شنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

10 توصیه رابرت هرج واک که برای کسب موفقیت باید مورد توجه جدی قرار داد

5 سال پیش ( 1397/11/30 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : بیپلاب گوش   پدیدآورنده : موفقیت  

رابرت هرج واک از جمله بزرگترین تاجران صنعت کامپیوتر و بنیان گذار شرکت herjavecgroup است که در زمینه امنیت اینترنت فعالیت دارد. وی همچنین به عنوان مجری برنامه محبوب شارک تنک نیز فعالیت می کند. این برنامه افراد ایده پرداز را در برابر 5سرمایه گذار و کارآفرین برتر قرار می دهد تا در صورتی که موفق به جلب نظر هر یک از آنها شدند، بتوانند با آنها همکاری کرده و ایده خود را عملی سازند. با توجه به توضیحات ارائه شده، وی از جمله موفق ترین میلیاردرهای خودساخته جهان محسوب می شود که نظرات وی در زمینه موفقیت، می تواند راهنمای عمل بسیار خوبی برای هر فردی محسوب شود.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 10 نکته برای کسب موفقیت از نگاه وی، خواهیم پرداخت.

توصیه رابرت هرج واک کسب موفقیت

1-به خود و کسب وکاری که مشغول آن هستید ایمان داشته باشید

ایده تمامی افراد بزرگ در ابتدا مورد تمسخر قرار گرفته شده است. درواقع این عبارت که رویاهایت غیرممکن است، برای این دسته از افراد جمله بسیار آشنا و تکراری محسوب می شود. با این حال در این رابطه توجه داشته باشید که تنها چند درصد از مردم جهان موفق می شوند تا به شهرت و ثروت فوق العاده دست پیدا کنند. به همین خاطر نیز نباید صحبت های افرادی که خود موفق نشده اند تا به جایگاه بالایی دست پیدا کنند، به مانعی در مسیر تحقق خواسته های شما تبدیل شود. به همین خاطر نیز لازم است تا شجاعت کافی را داشته باشید و ضمن برنامه ریزی درست، به قابلیت ها و درستی کسب و کاری که انتخاب کرده اید، باور داشته باشید. در نهایت نیز فراموش نکنید که هیچ چیز یک شبه اتفاق نخواهد افتاد.

مطلب مرتبط: توصیه های مارک زاکربرگ برای کسب موفقیت طولانی مدت

2-قبل از ریسک کردن، اقدام مورد نظر خود را مورد ارزیابی و آزمایش قرار دهید

بدون شک هر اقدامی با ریسک همراه خواهد بود و به هر میزانی که اقدام شما بزرگ تر باشد، این میزان نیز افزایش پیدا خواهد کرد. با این حال نباید اجازه دهید که ریسک از محدوده ای مشخص فراتر رود. درواقع نباید فراموش کنید که در بازار به شدت رقابتی حال حاضر، یک اشتباه می تواند جایگاه شرکت در بازار جهانی را به شدت تغییر دهد. به همین خاطر منطقی است که قبل از اقدامات خود آن را مورد بررسی و آزمایش قرار داده و از نتایج احتمالی آن اطمینان حاصل کنید. در نهایت ارتباط مستقیم با بازار هدف و جلوگیری از خرج های بیهوده، می تواند شما را در برابر بسیاری از خطرهای احتمالی، حفظ کند.

3-اعداد را جدی بگیرید

هیچ کسب وکاری بدون توجه به اعداد خود نمی تواند برای مدت طولانی دوام داشته باشد. درواقع اعداد به مانند یک پازل هستند که با کنار هم قرار دادن آنها می توانید به درک درستی از وضعیت کسب وکار خود دست پیدا کنید. از جمله این اعداد می توان به درآمدها، هزینه و... اشاره کرد که لازم است حتی موارد کوچک را نیز مکتوب کرده و نزد خود نگه دارید. در این رابطه استفاده از یک تیم حسابداری و مشاوره مالی می تواند کمک شایانی محسوب شود.

4-فراموش نکنید که اعتماد به نفس برای کسب موفقیت امری حیاتی است

رابرت هرج واک هیچ گاه از انجام کارهای جدید شانه خالی نکرده و همین امر باعث شده است تا وی در عرصه های مختلفی حضور موفق داشته باشد. در این زمینه وی همواره توصیه می کند که در برابر اقدامات جدید نباید بیش از حد محتاطانه عمل کرد و لازم است تا از همان ابتدای کار، حضوری قدرتمند را داشته باشید. درواقع بدون اعتماد به نفس حتی یک قدم هم نمی توان برداشت.

5-این باور را در خود تقویت کنید که هر کسی ممکن است دروغ بگوید

بیش از حد آرمانی بودن به شما ضربه خواهد زد. علت این امر به این خاطر است که این دیدگاه باعث خواهد شد تا انتظارات شما در حد بسیار بالایی قرار گیرد که این امر بدون شک افراد را تحت فشار بالایی قرار خواهد داد. این میزان از استرس در درازمدت زمینه نارضایتی های شغلی را نیز به همراه خواهد داشت. به همین خاطر توصیه می شود تا تصورات خود در رابطه با سایرین را در حدی معقول نگه داشته و اشتباه افراد را پایان کار تصور نکنید. در نهایت بسیاری از دروغ های افراد ممکن است در نهایت به نفع شما باشد و دانستن همه چیز همواره بهترین حالت ممکن نیست.

6-از تکنولوژی های روز استفاده کنید

اگرچه برخی از مدیران همواره نسبت به تغییرات در بازار خود با دید منفی می نگرند، با این حال رابرت هرج واک از جمله افرادی است که این تغییرات را ابزاری می داند که نحوه استفاده افراد از آن معیار بد و یا خوب بودن آنها خواهد بود. برای مثال وی از جمله نخستین کارآفرینانی بود که ایده استفاده تجاری از دو شبکه اجتماعی اینستاگرام و اسنپ چت را مطرح کرد و همین امر باعث شد تا قبل از هجوم برندهای مختلف، بتواند به نتایج فوق العاده ای دست پیدا کند. در نهایت این امر که مشتریان خوب خود را شناسایی کرده و برنامه ای برای حفط آنها داشته باشید، از دیگر اقدامات هوشمندانه محسوب می شود که آینده شرکت را تضمین خواهد کرد.

7-برای کمک درخواست کنید

این امر یک واقعیت غیرقابل انکار است که هر فردی به کمک سایرین نیاز خواهد داشت. درواقع این امر نه تنها نشانه ضعف شما نخواهد بود، بلکه به خوبی تمایل شما برای بهبود اوضاع را نشان خواهد داد. برای مثال این امر که حتی از کارمند خود برای کمک به خود استفاده کنید، در نهایت باعث خواهد شد تا این امر به فرهنگی در شرکت شما تبدیل شود که نتیجه آن کاهش مشکلات و سرعت بخشی به انجام کارها خواهد بود. با نگاهی به زندگی رابرت هرج واک نیز به این نکته پی خواهید برد که وی هیچ گاه برای کمک گرفتن از سایرین حتی در زندگی شخصی خود احساس شرم نکرده و همواره کمک گیرنده و کمک رسان به سایرین محسوب می شود. وی انگیزه اصلی حضور در برنامه شارک تنک را نیز کمک رسانی به افرادی می داند که ایده های خوبی را در ذهن خود داشته با این حال شرایط برای عملی ساختن آن را در اختیار ندارند.

8-در بهترین حالت هم نمی توانید تعادلی کامل میان کار و زندگی شخصی خود ایجاد کنید

اگرچه مقالات متعددی در رابطه با نحوه ایجاد تعادل میان کار و زندگی به چاپ رسیده است و افراد بی شماری در این زمینه سخنرانی می کنند. با این حال واقعیت این است که کار و زندگی شخصی مهم ترین بخش های زندگی هر فردی محسوب می شود و این امر که هر یک با مشکلی مواجه شود، به طور طبیعی باعث خواهد شد تا نیاز به توجه بیشتر به آن وجود داشته باشد. به همین خاطر نمی توان اقدامات در این رابطه را امری مطلق تلقی کرد. در نهایت نیز بهتر است تا از تعادل ساعتی در این رابطه فاصله گرفته و کیفیت حضور خود را افزایش دهید. بدون شک با این اقدام مدیریت این امر به شکلی ساده تر انجام خواهد شد و فرد را تحت فشار بیش از حد قرار نخواهد داد.

9-آستانه تحمل خود را افزایش دهید

هیچ موفقیتی به آسانی به دست نخواهد آمد. با این حال از جمله اشتباهات بزرگ عامه مردم این است که زندگی افراد موفق را تنها هنگامی مورد توجه خود قرار می دهند که آنها مسیر سخت خود را طی کرده و به بخشی از اهداف خود در زندگی دست پیدا کرده اند. همین امر نیز باعث می شود تا تصور کنند که موفقیت آنها امری ساده بوده است. با این حال این امر خصوصا برای میلیاردرهای خودساخته متفاوت بوده و در صورتی که تمایل دارید تا زندگی خود را دستخوش تغییری اساسی کنید، لازم است تا آستانه تحمل خود در برابر سختی ها را افزایش داده و تا زمان رسیدن به اهداف خود، دست از تلاش برندارید. در این رابطه حفظ امید و انگیزه به مانند فانوسی در تاریکی خواهد بود که باعث می شود تا همواره در مسیر منتهی به هدف خود گام بردارید.

مطلب مرتبط: مهارت هدایت دیگران به سمت موفقیت (ویدئو)

10-قبل از هر کاری آمادگی آن را در خود تقویت کنید

اگرچه لازم است تا در انجام کارها سرعت کافی را داشته باشید، با این حال این امر تنها در رابطه با زمان اقدام شما بوده و در زمینه انتخاب قدم بعدی خود لازم است تا کاملا صبورانه و با فکر عمل کنید. درواقع یک انتخاب نادرست به معنای هزینه فرصت از دست رفته خواهد بود و انرژی زیادی را نیز از شما خواهد گرفت. در نهایت توجه داشته باشید که سخت ترین اقدام شما، قدم اول خواهد بود و پس از آن شما می توانید خود شاهد جلو رفتن بسیاری از مسائل باشید.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/S53EUYiO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه