیید می‌کند، بنابراین باید با حمایت از این رویداد و پذیرش این واقعیت که هزینه‌های هنگفتی برای چهار روز برگزاری نمایشگاهی استاندارد در هتل، انتشار کاتالوگ نفیس و یک سال کار و تلاش برای برگزاری پرداخت شده است، زمینه رشد آن را فراهم کرد.

پنجمین دوره حراج آثار کلاسیک و مدرن هنری تهران، هفتم خردادماه 1395 در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rKvhfiOB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه