سه شنبه, ۳۱ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Tue, 22 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با ابراز نگرانی از معضل کم‌آبی در استان گفت: خشکسالی و محدودیت منابع آب، کشاورزی خوزستان را به‌طور جدی تهدید می‌کند. کیخسرو چنگلوایی افزود: با توجه به این محدودیت و خشکسالی انتقال حتی یک لیتر آب از سرشاخه‌های رودخانه کارون برای مصارف غیر‌آشامیدنی به زیان کشاورزی خوزستان است و خسارت جبران‌ناپذیری به بخش کشاورزی استان وارد خواهد کرد. 

به گزارش ایرنا، وی همچنین با تشریح روند اجرای طرح احیای550 هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان مصوبه سفر رهبری به خوزستان گفت: در راستای اجرای این طرح 60 کارگاه در 18 شهرستان در حال فعالیت بوده و 172شبکه فرعی آبیاری فعال شده است. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به محدودیت منابع آب برای فاز دوم این طرح بزرگ کشاورزی افزود: بخش زیادی از اراضی طرح 550هزار هکتاری در گذشته حق آبه داشته‌اند در حالی که اکنون برای اجرای این پروژه بزرگ با محدودیت منابع آبی روبه‌رو شده‌ایم که قابل قبول نیست.  چنگلوایی گفت: معاون اول رییس‌جمهوری، وزیر جهاد کشاورزی و استاندار خوزستان پیگیری زیادی برای حل مشکل آب این پروژه انجام داده و بر تامین آب این طرح بزرگ کشاورزی تاکید کرده‌اند. با اجرای طرح 550 هزار هکتاری در خوزستان 9میلیون تن به تولیدات این استان افزوده می‌شود. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PMZiRhvT
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه