جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

بررسی آخرین آمارهای موجود نشان می دهد با افزایش کشورهای رتبه بندی شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها، جایگاه ایران، با بهبود همراه بوده است.

شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها در سال 2013 و به منظور مقایسه توانایی کشورها در رقابت بر سر استعدادها ایجاد شده است.

رقابت پذیری برای استعدادها، به مجموعه  سیاست ها و روش هایی گفته می شود که یک کشور را قادر می سازد تا سرمایه انسانی که موجب بهره وری می شود را توسعه، جذب و تقویت کند.


ایران در رتبه 102 شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها قرار دارد 

کسب مزیت رقابتی در بازار جهانی

این شاخص، اطلاعات و تحلیل های ارزشمندی را به منظور توسعه استراتژی های مربوط به جذب استعدادها، رفع چالش های مرتبط با آن و کسب مزیت رقابتی در بازار جهانی در اختیار تصمیم سازان و سیاستمداران قرار می دهد.

این گزارش به صورت سالیانه، توسط موسسه اروپایی مدیریت کسب وکار منتشر می شود. مدل شاخص جهانی رقابت پذیری استعداد، یک مدل ورودی - خروجی است که ترکیبی از ارزیابی آنچه که کشورها برای استعدادها انجام می دهند (ورودی ها) و آنچه که به عنوان نتیجه کار خود در ارتباط با استعدادها مشاهده می کنند (خروجی ها) را ارائه می کند.

ورودی ها از چهار مولفه توانمندسازی، جذب، رشد و نگهداشت، و خروجی ها از دو مولفه  مهارت های فنی و حرفه ای و مهارت های دانش جهانی تشکیل شده است.
 
کشورهای توسعه یافته در رتبه‎ های نخست

بر اساس نتایج شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها در سال 2020، نمرات برتر این شاخص همچنان تحت سلطه کشورهای توسعه یافته و پردرآمد قرار دارند و بین تولید ناخالص داخلی سرانه و نمرات شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها همبستگی زیادی وجود دارد.

کشورهای اروپایی همچنان بر رتبه بندی شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها تسلط دارند به طوری که 17 کشور اروپایی، در میان 25 رتبه  برتر هستند.

طبق آخرین آمارها، کشور سوئیس در رتبه اول قرار دارد و پس از آن، ایالات متحده و سنگاپور هستند. همچنین در میان کشورهای غیراروپایی که در میان 25 کشور برتر قرار دارند، استرالیا، کانادا، نیوزیلند، ژاپن، اسرائیل و امارات متحده عربی دیده می شوند.
 
بهبود رتبه ایران

نتایج این شاخص برای کشور ایران نشان می دهد که در سال 2020، ایران با کسب نمره 68/32، در رتبه 102 از میان 132 کشور جهان قرار دارد. 

از سال 2013، تعداد کشورهای بیشتری به رتبه بندی شاخص جهانی رقابت پذیری برای استعدادها اضافه شده است و نمره  کشور ایران از سال 2013 تا 2020 با توجه به اضافه شدن کشورهای جدید، به این شاخص با بهبود همراه بوده است.
 
رتبه هفتم در میان 10 کشور برتر منطقه

به لحاظ منطقه ای نیز ایران با قرار گرفتن در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی، در رتبه هفتم در میان 10 کشور برتر این منطقه در سال 2020 قرار گرفته است.

کشورهای قزاقستان با رتبه 54، هند با رتبه 72، سریلانکا با رتبه 83، تاجیکستان با رتبه 84، قرقیزستان با رتبه 91 و بوتان با رتبه 92 کشورهایی هستند که در رتبه بالاتری از کشور ما قرار گرفته اند.

همچنین کشورهای پاکستان با رتبه 106، نپال با رتبه 121 و بنگلادش با رتبه 124، کشورهایی هستند که در رتبه های پایین تر نسبت به کشور ما قرار دارند.

برچسب ها : اخبار امروز
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nDwVAcqp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه