دوشنبه, ۲۴ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 15 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

کند کردن روند آب شدن بستنی

10 سال پیش ( 1394/6/14 )
 

در گــــرمـــای تابستان آب شدن سریع بستنی و فرصت کم برای استفاده از طعم و خنکی آن خیلی‌ها را ناراحت می‌کند. محققان اسکاتلندی ترکیبی را کشف کرده‌اند که این مشکل را حل خواهد کرد. محققان دانشگاه‌های ادینبورگ و داندی اسکاتلند پروتئینی طبیعی کشف کرده‌اند که با استفاده از آن هم روند آب شدن بستنی کند‌تر می‌شود و هم بافت و ترکیب بستنی نرم‌تر و یک‌دست‌تر خواهد شد.

به گفته محققان استفاده از پروتئینی که به‌عنوان BsIA شناخته می‌شود باعث می‌شود به‌ویژه در گرمای تابستان دیگر کسی غصه ریختن بستنی روی لباسش را نداشته باشد. البته قرار نیست با استفاده از این فرآیند طبیعی، بستنی‌ها آب نشوند اما به گفته محققان باعث می‌شود بستنی‌ها دوام بیشتری داشته باشند و دیگر قطره قطره روی زمین و لباس‌تان نریزند.

این پروتئین، آب، چربی و هوا را در کنار هم نگه می‌دارد و با جلوگیری از خروج هوا، بلورهای یخ را در بستنی حفظ می‌کند. این مسئله مانع از آب شدن سریع بستنی می‌شود. این پروتئین جایگزین مولکول‌های چربی می‌شود که در حال حاضر برای ثبات مخلوط آب و روغن به کار می‌رود. به این ترتیب چربی بستنی هم کاهش پیدا می‌کند البته طعم بستنی هم تغییر نخواهد کرد. این گروه تحقیقاتی روشی برای تهیه این پروتئین که به‌صورت طبیعی در بعضی از غذاها وجود دارد، پیدا کرده‌اند.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/btZLKlEs
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه