یکشنبه, ۲۳ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Sun, 14 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

باتری‌های لیتیوم-یون که امروزه در بسیاری از وسایل مدرن مورد استفاده‌ قرار می‌گیرند، بسیار ناکار‌‌آمد هستند و ظرفیت کمی دارند. از طرفی خیلی زود هم خراب می‌شوند. باآنکه باتری‌های بزرگ‌تر که قابلیت شارژ سریع دارند از این مشکلات می‌کاهند اما راه‌حل کافی و اساسی برای برطرف کردن این مشکلات نیستند. براساس گزارش یک نشریه ژاپنی، شرکت سونی در حال کامل کردن طرح یک باتری جدید است که 40 درصد انرژی بیشتر نسبت به باتری‌های معمولی در خود دارد.

این محصول که تا سال 2020 به بازار خواهد آمد ترکیبی از لیتیوم و سولفور است و طبق گزارشات، قیمت تمام شده این باتری‌ها کمتر از باتری‌هایی است که حاوی لیتیوم-یون هستند. طرح سونی پروژه جدیدی نیست. یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی از کره جنوبی و ایتالیا تعدادی باتری قابل شارژ مجدد سولفور-لیتیوم یون تولید کردند.شرکت اکسیز در نظر داشت در سال 2016 این باتری‌ها را به‌صورت تجاری در ‌آورده و وارد بازار کند.

اما برخلاف وعده‌های داده شده و براساس گفته سازمان فیزیک آمریکا طول عمر این باتری‌ها زیاد نخواهد بود. فرق باتری‌های سونی این خواهد بود که این شرکت از یک راه جدید که احتمالا استفاده از گرافن است در تولید باتری‌های جدید استفاده‌خواهد کرد. زمانی که گرافن به‌عنوان یک مانع فیزیکی در داخل باتری لیتیوم سولفور استفاده‌می‌شود، مواد رسانا سبب تسهیل انتقال الکترون‌ها می‌شود.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/liC2mBcs
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه