دوشنبه, ۲۴ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 15 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش فوربس در آمریکا، برخلاف آنچه تصور می‌شود لیونل مسی ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا و کریس رونالدو بازیکن پرتغالی مشهور تیم رئال مادرید، ثروتمندترین ورزشکاران حال حاضر در دنیا نیستند. به نوشته این مجله، فلوید میودر، بوکسور مشهور آمریکایی با کسب درآمدی معادل 300 میلیون دلار در سال 2014 در سکوی نخست ثروتمندترین ورزشکاران قرار دارد و مانی پاکویائو، بوکسوری دیگر با درآمد 160 میلیون دلاری در جایگاه دوم این جدول قرار دارد و به این ترتیب این دو ثروتمندترین ورزشکاران حاضر در دنیا محسوب می‌شوند.

این در حالی‌است که کریس رونالدو با رقمی معادل 80میلیون دلار در رتبه سوم و لیونل مسی با درآمدی معادل 74 میلیون دلار در جایگاه چهارم جدول مجله فوربس قرار گرفته‎اند. گفتنی است راجر فدرر تنیسور مشهور سوییسی با درآمد 67 میلیون دلاری در رتبه بعد از لیونل مسی قرار گرفته است و نکته جالب اینجاست که بعد از فدرر ورزشکارانی چون لبرون جیمز، کوین دورانت، فیل میکلسون، تایگر وود و کوب برایانت قرار گرفته‌اند.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EnFYDxzS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه